Дерма пен

Сортиране по:  
Нано игли за дермален уред
Модифициран накрайник с нано игли за терапия с дерма пен. Премахване на стрии, акне, косопадЗа еднократна употреба. Стерилни накрайници с правоъгълна глава. Цена за: 1 брой.
4,50лв.
Нано игли за дермапен
Модифициран накрайник с нано игли за терапия с дерма пен. Премахване на стрии, акне, косопад. За еднократна употреба. Стерилни накрайници с правоъгълна глава. Цена за: 1 брой.
4,50лв.
36 - стерилни игли за дерма пен кръгла глава (np)
Модифициран накрайник с 36 броя игли за терапия с дерма пен. За еднократна употреба. Стерилни накрайници с кръгла глава. Цена за: 1 брой.
4,50лв.
36 - игли за дерма пен
Накрайник с 36 броя игли за микро иглена терапия с дерма пен. За еднократна употреба. Стерилни накрайници с продълговата глава. Цена за: 1 брой.
4,50лв.
9 - игли за дерма пен
Накрайник с 9 броя игли за терапия с дерма пен. За еднократна употреба. Стерилни накрайници с продълговата глава. Цена за: 1 брой.
4,50лв.
12 - игли за дерма пен
Накрайник с 12 броя игли за микро иглена терапия с дерма пен. За еднократна употреба. Стерилни накрайници с продълговата глава. Цена за: 1 брой.
4,50лв.
12 - игли за дерма пен продълговата глава (np)
Универсален накрайник с 12 броя игли за терапия с дерма пен. За еднократна употреба. Стерилни накрайници с продълговата глава. Цена за: 1 брой.
4,50лв.
9 - игли за дерма пен продълговата глава (np)
Универсален накрайник с 9 броя игли за терапия с дерма пен. За еднократна употреба. Стерилни накрайници с продълговата глава. Цена за: 1 брой.
4,50лв.
36 - игли за дерма пен продълговата глава (np)
Универсален накрайник с 36 броя игли за терапия с дерма пен. За еднократна употреба. Стерилни накрайници с продълговата глава. Цена за: 1 брой.
4,50лв.
36 - игли за дерма пен кръгла глава (np)
Универсален накрайник с 36 броя игли за терапия с дерма пен. За еднократна употреба. Стерилни накрайници с кръгла глава. Цена за: 1 брой.
4,50лв.
5 скоростен дерма пен
Електрически дерма пен с пет скорости на работа. Уреда е предназначен за работа с игли БЕЗ резба. Писалка за изработване на трайни татуировки. Писалка за изработване на перманентен грим - вежди, устни, очна линия. Писалка за мезотерапия - премахване на белези от акне, стрии, пигментни петна, малки бръчки, целулит, борба с косопад. Микроиглена терапия за подмладяване на кожата. Цвят: сребърен. Писалка, зарядна батерия, кабел за зарядно със зарядно, 2 броя стерилни различни игли, 1 брой за мезотерапия и 1 брой за перманентен грим. Време за зареждане на батерията: 3 - 4 часа. Номинално напрежение: 100-240V AC. Входяща мощност: DC 4.2V. Скорост: 22000 оборота в минута. Писалката работи включена към електрическата мрежа или самостоятелно с батерия. Уреда се продава в кутия.
240,00лв.
Мезотерапия перманентен грим 2 в 1
Електрически дерма пен с 9 степенен адаптор. Електрически дерма пен с пет скорости на работа. Уреда е предназначен за работа с игли БЕЗ резба. Машина за изработване на трайни татуировки. Машина за изработване на перманентен грим - вежди, устни, очна линия. Машина за мезотерапия - премахване на белези от акне, стрии, пигментни петна, малки бръчки, целулит, борба с косопад. Микроиглена терапия за подмладяване на кожата. Регулируема дължина на иглите от 0.25 до 2 милиметра. Цвят: сребърен + черен. Писалка, зарядно с 9 степени на увеличаване, 2 броя стерилни различни игли, 1 брой за мезотерапия и 1 брой за перманентен грим. Номинално напрежение: 100-240V AC. Скорост: 10000 оборота в минута. Уреда се продава в кутия.
220,00лв.
Дерма пен за мезотерапия и перманентен грим
Електрически дерма пен с адаптор. Електрически дерма пен с пет скорости на работа. Уреда е предназначен за работа с винтови игли. Писалка за изработване на трайни татуировки. Писалка за изработване на перманентен грим - вежди, устни, очна линия. Писалка за мезотерапия - премахване на белези от акне, стрии, пигментни петна, малки бръчки, целулит, борба с косопад. Микроиглена терапия за подмладяване на кожата. Регулируема дължина на иглите от 0.25 до 2 милиметра. Цвят: сребърен. Писалка, зарядно, 2 броя стерилни различни игли, 1 брой за мезотерапия и 1 брой за перманентен грим. Номинално напрежение: 100-240V AC. Входяща мощност: 5V, 1000mA. Скорост: 20000 оборота в минута. Уреда се продава в кутия.
180,00лв.
Охлаждащ ролер
Ролер за освежаване, подмладяване и успокояване на кожата. Главата е със гел и вода и може да се съхранява във фризер или камера, за да се поддържа желаната температура. Подходящ преди и след козметични процедури. Ефикасен при ухапвания от насекоми, малки рани, ожулвания, изгаряния, както и след бръснене. Придава по - свеж и по - млад вид на кожата. Подходящ за лице и тяло. Код: 2220
32,00лв.
На страница      Покажи от 1 до 14 от 14 (1 Страници)
  • 1