Диоптърни рамки

Рамки за поставяне на стъкла с диоптър
Сортиране по:  
Диоптрични рамки ретро излъчване (np)
Дамски, мъжки рамки за очила с диоптър. За поставяне на диоптрични овални лещи. Цвят: черен, леопардови предни рамки и наушници. Дължина на страничните рамки: 13.4 сантиметра. Размер на предната част: 14.4 сантиметра. Размер само за отвора на стъклата вертикал и хоризонтал от най-широката и най-високата вътрешна част на рамките: 4.3 - 4.8 сантиметра. Разстояние за носа: 1.2 сантиметра. Материал: метал и пластмаса. Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра.
26,00лв.
Метални рамки очила без стъкла (np)
Метални тънки рамки с форма на сърца. Цвят: златен, черни наушници. Дължина на страничните рамките: 14.1 сантиметра. Размер на предната част: 15.3 сантиметра. Размер само за отвора на стъклата вертикал и хоризонтал от най-широката и най-високата вътрешна част на рамките: 4.1 - 5.6 сантиметра. Разстояние за носа: 2 сантиметра. Материал: метал и пластмаса. На очилата НЕ МОГАТ да се поставят диоптрични стъкла.
8,00лв.
Здрави рамки за диоптрични очила (np)
Устойчиви на напрежение, тънки пластмасови рамки с ергономична форма. Разширяващи се, пружиниращи рамки против притискане на слепоочията. Метални елементи над стъклата и страничните рамки. Дамски елегантни рамки за очила с диоптър. Универсални за поставяне на диоптрични лещи. Цвят: черен. Дължина на страничните рамките: 13.8 сантиметра. Размер на предната част: 13.5 сантиметра. Размер само за отвора на стъклата вертикал и хоризонтал от най-широката и най-високата вътрешна част на рамките: 4.2 - 5 сантиметра. Разстояние за носа: 2 сантиметра. Тегло: 12 грама. Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра.
16,00лв.
Диоптрични детски рамки (np)
Детски рамки за очила с диоптър. За поставяне на диоптрични лещи голям размер. Цвят: черен кръгла форма. Дължина на страничните рамките: 12 сантиметра. Размер на предната част: 13 сантиметра. Размер само за отвора на стъклата вертикал и хоризонтал от най-широката и най-високата вътрешна част на рамките: 4.3 сантиметра. Разстояние за носа: 2 сантиметра. Материал: метал и пластмаса. Рамки за стъкла до 3.5 диоптъра.
8,00лв.
Диоптрични заоблени черни рамки за очила (np)
Универсални рамки за очила с диоптър. За поставяне на диоптрични лещи голям размер. Цвят: черен със заоблени форми. Разширяващи се, пружиниращи рамки против притискане на слепоочията. Дължина на страничните рамките: 14.3 сантиметра. Размер на предната част: 14.8 сантиметра. Размер само за отвора на стъклата вертикал и хоризонтал от най-широката и най-високата вътрешна част на рамките: 4.9 - 5.2 сантиметра. Разстояние за носа: 2 сантиметра. Материал: метал и пластмаса. Рамки за стъкла до 3.5 диоптъра.
10,00лв.
Диоптрични черни рамки (np)
Универсални рамки за очила с диоптър. За поставяне на диоптрични лещи голям размер. Цвят: черен декаденс с ъгловати форми. Разширяващи се, пружиниращи рамки против притискане на слепоочията. Дължина на страничните рамките: 13.3 сантиметра. Размер на предната част: 14.3 сантиметра. Размер само за отвора на стъклата вертикал и хоризонтал от най-широката и най-високата вътрешна част на рамките: 4 - 5.1 сантиметра. Разстояние за носа: 1.7 сантиметра. Материал: метал и пластмаса. Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра.
14,00лв.
Диоптрични метални рамки (np)
Метални тънки диоптрични рамки. Рамки за очила с диоптър без стъкла бъбрек форма. Универсални за поставяне на дебели диоптрични лещи, за четене. Цвят: черен, прозрачни наушници. Дължина на страничните рамките: 13.5 сантиметра. Размер на предната част: 14 сантиметра. Размер само за отвора на стъклата вертикал и хоризонтал от най-широката и най-високата вътрешна част на рамките: 4.4 - 5.6 сантиметра. Разстояние за носа: 2 сантиметра. Материал: метал и пластмаса. Рамки за дебели стъкла до 5 диоптъра.
18,00лв.
Диоптрични метални рамки за очила (np)
Метални тънки диоптрични рамки. Рамки за очила с диоптър без стъкла бъбрек форма. Универсални за поставяне на дебели диоптрични лещи, за четене. Цвят: сребърен, прозрачни наушници. Дължина на страничните рамките: 13.5 сантиметра. Размер на предната част: 14 сантиметра. Размер само за отвора на стъклата вертикал и хоризонтал от най-широката и най-високата вътрешна част на рамките: 4.4 - 5.6 сантиметра. Разстояние за носа: 2 сантиметра. Материал: метал и пластмаса. Рамки за дебели стъкла до 5 диоптъра.
18,00лв.
Диоптрична метална рамка за очила (np)
Метални тънки диоптрични рамки. Рамки за очила с диоптър без стъкла бъбрек форма. Универсални за поставяне на дебели диоптрични лещи, за четене. Цвят: златен, черни наушници. Дължина на страничните рамките: 13.5 сантиметра. Размер на предната част: 14 сантиметра. Размер само за отвора на стъклата вертикал и хоризонтал от най-широката и най-високата вътрешна част на рамките: 4.4 - 5.6 сантиметра. Разстояние за носа: 2 сантиметра. Материал: метал и пластмаса. Рамки за дебели стъкла до 5 диоптъра.
18,00лв.
Диоптрична семпла рамка за очила
Метални тънки диоптрични рамки, подходящи за всяка форма на лицето. Дамски рамки за очила с диоптър без стъкла. Универсални за поставяне на овални диоптрични лещи. Цвят: черен, бели рамки, черни наушници. Дължина на страничните рамките: 14.5 сантиметра. Размер на предната част: 13.5 сантиметра. Размер само за отвора на стъклата вертикал и хоризонтал от най-широката и най-високата вътрешна част на рамките: 4.4 - 4.8 сантиметра. Разстояние за носа: 1.7 сантиметра. Материал: метал и пластмаса. Рамки за стъкла до 3 диоптъра.
18,00лв.
Дамски елегантни диоптрични рамки
Метални тънки диоптрични рамки, подходящи за всяка форма на лицето. Дамски рамки за очила с диоптър без стъкла. Универсални за поставяне на диоптрични лещи. Цвят: черен, бели рамки, черни наушници. Дължина на страничните рамките: 14.5 сантиметра. Размер на предната част: 13.5 сантиметра. Размер само за отвора на стъклата вертикал и хоризонтал от най-широката и най-високата вътрешна част на рамките: 4.4 - 4.8 сантиметра. Разстояние за носа: 1.7 сантиметра. Материал: метал и пластмаса. Рамки за стъкла до 3 диоптъра.
18,00лв.
Рамки за очила за стъкла с диоптър (np)
Класически пластмасови рамки с деликатни орнаменти. Дамски мъжки рамки за очила с диоптър. Метални декорации над стъклата и рамките. Цвят: прозрачно светло розов. Дължина на страничните рамките: 14.8 сантиметра. Размер на предната част: 14 сантиметра. Размер само за отвора на стъклата вертикал и хоризонтал от най-широката и най-високата вътрешна част на рамките: 4.1 - 5.1 сантиметра. Разстояние между страничните рамки в средната им част: 13.8 сантиметра. Разстояние за носа: 2 сантиметра.
18,00лв.
Елегантни рамки за диоптрични стъкла (np)
Метални тънки рамки. Дамски рамки за очила с диоптър. Универсални за поставяне на диоптрични лещи. Цвят: сребърно сив. Дължина на страничните рамките: 14.2 сантиметра. Размер на предната част: 13.8 сантиметра. Размер само за отвора на стъклата вертикал и хоризонтал от най-широката и най-високата вътрешна част на рамките: 3.5 - 5.1 сантиметра. Разстояние за носа: 1.6 сантиметра. Тегло: 12 грама. Материал: метал и пластмаса. Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра.
32,00лв.
Дамски лилави рамки за очила диоптрични (np)
Устойчиви на напрежение, тънки пластмасови рамки с ергономична форма. Метални елементи над стъклата и страничните рамки. Дамски рамки за очила с диоптър. Универсални за поставяне на диоптрични лещи. Цвят: прозрачно лилав. Дължина на страничните рамките: 15 сантиметра. Размер на предната част: 14 сантиметра. Размер само за отвора на стъклата вертикал и хоризонтал от най-широката и най-високата вътрешна част на рамките: 3.7 - 5 сантиметра. Разстояние за носа: 1.6 сантиметра. Тегло: 12 грама. Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра.
32,00лв.
Дамски рамки за очила диоптрични (np)
Устойчиви на напрежение, тънки пластмасови рамки с ергономична форма. Метални елементи над стъклата и страничните рамки. Дамски рамки за очила с диоптър. Универсални за поставяне на диоптрични лещи. Цвят: черен. Дължина на страничните рамките: 15 сантиметра. Размер на предната част: 14 сантиметра. Размер само за отвора на стъклата вертикал и хоризонтал от най-широката и най-високата вътрешна част на рамките: 3.7 - 5 сантиметра. Разстояние за носа: 1.6 сантиметра. Тегло: 12 грама. Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра.
32,00лв.
Диоптрична овална черна рамка (np)
Универсални еластични рамки за очила с диоптър. За поставяне на диоптрични лещи голям размер. Цвят: черен с малки метални декорации. Дължина на страничните рамките: 13.8 сантиметра. Размер на предната част: 14.2 сантиметра. Размер само за отвора на стъклата вертикал и хоризонтал от най-широката и най-високата вътрешна част на рамките: 4.1 - 5.2 сантиметра. Разстояние за носа: 2 сантиметра. Материал: метал и пластмаса. Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра.
16,00лв.
Диоптрични овални черни рамки (np)
Универсални рамки за очила с диоптър. За поставяне на диоптрични лещи голям размер. Цвят: черен с малки метални точки. Дължина на страничните рамките: 13.3 сантиметра. Размер на предната част: 14.2 сантиметра. Размер само за отвора на стъклата вертикал и хоризонтал от най-широката и най-високата вътрешна част на рамките: 4.3 - 5 сантиметра. Разстояние за носа: 2 сантиметра. Материал: метал и пластмаса. Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра.
16,00лв.
Диоптрични овални рамки (np)
Универсални рамки за очила с диоптър. За поставяне на диоптрични лещи голям размер. Цвят: черен. Дължина на страничните рамки: 14 сантиметра. Размер на предната част: 14.6 сантиметра. Размер само за отвора на стъклата вертикал и хоризонтал от най-широката и най-високата вътрешна част на рамките: 4.9 - 5.4 сантиметра. Разстояние за носа: 1.6 сантиметра. Материал: метал и пластмаса. Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра.
14,00лв.
Диоптрични овални прозрачни рамки (np)
Универсални рамки за очила с диоптър. За поставяне на диоптрични лещи голям размер. Цвят: прозрачен. Дължина на страничните рамките: 14 сантиметра. Размер на предната част: 14.6 сантиметра. Размер само за отвора на стъклата вертикал и хоризонтал от най-широката и най-високата вътрешна част на рамките: 4.9 - 5.4 сантиметра. Разстояние за носа: 1.6 сантиметра. Материал: метал и пластмаса. Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра.
14,00лв.
Диоптрични големи прозрачни рамки за очила (np)
Тънки елегантни рамки за очила с диоптър. За поставяне на голям размер стъкла. Дамски рамки за очила с мека огъваща се рамка. Цвят: прозрачен. Тегло: 17 грама. Дължина на страничните рамките: 14.5 сантиметра. Размер на предната част: 15.2 сантиметра. Размер само за отвора на стъклата вертикал и хоризонтал от най-широката и най-високата вътрешна част на рамките: 4.9 - 5.4 сантиметра. Разстояние за носа: 2 сантиметра. Материал: метал и пластмаса. Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра.
16,00лв.
Диоптрични големи сиви рамки за очила (np)
Тънки елегантни рамки за очила с диоптър. За поставяне на голям размер стъкла. Дамски рамки за очила с мека огъваща се рамка. Цвят: прозрачно сив. Тегло: 17 грама. Дължина на страничните рамките: 14.5 сантиметра. Размер на предната част: 15.2 сантиметра. Размер само за отвора на стъклата вертикал и хоризонтал от най-широката и най-високата вътрешна част на рамките: 4.9 - 5.4 сантиметра. Разстояние за носа: 2 сантиметра. Материал: метал и пластмаса. Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра.
16,00лв.
Диоптрични големи зелени рамки за очила (np)
Тънки елегантни рамки за очила с диоптър. За поставяне на голям размер стъкла. Дамски рамки за очила с мека огъваща се рамка. Цвят: прозрачно зелен. Тегло: 17 грама. Дължина на страничните рамките: 14.5 сантиметра. Размер на предната част: 15.2 сантиметра. Размер само за отвора на стъклата вертикал и хоризонтал от най-широката и най-високата вътрешна част на рамките: 4.9 - 5.4 сантиметра. Разстояние за носа: 2 сантиметра. Материал: метал и пластмаса. Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра.
16,00лв.
Диоптрични големи прозрачно сини рамки за очила (np)
Тънки елегантни рамки за очила с диоптър. За поставяне на голям размер стъкла. Дамски рамки за очила с мека огъваща се рамка. Цвят: прозрачно син. Тегло: 17 грама. Дължина на страничните рамките: 14.5 сантиметра. Размер на предната част: 15.2 сантиметра. Размер само за отвора на стъклата вертикал и хоризонтал от най-широката и най-високата вътрешна част на рамките: 4.9 - 5.4 сантиметра. Разстояние за носа: 2 сантиметра. Материал: метал и пластмаса. Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра.
16,00лв.
Диоптрични големи черни рамки за очила (np)
Тънки елегантни рамки за очила с диоптър. За поставяне на голям размер стъкла. Дамски рамки за очила с мека огъваща се рамка. Цвят: черен блясък. Тегло: 17 грама. Дължина на страничните рамките: 14.5 сантиметра. Размер на предната част: 15.2 сантиметра. Размер само за отвора на стъклата вертикал и хоризонтал от най-широката и най-високата вътрешна част на рамките: 4.9 - 5.4 сантиметра. Разстояние за носа: 2 сантиметра. Материал: метал и пластмаса. Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра.
16,00лв.
Диоптрична рамка на петна (np)
Класически пластмасови рамки с ергономична форма. Метални елементи крила над стъклата. Дамски мъжки рамки за очила с диоптър. Универсални за поставяне на диоптрични лещи. Цвят: петна. Дължина на страничните рамките: 13 сантиметра. Размер на предната част: 14 сантиметра. Размер само за отвора на стъклата вертикал и хоризонтал от най-широката и най-високата вътрешна част на рамките: 4.1 - 5.2 сантиметра. Разстояние за носа: 2 сантиметра. Тегло: 20 грама. Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра.
14,00лв.
Диоптрична рамка (np)
Класически пластмасови рамки с ергономична форма. Метални елементи крила над стъклата. Дамски мъжки рамки за очила с диоптър. Универсални за поставяне на диоптрични лещи. Цвят: пчелен мед. Дължина на страничните рамките: 13 сантиметра. Размер на предната част: 14 сантиметра. Размер само за отвора на стъклата вертикал и хоризонтал от най-широката и най-високата вътрешна част на рамките: 4.1 - 5.2 сантиметра. Разстояние за носа: 2 сантиметра. Тегло: 20 грама. Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра.
14,00лв.
Диоптрична универсална рамка (np)
Класически пластмасови рамки с ергономична форма. Метални елементи крила над стъклата. Дамски мъжки рамки за очила с диоптър. Универсални за поставяне на диоптрични лещи. Цвят: черен към бледо. Дължина на страничните рамките: 13 сантиметра. Размер на предната част: 14 сантиметра. Размер само за отвора на стъклата вертикал и хоризонтал от най-широката и най-високата вътрешна част на рамките: 4.1 - 5.2 сантиметра. Разстояние за носа: 2 сантиметра. Тегло: 20 грама. Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра.
14,00лв.
Диоптрична дамска рамка (np)
Класически пластмасови рамки с ергономична форма. Метални елементи крила над стъклата. Дамски мъжки рамки за очила с диоптър. Универсални за поставяне на диоптрични лещи. Цвят: пъстър. Дължина на страничните рамките: 13 сантиметра. Размер на предната част: 14 сантиметра. Размер само за отвора на стъклата вертикал и хоризонтал от най-широката и най-високата вътрешна част на рамките: 4.1 - 5.2 сантиметра. Разстояние за носа: 2 сантиметра. Тегло: 20 грама. Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра.
14,00лв.
Дамски диоптрични рамки (np)
Класически пластмасови рамки с ергономична форма. Метални елементи крила над стъклата. Дамски мъжки рамки за очила с диоптър. Универсални за поставяне на диоптрични лещи. Цвят: бял. Дължина на страничните рамките: 13 сантиметра. Размер на предната част: 14 сантиметра. Размер само за отвора на стъклата вертикал и хоризонтал от най-широката и най-високата вътрешна част на рамките: 4.1 - 5.2 сантиметра. Разстояние за носа: 2 сантиметра. Тегло: 20 грама. Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра.
14,00лв.
Рамки за диоптър стъкла (np)
Класически пластмасови рамки с ергономична форма. Метални елементи крила над стъклата. Дамски мъжки рамки за очила с диоптър. Универсални за поставяне на диоптрични лещи. Цвят: черен. Дължина на страничните рамките: 13 сантиметра. Размер на предната част: 14 сантиметра. Размер само за отвора на стъклата вертикал и хоризонтал от най-широката и най-високата вътрешна част на рамките: 4.1 - 5.2 сантиметра. Разстояние за носа: 2 сантиметра. Тегло: 20 грама. Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра.
14,00лв.
Дамски рамки за очила с лого (np)
Класически пластмасови рамки с деликатни орнаменти. Дамски мъжки рамки за очила с диоптър. Метални декорации над стъклата. Цвят: прозрачно сив. Дължина на страничните рамките: 14.3 сантиметра. Размер на предната част: 14.6 сантиметра. Размер само за отвора на стъклата вертикал и хоризонтал от най-широката и най-високата вътрешна част на рамките: 5 - 5.3 сантиметра. Разстояние за носа: 1.8 сантиметра. Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра.
16,00лв.
Рамки за очила с лого (np)
Класически пластмасови рамки с деликатни орнаменти. Дамски мъжки рамки за очила с диоптър. Метални декорации над стъклата. Цвят: прозрачен. Дължина на страничните рамките: 14.3 сантиметра. Размер на предната част: 14.6 сантиметра. Размер само за отвора на стъклата вертикал и хоризонтал от най-широката и най-високата вътрешна част на рамките: 5 - 5.3 сантиметра. Разстояние за носа: 1.8 сантиметра. Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра.
16,00лв.
Елегантни рамки за диоптърни стъкла (np)
Класически пластмасови рамки с деликатни орнаменти. Дамски мъжки рамки за очила с диоптър. Метални декорации над стъклата. Цвят: черен. Дължина на страничните рамките: 14.3 сантиметра. Размер на предната част: 14.6 сантиметра. Размер само за отвора на стъклата вертикал и хоризонтал от най-широката и най-високата вътрешна част на рамките: 5 - 5.3 сантиметра. Разстояние за носа: 1.8 сантиметра. Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра.
16,00лв.
Рамки за очила за поставяне на стъкла (np)
Класически пластмасови рамки с леко ъгловата котешка форма. Рамки за очила за поставяне на диоптрични стъкла. Дамски очила тип котешко око. Цвят: черен. Ширина на отвора на стъклата: 5.1 сантиметра. Височина на отвора на стъклата: 3.4 сантиметра. Размер на страничните рамки: 13.5 сантиметра. Размер за предната част: 13.5 сантиметра. Разстояние за носа: 1.8 сантиметра. Очила с леко ъгловати рамки. Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра.
18,00лв.
Рамка за очила за поставяне на стъкла (np)
Класически пластмасови рамки с леко изострена котешка форма. Рамки за очила за поставяне на диоптрични стъкла. Дамски очила тип котешко око. Цвят: черен. Ширина на отвора за стъклата: 5 сантиметра. Височина на отвора за стъклата: 3.5 сантиметра. Размер на страничните рамки: 13.5 сантиметра. Размер за предната част: 14.2 сантиметра. Разстояние за носа: 2 сантиметра. Очила с издължени леко извити предни рамки. Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра.
16,00лв.
Рамка за очила черно и червено (np)
Класически пластмасови рамки с леко заоблена котешка форма. Рамки за очила за поставяне на диоптрични стъкла. Дамски очила тип котешко око. Цвят: червено черен. Дължина на предна рамка: 14 сантиметра. Дължина на странична рамка: 13.3 сантиметра. Размер само за стъкла без рамки: 4.2 - 5.5 сантиметра. Разстояние за носа: 2 сантиметра. Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра.
16,00лв.
Рамка за очила в два цвята (np)
Класически пластмасови рамки с леко заоблена котешка форма. Рамки за очила за поставяне на диоптрични стъкла. Дамски очила тип котешко око. Цвят: жълто черен. Дължина на предна рамка: 14 сантиметра. Дължина на странична рамка: 13.3 сантиметра. Размер само за стъкла без рамки: 4.2 - 5.5 сантиметра. Разстояние за носа: 2 сантиметра. Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра.
16,00лв.
Рамка за очила за диоптрични стъкла (np)
Класически пластмасови рамки с леко заоблена котешка форма. Рамки за очила за поставяне на диоптрични стъкла. Дамски очила тип котешко око. Цвят: лилав. Дължина на предна рамка: 14 сантиметра. Дължина на странична рамка: 13.3 сантиметра. Размер само за стъкла без рамки: 4.2 - 5.5 сантиметра. Разстояние за носа: 2 сантиметра. Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра.
16,00лв.
Рамка за очила петниста хиена (np)
Класически пластмасови рамки с леко заоблена котешка форма. Рамки за очила за поставяне на диоптрични стъкла. Дамски очила тип котешко око. Цвят: на петна. Дължина на предна рамка: 14 сантиметра. Дължина на странична рамка: 13.3 сантиметра. Размер само за стъкла без рамки: 4.2 - 5.5 сантиметра. Разстояние за носа: 2 сантиметра. Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра.
16,00лв.
Котешка рамка очила без стъкла (np)
Класически пластмасови рамки с леко заоблена котешка форма. Рамки за очила за поставяне на диоптрични стъкла. Дамски очила тип котешко око. Цвят: червен. Дължина на предна рамка: 14 сантиметра. Дължина на странична рамка: 13.3 сантиметра. Размер само за стъкла без рамки: 4.2 - 5.5 сантиметра. Разстояние за носа: 2 сантиметра. Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра.
16,00лв.
Котешка рамка за стъкла с диоптър (np)
Класически пластмасови рамки с леко заоблена котешка форма. Рамки за очила за поставяне на диоптрични стъкла. Дамски очила тип котешко око. Цвят: бял. Дължина на предна рамка: 14 сантиметра. Дължина на странична рамка: 13.3 сантиметра. Размер само за стъкла без рамки: 4.2 - 5.5 сантиметра. Разстояние за носа: 2 сантиметра. Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра.
16,00лв.
Котешки рамки за стъкла с диоптър (np)
Класически пластмасови рамки с леко заоблена котешка форма. Рамки за очила за поставяне на диоптрични стъкла. Дамски очила тип котешко око. Цвят: черен. Дължина на предна рамка: 14 сантиметра. Дължина на странична рамка: 13.3 сантиметра. Размер само за стъкла без рамки: 4.2 - 5.5 сантиметра. Разстояние за носа: 2 сантиметра. Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра.
16,00лв.
Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра (np)
Класически пластмасови рамки с деликатни орнаменти. Дамски мъжки рамки за очила. Цвят: черен. Метални декорации над стъклата и рамките. Тегло: 26 грама. Дължина на рамото: 14 сантиметра. Дължина на предната рамка 14.5 сантиметра. Размер само на отвора на стъклата: 4.1 - 5.2 сантиметра. Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра.
18,00лв.
Рамки за стъкла с диоптър (np)
Класически пластмасови рамки с деликатни орнаменти. Дамски мъжки рамки за очила с диоптър. Метални декорации над стъклата и рамките. Цвят: черен. Дължина на страничните рамките: 14.5 сантиметра. Размер на предната част: 14 сантиметра. Размер само за отвора на стъклата вертикал и хоризонтал от най-широката и най-високата вътрешна част на рамките: 4.4 - 4.9 сантиметра. Разстояние за носа: 2.1 сантиметра. Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра.
18,00лв.
Рамки за диоптърни стъкла (np)
Класически пластмасови рамки с деликатни орнаменти. Дамски мъжки рамки за очила с диоптър. Метални декорации над стъклата и рамките. Цвят: прозрачен. Дължина на страничните рамките: 14.5 сантиметра. Размер на предната част: 14 сантиметра. Размер само за отвора на стъклата вертикал и хоризонтал от най-широката и най-високата вътрешна част на рамките: 4.4 - 4.9 сантиметра. Разстояние за носа: 2.1 сантиметра. Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра.
18,00лв.
Прозрачно сиви рамки за диоптърни стъкла (np)
Класически пластмасови рамки с деликатни орнаменти. Дамски мъжки рамки за очила с диоптър. Метални декорации над стъклата и рамките. Цвят: прозрачно сив. Дължина на страничните рамките: 14.5 сантиметра. Размер на предната част: 14 сантиметра. Размер само за отвора на стъклата вертикал и хоризонтал от най-широката и най-високата вътрешна част на рамките: 4.4 - 4.9 сантиметра. Разстояние за носа: 2.1 сантиметра. Рамки за стъкла до 2.5 диоптъра.
18,00лв.
На страница      Покажи от 1 до 46 от 46 (1 Страници)
  • 1