Прахоуловители за пилене на нокти

Сортиране по:  
прахоуловител за нокти
Прахопоглъщащ колектор 220V за пилене на нокти с филтър Високо качество. Издръжливост, съчетана със стилен дизайн. Мощен вентилатор за поглъщане на финия прах,отделян при пилене и полиране на нокти Мощен, но тих мотор, удобен за употреба С превключвател за изключване и включване, LED индикатор и вградена защита от токов удар Удобен за хващане дизайн, както за клиентите, така и за професионалистите С покритие от PVC-кожа, мека и приятна на пипане Подходяща за маникюр на ръцете и на краката Предназначена за употреба в козметични салони, при обучение, за лична употреба Пакетът включва 3 бр. торбички, които могат да се сменят и почистват. Дължина на захранващия кабел: 150см Диаметър на вентилатора: 11,2см Цвят - розов Волтаж от 220V - 240V Щепсел: EU Размер: 20см х 23см х 11см Комплектът включва: 1 прахопоглъщащ колектор и 3бр. торбички
90,00лв.
Прахоулавител за нокти
Прахопоглъщащ колектор 220 V за пилене на нокти с филтър. Мощен вентилатор за поглъщане на финия прах , отделян при пилене и полиране на нокти. LED индикатор и вградена защита от токов удар. Удобен за хващане дизайн, както за клиентите , така и за професионалистите. С покритие от PVC - кожа , мека и приятна на пипане. Подходяща за маникюр на ръцете и на краката. Предназначена за употреба в козметични салони , при обучение , за лична употреба. Пакетът включва: 2 броя торбички , които могат да се сменят и почистват. Дължина на захранващия кабел: 150 сантиметра. Диаметър на вентилатора: 11.2 сантиметра. Цвят - розов. Волтаж от 220 V - 240 V. Щепсел: EU Размер: 20 - 23 - 11 сантиметра.
105,00лв.
Прахоуловител черен маникюр ноктопластика
Прахопоглъщащ колектор 220 V за пилене на нокти с филтър. Мощен вентилатор за поглъщане на финия прах , отделян при пилене и полиране на нокти. LED индикатор и вградена защита от токов удар. Удобен за хващане дизайн, както за клиентите , така и за професионалистите. С покритие от PVC - кожа , мека и приятна на пипане. Подходяща за маникюр на ръцете и на краката. Предназначена за употреба в козметични салони , при обучение , за лична употреба. Пакетът включва: 2 броя торбички , които могат да се сменят и почистват. Дължина на захранващия кабел: 150 сантиметра. Диаметър на вентилатора: 11.2 сантиметра. Цвят - черен. Волтаж от 220 V - 240 V. Щепсел: EU Размер: 20 - 23 - 11 сантиметра.
105,00лв.
Червен прахоулавител за маникюр
Професионален прахоулавител за работа и пилене на естествени и изкуствени нокти. Характеристики: Напрежение: 220 ~ 240 V, 50 / 60 Hz. Мощност: 23 W. Обороти: 2700 в минута. Цвят: червен.
110,00лв.
Предпазване от микроби при работа с клиенти (np)
Черна анти алергична маска от синтетичен материал. Бели зъби със червени устни. Анти прахова, против микроби. 3 слоя филтрираща за устата и носа за затворени помещения и на открито. Универсална маска за предпазване на дихателните пътища от навлизане на прахови частици и вируси. Ластични ленти за прикрепване към ушите. Цвят: черен. Размер: 16.7 - 9.5 сантиметра. Цена за: 1 брой.
2,00лв.
Предпазване от вируси мустаката маска за уста (np)
Черна анти алергична маска от синтетичен материал. Бял мустак на черен фон. Анти прахова, против микроби. 3 слоя филтрираща за устата и носа за затворени помещения и на открито. Универсална маска за предпазване на дихателните пътища от навлизане на прахови частици и вируси. Ластични ленти за прикрепване към ушите. Цвят: черен. Размер: 16.7 - 9.5 сантиметра. Цена за: 1 брой.
2,00лв.
На страница      Покажи от 1 до 6 от 6 (1 Страници)
  • 1