Дарсонвал

Електроди за дарсонвал
Сортиране по:  
Електрод за дарсонвал
Електрод за дарсонвал. Електрически уред за стягане на кожата и намаляване на бръчките. Помага за успокояване на нервите и функция аналгезия, заздравяване на рани и ограничава появата на пори подобрява секрецията и балансира PH на кожата. Ускорява кръвообращението и подобрява обмяната на веществата. Анти-стареене, против бръчки, за предотвратяване и лечение на неврастения, главоболие, замаяност и безсъние, насърчава растежа на косата, предпазва и лекува косопад, загуба на цвят на косата, косопад акне, гингивит и други. Високочестотната грижа за лицето е процедура за грижа за кожата, използвана от професионалистите за лечение и предотвратяване на упорито акне, свиване на разширени пори, намаляване на появата на фини линии и бръчки, премахване на отпушване на подпухнали очи, избледняване на тъмните кръгове под очите, подмладяване на състоянието на скалпа и подхранване косместите фоликули за по-здрав растеж на косата. 1 - виолетов газ аргон с виолетово сияние за лечение на акне, скалп коса, UV ултравиолетова светлина. 2 - неонов газ с оранжево червено сияние за лечение на старееща кожа, скалп и коса. Цена за: 1 брой.
25,00лв.
Електроди за дарсонвал
Оранжев електрод за дарсонвал. Цена за 1 брой. Електрически уред за стягане на кожата и намаляване на бръчките. Помага за успокояване на нервите и функция аналгезия, заздравяване на рани и ограничава появата на пори подобрява секрецията и балансира PH на кожата. Ускорява кръвообращението и подобрява обмяната на веществата. Анти-стареене, против бръчки, за предотвратяване и лечение на неврастения, главоболие, замаяност и безсъние, насърчава растежа на косата, предпазва и лекува косопад, загуба на цвят на косата, косопад акне, гингивит и други. Неонов газ с оранжево червено сияние за лечение на старееща кожа, скалп и коса. Електроди с форма на гребен, извита, котешки език. Цена за: 1 брой.
20,00лв.
Комплект електроди за дарсонвал
Електроди за дарсонвал 4 броя. Успокояване на нервите и функция аналгезия, заздравяване на рани и ограничава появата на пори подобрява секрецията и балансира PH на кожата. Ускорява кръвообращението и подобрява обмяната на веществата. Против стареене, против бръчки, за предотвратяване и лечение на неврастения, главоболие, замаяност и безсъние, насърчава растежа на косата, предпазва и лекува косопад, загуба на цвят на косата, косопад. Неонов газ с оранжево червено сияние за лечение на старееща кожа, скалп и коса.
60,00лв.
Д'арсонвал
Премахва акне и пъпки. Намалява кожни възпаления. Изглажда бръчките. Внася кислород в епидермиса. Унищожава бактерии и вируси. Спомага за заздравяване на рани, подпомага растежа на косата и други. Уредът е с 4 електрода с различно действие. Гребен - помага срещу косопад. Извит електрод - при акне и възпаления. Гъба - електрод - за всички зони. Език - електрод - за терапия на лице.
85,00лв.
Портативен уред за красота- д'арсонвал
Премахва акне и пъпки. Намалява кожни възпаления. Изглажда бръчките. Внася кислород в епидермиса. Унищожава бактерии и вируси. Спомага за заздравяване на рани, подпомага растежа на косата и други. Уредът е с 4 електрода с различно действие. Гребен - помага срещу косопад. Извит електрод - при акне и възпаления. Гъба - електорд - за всички зони. Език - електорд - за терапия на лице. Уредът е в удобна кутия.
95,00лв.
На страница      Покажи от 1 до 5 от 5 (1 Страници)
  • 1