Тату сувенири

Декоративни машини за татуировки
Сортиране по:  
Декоративна машинка за татуиране ключодържател (np)
Стилизирана мини машинка за татуировки. Машинка сувенир. Размер на машината: 6 сантиметра. Цвят: бял. Материал: метал.
12,00лв.
Декоративна машинка за татуиране бяла
Декоративна машина за татуировки - работеща. Универсална за носене на връзка с ключове, висулка за кола. Материал: цинк. Цвят: бял. Диаметър на бобините: 3.2 сантиметра. Машината работи включена в мрежата но е с малко намотки и е несъвместима с ръкохватките и накрайниците за татуировки. Размер: 3.5 - 7.5 сантиметра.
25,00лв.
Декоративна машинка за татуиране (np)
Декоративна машина за татуировки. Универсална за носене на връзка с ключове, висулка за кола. Материал: цинк. Диаметър на бобините: 3.2 сантиметра. Машината работи включена в мрежата но е с малко намотки и е несъвместима с ръкохватките и накрайниците за татуировки. Размер: 3.5 - 7.5 сантиметра.
25,00лв.
Мини машинка сувенир за татуировки
Декоративна машина за татуировки. Универсална за носене на връзка с ключове, висулка за кола. Материал: цинк. Цвят: сребърен. Диаметър на бобините: 3.2 сантиметра. Машината работи включена в мрежата но е с малко намотки и е несъвместима с ръкохватките и накрайниците за татуировки. Размер: 3.5 - 7.5 сантиметра.
25,00лв.
Мини машина за татуировки
Мини таттоо машина. Машината работи включена в мрежата но е с малко намотки и е несъвместима с ръкохватките и накрайниците за татуировки. Размер: 7.5 сантиметра 3.8 сантиметра.
25,00лв.
Декоративна машинка за татуиране жълта
Декоративна машина за татуировки с въже от изкуствен материал за носене на врата. Универсална за носене на връзка с ключове, висулка за кола. Материал: цинк. Цвят: жълт. Диаметър на бобините: 3.2 сантиметра. Машината работи включена в мрежата но е с малко намотки и е несъвместима с ръкохватките и накрайниците за татуировки. Размер: 3.5 - 7.5 сантиметра.
27,00лв.
Мини машина за татуиране
Мини таттоо машина. Машината работи на ток, но е малка и не стават ръкохватките и накрайниците. Друг е въпроса, че и намотките са малко. Размер: 7.5 сантиметра 3.8 сантиметра.
25,00лв.
Tатуировки сувенири
Мини таттоо машина. Машината работи включена в електрическото захранване, но не може да се сложи игла поради размера и. Размер: 7.5 сантиметра 3.8 сантиметра.
25,00лв.
Машинка за татуиране сувенир
Таттоо машина сувенир. Машината работи включена в мрежата но е с малко намотки и е несъвместима с иглите и ръкохватките поради малкия си размер. Размер: 7.5 сантиметра 3.8 сантиметра. Мини таттоо машина. Машинката може да бъде включена в електрическата мрежа - но за кратко.
27,00лв.
На страница      Покажи от 1 до 9 от 9 (1 Страници)
  • 1