Дерма пен

Дерма пен за мезотерапия перманентен грим и татуировки
Сортиране по:  
обици пиърсинг медицинска стомана
Бърза упойка за перманентен грим татуировки поставяне на обици (np)
Редуциране сензитивноста при перманентен грим, татуировки, процедури с дерма пен, мезоролер и мезотерапия, лазерно обезкосмяване. 99.2% активна съставка. Goosica Супер бърза упойка. Ефективно при изработка на трайни татуировки. Извършване на процедури по перманентен грим и микро блейдинг на вежди, устни и очна линия. Поставяне на пиърсинг. Премахване на татуировки с лазер. Процедури на лазерно обезкосмяване, кола маска. Начин на употреба: След водна или парна баня, подсушете кожата. С ръкавица, нежно втрийте в кожата 1 - 2 грама в продължение на 1 минута. Разстелете равномерно по кожата крема с дебелина 2 милиметра, изчакайте да попие в кожата за 10 - 15 минути. Ако се увие плътно с прилепващо фолио, така че да няма бръчки, за период от 15 - 20 минути изтръпването е двойно. Активна съставка: лидокаин. ДА НЕ СЕ ИЗПОЛВА ПОВЕЧЕ ОТ ДВА ПЪТИ ЗА 24 ЧАСА. За хора склонни към алергии се извършва тест. Намазва се малък участък от слепоочието с крема 24 часа преди процедурата. При поява на обрив и зачервяване, да не се използва. Тегло: 500 грама.
290,00лв.
Хиалуронова киселина 2 милилитра (np)
Комбинация от ниско и високо молекулна хиалуронова киселина. Полимерно съединение от натурални съставки образуващо защитна бариера върху кожата за предотвратяване загубата на вода. Премахване на акне, избелване, изглаждане на кожата. При работа с дерма пен процедурата да се извършва само от специалист. Тегло: 2 милилитра.
4,00лв.
изглаждане на бръчки
Хиалуронова киселина за мезотерапия
Комбинация от ниско и високо молекулна хиалуронова киселина. Полимерно съединение от натурални съставки образуващо защитна бариера върху кожата за предотвратяване загубата на вода. Премахване на акне, избелване, изглаждане на кожата. При работа с дерма пен процедурата да се извършва само от професионалист. Тегло: 5 милилитра.
8,00лв.
BIOAQUA екстрат с хилаурон за суха кожа (np)
Хиалуронова киселина за красива кожа. Хидратираща биоемулсия - маслен контрол за свиване на порите. Подхранване и свиване порите на кожата. Предпазва от акне, облекчава зачервяванията, изглажда бръчките. Състав: вода, глицерол, пропиленгликол, дикалиев глициризинат, алантоин, натриев хиалуронат, витамин Н, витамин В3, витамин В6, витамин В2, витамин В1. Употреба: Почистете и подсушете кожата. Капнете няколко капки и масажирайте нежно докато попият. Избягвай контакт с очите (при попадане - изплакнете обилно с вода). Може да се използва самостоятелно и комбинирано. За външна употреба. Тегло: 5 милилитра. При работа с дерма пен процедурата да се извършва само от специалист.
8,00лв.
Игли за инжектиране с дерма пен
Модифицирани накрайници с игли и отвор за инжектиране на хранителни вещества. Нано игли за терапия с дерма пен. Против акне, стрии, премахване на белези, бръчки, овлажняване на кожата, лифтинг, премахване на лунички. Иглите са с диаметър на резбата: 8 милиметра Цена за: 1 брой. Biomaser: MTS 12P - 36P - 42P микро игли.
10,00лв.
Игли за дерма пен кръгла глава (np)
Универсални накрайници за терапия с дерма пен. За работа с писалки за мезотерапия с ВИНТОВА глава. Диаметър на резбата: 10 милиметра. Размер на иглите: 9-12-24-36-42-3D-5D-нано голям размер. Стерилни накрайници с кръгла глава. Цена за: 1 брой.
4,50лв.
Игли за дерма пен продълговата глава (np)
Универсални игли в накрайници за терапия с дермални уреди. За работа с писалки за мезотерапия с ВИНТОВА глава. Диаметър на резбата: 10 милиметра. Размер на иглите: 9-12-36-42-3D-5D-нано голям размер. Моля обърнете внимание на горния (продълговат) край на иглата. Цена за: 1 брой.
4,50лв.
Стерилни игли за дерма пен кръгла глава (np)
Универсални накрайници за терапия с дерма пен. За работа с писалки за мезотерапия. Диаметър: 10 милиметра. Брой на иглите: 12 - 36. Моля обърнете внимание на горния (кръгъл) край на иглата. Цена за: 1 брой.
4,50лв.
Байонет игли за татуировки и перманентен грим
Стерилна микро игла с автоматизиран водач за регулиране дължината на иглата. Байонет за перманентен грим и татуировки. Игла за контур, очна линия, перманентни вежди, ареали, устни, сенки, малки татуировки. За еднократна употреба. Размер: 1D-1R-2R-3R-5R-7R-3F-5F-7F.
3,00лв.
Игли за дерма пен байонет
Универсални накрайници за терапия с дерма пен. За работа с писалки за мезо терапия. Ексфолиране на петна, премахване на мъртва кожа, борба с акне, регенерация на клетките, заличаване на белези. Диаметър: 10 милиметра. Размер на иглите: 9-12-24-36-42-3D-5D-O нано голям размер. Моля обърнете внимание иглата е байонет без резба. Цена за: 1 брой.
4,00лв.
Игла за комбиниран Charmant мезо игли (np)
Универсални накрайници за комбинирани писалки за перманентен грим и мезо терапия. Диаметър на резбата: 8 милиметра. Размер на иглите: 9-12-24-36-42-3D-5D-нано голям размер. Моля обърнете внимание на горния край на иглата. Цена за: 1 брой.
4,00лв.
Игли за перманентен грим Charmant 2 (np)
Професионални игли за перманентен грим, устни, вежди, сенки, татуировки. Материал: медицинска стомана 316L. Иглите са за писалка с резба. Размер на резбата: 9 милиметра. За еднократна употреба. Цена за: 1 брой. Стерилни игли. Размер: 1D (дебела единична игла). Размер: 1D-1RL-3RL-5RL-7RL-3FP-5FP-7FP. Игла за перманентен грим Charmant 2. Моля обърнете внимание на картинки 5, 6 и 7 за съвместимост на ВАШАТА писалка с предлаганите игли.
3,00лв.
Комбинирана игла за перманентен грим и татуировки
Професионални игли за перманентен грим, устни, вежди, сенки, татуировки. Материал: медицинска стомана 316L. Иглите са за писалка с резба 8 милиметра. За еднократна употреба. Цена за: 1 брой. Стерилни игли. Размери: 1RL-2RL-3RL-5RL-7RL-3F-5F-7F. Игла за перманентен грим за писалка Charmant 1. Моля обърнете внимание на изображенията за съвместимост на ВАШАТА писалка с предлаганите игли.
3,00лв.
Игла за перманентен грим Charmant 1 (np)
Професионални игли за перманентен грим, устни, вежди, сенки, татуировки. Материал: медицинска стомана 316L. Иглите са за писалка с резба. За еднократна употреба. Цена за: 1 брой. Стерилни игли. Размер: 1D (дебела единична игла). Размер: 1RL-2RL-3RL-5RL-7RL-3FP-5FP-7FP. Игла за перманентен грим Charmant 1. Моля обърнете внимание на картинки 6 , 7 и 8 за съвместимост на ВАШАТА писалка с предлаганите игли.
3,00лв.
Упойка за лазер татуировки мезо терапия (np)
Обезболяващо - упойка. Вместимост: 10 грама, 79% активна съставка. Действие 4 часа. Ефективно при изработка на трайни татуировки. Извършване на процедури по перманентен грим и микро блейдинг на вежди, устни и очна линия. Поставяне на пиърсинг. Премахване на татуировки с лазер. Преди процедури на лазерно обезкосмяване, кола маска. Преди работа с дерма ролер, мезо терапия, дерма пен. Начин на употреба: След водна баня, подсушете кожата. С ръкавица, втрийте в кожата 2 грама в продължение на 1 - 2 минути. Разстелете равномерно по кожата крема с дебелина 2 - 3 милиметра. Изчакайте 10 - 15 минути да попие в кожата, избършете и работете. Ако се увие с домакинско фолио за по-добро обезвъздушаване, упойката има двоен ефект. Действие: 3 - 4 часа.
35,00лв.
Упойка за лазер татуировки мезо терапия пробиване на обици (np)
Обезболяващо, местна дълготрайна упойка. Вместимост: 10 грама, 85% активна съставка. Действие 4 часа. Ефективно при изработка на трайни татуировки. Извършване на процедури по перманентен грим и микро блейдинг на вежди, устни и очна линия. Мезо терапия, работа с дермаролер. Поставяне на пиърсинг. Премахване на татуировки с лазер. Преди процедури на лазерно обезкосмяване, кола маска. Преди работа с дерма ролер, мезо терапия, дерма пен. Начин на употреба: След водна баня, подсушете кожата. С ръкавица, втрийте в кожата 2 грама в продължение на 1 - 2 минути. Разстелете равномерно по кожата крема с дебелина 2 - 3 милиметра. Изчакайте 10 - 15 минути да попие в кожата, избършете и работете. След увиване с домакинско фолио, упойката има двоен ефект. Действие: 3 - 4 часа.
35,00лв.
Анестезия за татуировки перманентен грим лазер дерма пен мезо терапия
Редуциране сензитивноста при перманентен грим, татуировки, процедури с дерма пен, мезоролер и мезотерапия, лазерно обезкосмяване. 79.9% активна съставка. Начин на употреба: След водна баня, подсушете кожата. С ръкавица, нежно втрийте в кожата 1 - 2 грама в продължение на 1 минута. Разстелете равномерно по кожата крема с дебелина 1 милиметър. Увийте плътно с прилепващо фолио, така че да няма бръчки, за период от 15 - 20 минути. Активна съставка: лидокаин. ДА НЕ СЕ ИЗПОЛВА ПОВЕЧЕ ОТ ДВА ПЪТИ ЗА 24 ЧАСА. За хора склонни към алергии се извършва тест. Намазва се малък участък от слепоочието с крема 24 часа преди процедурата. При поява на обрив и зачервяване, да не се използва. Тегло: 500 грама.
270,00лв.
Нано игли за дермапен
Модифициран накрайник с нано игли за терапия с дерма пен. Премахване на стрии, акне, косопад. За еднократна употреба. Стерилни накрайници с правоъгълна глава. Цена за: 1 брой.
4,50лв.
Игли за перманентен грим татуировки
Стерилна микро игла с автоматизиран водач за регулиране дължината на иглата. Байонет за перманентен грим и татуировки. Игла за контур, очна линия, перманентни вежди, устни. За еднократна употреба. Размер: 7F.
3,00лв.
Игла за татуировки и перманентен грим байонет
Стерилна микро игла с автоматизиран водач за регулиране дължината на иглата. Байонет за перманентен грим и татуировки. Игла за контур, очна линия, перманентни вежди, устни. За еднократна употреба. Размер: 3F.
3,00лв.
Игли за татуировки и перманентен грим байонет
Стерилна микро игла с автоматизиран водач за регулиране дължината на иглата. Байонет за перманентен грим и татуировки. Игла за контур, очна линия, перманентни вежди, устни. За еднократна употреба. Размер: 7R.
3,00лв.
Байонет игли за перманентен грим и татуировки
Стерилна микро игла с автоматизиран водач за регулиране дължината на иглата. Байонет за перманентен грим и татуировки. Игла за контур, очна линия, перманентни вежди, устни. За еднократна употреба. Размер: 5R.
3,00лв.
Байонет игли за татуировки
Стерилна микро игла с автоматизиран водач за регулиране дължината на иглата. Байонет за перманентен грим и татуировки. Игла за контур, очна линия, перманентни вежди, устни. За еднократна употреба. Размер: 3R.
3,00лв.
Дебела игла за татуировки и перманентен грим
Стерилна, дебела микро игла с автоматизиран водач за регулиране дължината на иглата. Байонет за перманентен грим и татуировки. Игла за контур, очна линия, перманентни вежди, устни. За еднократна употреба. Размер: 1D.
3,00лв.
Накрайник за 3D инжекцион
Картидж накрайник за 3D смарт система. 5 игли с дължина 2 мм. Стерилна опаковка. Цената е за 1 брой.
5,00лв.
Инжекционна мезотерапия без игла
Ванадиев титаниев кристален патрон спринцовка, (25D игла подходяща за тяло), валяк. Овлажняване, хидратиране, стягане и повдигане на кожата. Премахване на фини линии и бръчки, премахване на стрии - подмладяване на кожата. Вместимост на спринцовката: 5 милилитра. За използване с мезо терапевтичен пистолет показан на последното изображение. Цената е САМО за ванадиев титаниев кристален патрон спринцовка, 25D игла, валяк в стерилен комплект.
12,00лв.
Пистолет за мезотерапия
Пистолетът за мезотерапия без игли използва усъвършенствана, инжекторна технология за третиране на кожата. Различен от стандартната мезотерапия, която използват игли, работи с микрочип с множество щифтове, за да осигури подхранването и най-важното, което може да бъде постигнато до подкожния слой под високо налягане от пистолета. Основни предимства на ванадийевия, титанов инструмент: 1. Усъвършенстван продукт, без корозия, без остатъчен метал, без чувствителност. 2. Точно като медицински инструмент за красота, работи безболезнено, неинвазивно и без кървене. 3. Ефективна пропускливост, отворя малка пора и подобрява абсорбцията. 4. Степента на усвояване е 12 пъти повече от нормалния козметичен продукт. 5. Цялото тяло може да бъде третирано. 6. Възстановяването е незабавно и не се отразява на нормалния живот и работа. Дълбочина на третиране - 1 - 3 мм. Спринцовка - 5 мл. Накрайник с 25 микро игли.
420,00лв.
5 скоростен дерма пен
Електрически дерма пен с пет скорости на работа. Уреда е предназначен за работа с игли БЕЗ резба. Писалка за изработване на трайни татуировки. Писалка за изработване на перманентен грим - вежди, устни, очна линия. Писалка за мезотерапия - премахване на белези от акне, стрии, пигментни петна, малки бръчки, целулит, борба с косопад. Микроиглена терапия за подмладяване на кожата. Цвят: сребърен. Писалка, зарядна батерия, кабел за зарядно със зарядно, 2 броя стерилни различни игли, 1 брой за мезотерапия и 1 брой за перманентен грим. Време за зареждане на батерията: 3 - 4 часа. Номинално напрежение: 100-240V AC. Входяща мощност: DC 4.2V. Скорост: 22000 оборота в минута. Писалката работи включена към електрическата мрежа или самостоятелно с батерия. Уреда се продава в кутия.
240,00лв.
Дерма пен за мезотерапия и перманентен грим
Електрически дерма пен с адаптор. Електрически дерма пен с пет скорости на работа. Уреда е предназначен за работа с винтови игли. Писалка за изработване на трайни татуировки. Писалка за изработване на перманентен грим - вежди, устни, очна линия. Писалка за мезотерапия - премахване на белези от акне, стрии, пигментни петна, малки бръчки, целулит, борба с косопад. Микроиглена терапия за подмладяване на кожата. Регулируема дължина на иглите от 0.25 до 2 милиметра. Цвят: сребърен. Писалка, зарядно, 2 броя стерилни различни игли, 1 брой за мезотерапия и 1 брой за перманентен грим. Номинално напрежение: 100-240V AC. Входяща мощност: 5V, 1000mA. Скорост: 20000 оборота в минута. Уреда се продава в кутия.
180,00лв.
Доктор пен мезотерапия и перманентен грим (np)
Електрически дерма пен с адаптор. Комбиниран козметичен апарат с пет скорости на работа в различна светлинна индикация за всяка скорост. Уреда предназначен за всякакъв вид кожа. За работа с касетъчни игли тип байонет. Писалка за изработване на трайни татуировки. Писалка за изработване на перманентен грим - вежди, устни, очна линия. Писалка за мезо терапия - премахване на белези от акне, стрии, пигментни петна, малки бръчки, дълбоки бръчки, целулит, борба с косопад. Микро иглена терапия за подмладяване на кожата - премахване на мъртва кожа, ексфолиране на петна. Уреда стимулира регенерацията на колаген, директно усвояване на хранителните вещества, премахване на торбички под очите, свиване на порите. Регулируема дължина на иглите от 0.25 до 2.5 милиметра. Цвят: червен. Писалка, зарядно, кабел, 2 броя стерилни различни игли, 1 брой за мезо терапия и 1 брой за перманентен грим. Номинално напрежение: 100-240V AC. Входяща мощност: 5V, 500mA. Скорост: 6000 оборота в минута. Не се работи върху родилни петна, брадавици, бенки, меланоза, псориазис, витилиго. Уреда се продава в луксозна кутия. За домашна и професионална употреба.
150,00лв.
Охлаждащ ролер
Ролер за освежаване, подмладяване и успокояване на кожата. Главата е със гел и вода и може да се съхранява във фризер или камера, за да се поддържа желаната температура. Подходящ преди и след козметични процедури. Ефикасен при ухапвания от насекоми, малки рани, ожулвания, изгаряния, както и след бръснене. Придава по - свеж и по - млад вид на кожата. Подходящ за лице и тяло. Код: 2220
32,00лв.
На страница      Покажи от 1 до 31 от 31 (1 Страници)
  • 1