Пистолет за обици

Пистолет за пробиване на обици
Сортиране по:  
Гел за зарастване на обици
Поддръжка и грижа за нови дупки на обици на пъп, вежда, устна, ухо, нос, зърно и други части на тялото. За зарастване на разранени дупки. STUDEX Piercing Care Gel. Вместимост: 6 милилитра. Начин на употреба. Почистете мястото с кислородна вода 3%. Подсушете кислородната вода. Натиснете леко обицата в едната посока докато се покаже ствола на пиърсинга. Нанесете супер малко количество от гела по ствола. Натиснете леко обицата в другата посока и отново нанесете гел. Внимателно раздвижете в двете посоки. Повторете процедурата 2 пъти на ден в първите 2 седмици. По 1 път на ден от 2рата до 4тата седмица. През ден от 4тата до 6тата седмица. Не прекалявайте с процедурата, максимум 2 пъти на ден. 1 гел е достатъчен за 10 обици.
8,00лв.
Пистолети за обици
Пистолет за поставяне на медицински обици.
45,00лв.
Пистолет за обици метален (np)
Пистолет за поставяне на медицински обици. Комплект в кутия пистолет с маркер за отбелязване. Материал за пистолета: метал.
50,00лв.
обици с пистолет за обици
Пистолет за обици с 2 броя медицински обици за поставяне (np)
Пистолет за поставяне на медицински обици + 2 броя анти алергични обици - STUDEX. За професионална употреба.
55,00лв.
Пистолет за обици с медицински обици
Пистолет за поставяне на обици + 30 броя медицински обици със силиконови винтове.
60,00лв.
Пистолет за обици иновативна система (np)
Пистолет за поставяне на обици на уши Т3. Универсален за поставяне на обици. След плъзване нагоре и обръщане се сменя касетката с обиците. Олекотен пистолет.
65,00лв.
Пистолет за медицински обици
Пистолет за поставяне на обици на уши. Универсален за поставяне на обици със силиконов и стоманен винт. Плъзване нагоре и поставяне на обицата. Обицата и винта се поставят в горните дупки.
50,00лв.
Пистолет за обици със силикон + 30 обици
Пистолет за поставяне на обици на уши. Универсален за поставяне на обици със силиконов и стоманен винт. Плъзване нагоре и поставяне на обицата. Обицата и винта се поставят в горните дупки. Цена за: 1 брой пистолет + 30 броя обици медицинска стомана + 30 броя силиконови винтове.
65,00лв.
Пистолет за обици Студекс
Професионален комплект, пистолет с накрайници за поставяне на обици. Комплекта съдържа пистолет, 3 броя накрайници, маркер, 2 броя стерилни обици, гел за поддържане на обици. спиртна кърпичка за почистване на кожата. Производител: USA.
270,00лв.
Пистолет за обици с 36 стерилни обици (np)
Професионален комплект, пистолет с накрайници за поставяне на обици. 13 кутии стерилни обици в 3 размера (малък, среден, голям) на фирма STUDEX USA. Системата е за поставяне на обици с 3 различни размера. Комплекта съдържа: пистолет, 3 броя накрайници, маркер, 13 чифта (26 броя) стерилни обици, 2 броя гел за поддържане на обици, 10 броя спиртни кърпички за почистване на кожата. Производител: STUDEX USA.
350,00лв.
На страница      Покажи от 1 до 10 от 10 (1 Страници)
  • 1