Подложки пачове пластири за очи ленти за клепачи

Сортиране по:  
Поставка за мигли косъм по косъм (np)
Консуматив за система косъм по косъм. Материал: пластмаса. Цвят: розов. Размер: 4.6 сантиметра. Цена за: 1 брой.
0,50лв.
Еднократна палитра за поставяне на мигли
Консуматив за система косъм по косъм. Материал: пластмаса. Цвят: прозрачен. Размер: 4.6 сантиметра. Цена за: 1 брой.
0,50лв.
Стойка за поставяне на мигли (np)
Плоска палитра за поставяне ивици мигли - обемно залепяне. Улеснява поставянето и скъсява времето на процедурата. Материал: велкро лепенка + пластмаса. Дължина на гривната: 9.5 сантиметра. Размер на палитрата: 8 - 5.5 сантиметра.
6,00лв.
малки палитри за многократна употреба
Арт палитра - Цвете за акрил нокти
Малък размер пластмасова палитра за акрил и бои за декорация на маникюр. Консуматив за поставяне на мигли и лепило за система косъм по косъм. Размер: 6.5 сантиметра. Цена за: 1 брой. Код: 1939
1,20лв.
Арт палитра - Цвете голям размер
Голям размер пластмасова палитра за акрил и кристали за декорация на маникюр. Палитра за поставяне на изкуствени мигли и лепило при система косъм по косъм. Универсален консуматив. Размер: 11 сантиметра. Материал: пластмаса. Цвят: бял.
1,50лв.
Мигли косъм по косъм кутия с капаци 12 отделения (np)
Функционална кутия с 12 плътно затварящи се отделения. Съхранение на различни размери изкуствени мигли. Всяко отделение е със самостоятелен капак. Размер: 13 - 7.5 - 1.5 сантиметра. Тегло: 32 грама. Цвят: бял + прозрачен.
6,00лв.
Кутии за мигли косъм по косъм (np)
Многофункционална кутия с 12 плътно затварящи се отделения. Съхранение на различни размери изкуствени мигли. Всяко отделение е със самостоятелен капак. Размер: 13 - 5 - 1.6 сантиметра. Тегло: 32 грама. Цвят: прозрачен.
4,00лв.
Глава за практика на перманентен грим, лепене на мигли, грим
Глава в реален размер за перманентен грим, микроблейдинг. Лепене на мигли косъм по косъм. Процедури за козметичен грим. Масаж на лицето. Издръжлив на употреба мек манекен, наподобяващ реална кожа. Материал: силикон. Цена САМО за главата.
40,00лв.
Лице за практика на микро блейдинг и лепене на мигли
3Д свалящо се лице за микро блейдинг, козметичен грим, лепене на мигли и вежди, перманентен грим. Материал: силикон. Максимално доближаващ се до човешката кожа като текстура, цвят и допир. Цена за: 1 брой.
22,00лв.
Пластмасова палитра за грим, мигли, вежди, декорация на нокти
Палитра с разширяващ се пръстен. Лакиране и рисуване на нокти, поставяне на мигли. Материал: пластмаса. размери; 3 - 3.4 сантиметра. Цвят: жълт. Консуматива подлежи на високо температурна топлинна обработка. За многократна употреба.
1,00лв.
Метален пръстен за лепило и мигли косъм по косъм
Помощен пръстен за лепило и мигли. За работа със система косъм по косъм. Размера за халката с възможност за разширяване и свиване: 18 милиметра. Размер на палитрата: 32 милиметра. Материал: метал.
6,00лв.
Перманентен грим, поставяне на мигли, рисуване на нокти
Свиващ се и разширяващ пръстен с палитра. Поставяне на консумативи за микро блейдинг, поставяне на мигли, рисуване на нокти. Материал: метал.
6,00лв.
Метален пръстен за поставяне на мигли
Помощен пръстен за лепило и мигли за система косъм по косъм. Размер за халката с възможност за разширяване и свиване: 18 милиметра. Размер на палитрата: 29 - 32 милиметра. Материал: метал.
6,00лв.
Метален пръстен плочка за поставяне на мигли
Помощен пръстен за лепило и мигли за система косъм по косъм. Размер за халката с възможност за разширяване и свиване: 18 милиметра. Размер на палитрата: 32 - 43 милиметра. Материал: метал. Тегло: 10 грама.
6,00лв.
Пръстен за перманентен грим, изкуствени мигли и други (np)
Универсални пръстенчета с чашка отгоре за ( капачка с пигменти ) или за поставяне на мигли, работа с нокти, микро блейдинг. Пръстен с капак. Материал: пластмаса. Цена за: 1 брой. прозрачен.
3,00лв.
Кристален пръстен за лепило
Регулируем пръстен с плосък кристал за лепило и мигли. Цена за: 1 брой.
15,00лв.
Обли пръстени за перманентен грим и мигли обем
Консумативи за удължаване на мигли с преграда, поставяне на лепило и мигли. Пигменти за перманентен грим. Размер на пръстена: 1.6 сантиметра. Разширяване на халката: 1.4 - 1.4 сантиметра. Размер на чашката: 1.2 сантиметра. Цвят: бял. Материал: пластмаса. Цена за: 10 броя.
3,00лв.
10 пръстена обли за мигли или перманентен грим
Консумативи за удължаване на мигли, поставяне на лепило и мигли. Пигменти за перманентен грим. Размер на пръстена: 1.6 сантиметра. Разширяване на халката: 1.4 - 1.4 сантиметра. Размер на чашката: 1.2 сантиметра. Цвят: бял. Материал: пластмаса. Цена за: 10 броя.
3,00лв.
Пръстени за перманентен грим и поставяне на мигли
Удължаване на мигли, поставяне на лепило и мигли. Пигменти за перманентен грим. Размер на пръстена: 1.6 сантиметра. Разширяване на халката: 1.4 - 1.4 сантиметра. Цвят: бял. Материал: пластмаса. Цена за: 10 броя.
3,00лв.
Пръстени за поставяне на мигли и перманентен грим
Удължаване на мигли, поставяне на лепило и мигли. Пигменти за перманентен грим. Размер на пръстена: 1.6 сантиметра. Размер на халката: 1.4 - 1.8 сантиметра. Цвят: бял. Материал: пластмаса. Цена за: 10 броя.
3,00лв.
10 броя за микро блейдинг, поставяне на мигли
Удължаване на мигли, поставяне на лепило и мигли. Пигменти за перманентен грим. Размер на пръстена: 1.6 сантиметра. Разширяване на халката: 1.4 - 1.8 сантиметра. Цвят: бял. Материал: пластмаса. Цена за: 10 броя.
3,00лв.
Пръстени за поставяне на мигли 10 броя (np)
Устойчиви на висока температура пръстени за улесняване на козметични дейности. Външен диаметър на чашката: 1.5 сантиметра. Поставяне на мигли, микро блейдинг, арт нокти. Цена за: 10 броя. За многократна употреба.
3,00лв.
Палитра за лепило и снопчета мигли 10 броя
Удължаване и сгъстяване на мигли. Материал: пластмаса. Цвят: прозрачен. Размер: 1.6 сантиметра. Палитрата е съвместима с пръстен чашката на последните снимки.
3,00лв.
Пръстени с палитри за мигли обем
Консумативи за поставяне на мигли за еднократна употреба. Цена за: 9 броя. Мек еластичен пръстен, твърда палитра.
3,00лв.
BL - почистваща вода
BL почистваща вода е един от най - новите продукти, използвани за удължени и сгъстени мигли. Тази вода е с балансирано PH и е близка до естествените сълзи за по - нежно почистване. Използва се за всекидневно отстраняване на грим, себум и мъртва кожа. Редовното използване на водата поддържа миглите по - здрави, както и връзката на изкуствените и естествените мигли. Съдържа билков екстракти прави кожата по - мека и хидратирана. 115 мл. Произведено в Корея.
40,00лв.
Нейча - памучни тампони
Памучни тампони за отстраняване на грим, нанасяне на обезмаслител и други. Силно абсорбираща повърхност. Размери на тампона - 6 см х 4,6 см. Капитонирана повърхност. Изработени от 100% памук. 90 броя в кутия. Произведени от Нейча, Корея
5,00лв.
Нейча - озаряващ крем за под очи
Крем за под очите. Подходящ за използване под силиконови пачове при поставяне на мигли. Придава сияйност на кожата, стимулира клетките и действа подмладяващо. 15 гр. Произведено от Нейча, Корея
15,00лв.
Нейча - околоочен крем
Обогатен околоочен крем. Подхранва кожата, редуцира бръчките. Нежен към кожата, придава по - свеж вид. Серия - Екселент. 15 гр. Произведено от Нейча, Корея
10,00лв.
Микрочетки - големи цилиндри
Бели микрочетки с цилиндрична глава. Диаметър - 2 мм. 100 броя в кутия
18,00лв.
Микрочетки - ултра
Микрочетки с диаметър 3 мм. 100 броя в кутия. Цвят - черен.
18,00лв.
Микрочетки - фини
Зелени микрочетки с фина глава. Диаметър на главата 2 мм. 100 броя в кутия
18,00лв.
Микрочетки - супер фини
Микрочетки в кутия. 100 броя. Ултра фини. диаметър на главата - 1,5 мм. Цвят - лилав.
18,00лв.
Микрочетки - малки цилиндри
100 броя микрочетки с цилиндрична глава. Диаметър - 1,2 мм. Цвят - бял.
18,00лв.
Нейча - ДВ черен серум
Филмиращ серум с черен пигмент. Подходящ за поставяне върху изкуствени мигли и трайно извити. Предпазва ги от прах, влага и удължава времето на процедурата. Прави миглите по - черни. 8 мл. Произведени в Корея
15,00лв.
Нейча - ДВ възстановяващ серум
Серум за мигли и вежди за възстановяване. Обогатен с меден трипептид за по - бързо подхранване и усилване на растежа. Подходящ за много изтощени мигли и вежди. 7 мл. Произведено в Корея.
20,00лв.
Нейча - Екселенс емулсия
Възстановяващ серум за по - силни и дълги мигли. Придава им блясък и ги прави по - еластични. Подходящ за естесвени мигли, но може да се използва и върху изкуствени или перманентно извити. 8 мл. Произведено в Корея
15,00лв.
Нейча - луксозна, златна емулсия
Обогатен с растителни съставки и алое серум за мигли и вежди. Подсилва, подхранва косъмчетата. Засилва растежа. Златна серия. 10 мл. Произведено в Корея
28,00лв.
Нейча - ориенталски, златен серум
Висококачествен серум за мигли и вежди. Ускорява растежа, подхравна и възстановява косъмчетата. Съдържа растителни съставки и алое. Луксозна серия. 8 мл. Произведено в корея
28,00лв.
Нейча - възстановяващ серум
Серум за възстановяване на мигли и вежди. Подхранва естествените косъмчета, подсилва ги и ускорява растежа. 5 мл
15,00лв.
Нейча - серум с пигмент
Течност за мигли след екстеншън или трайно извиване с черен пигмент. Защитният серум се нанася 10 минути след процедурата. Предпазва изкуствените мигли от прах, влага и удължава трайността им. При трайно извиване на естествени мигли запазва извиването за по - дълъг период. 8 мл. Произведено в Корея
15,00лв.
Нейча - пяна
Обезмасляваща и почистваща пяна за мигли и вежди. Премахва непочистения грим, обезмаслява и подготвя миглите за поставяне на изкуствени косъм по косъм. Нанася се малко върху миглите и клепачите, с фина четка се минава нежно по косъмчетата и кожата, след това намокряте отново четката и отново минавате по клепача и миглите. На края завъртате главата на клиента настрани и леко изплаквате. Освежава кожата, почиства в дълбочина и лепилото захваща по - здраво към естествените косъмчета. 40 мл. Произведено в Корея
24,00лв.
Фитонов спрей за мигли
Спрей за чувствителни хора, който неутрализира дразнещите изпарения от лепилата при поставяне на изкуствени мигли. Намалява риска от алергични реакции. Фитонен аромат. 60 мл. Произведено от Нейча, Корея
17,00лв.
Черешов спрей за мигли
Неутрализиращ спрей с аромат на череши. Използва се при поставяне на мигли косъм по косъм. Абсорбира дразнещите изпарения от лепилата, намалява възможността да се получи алергия и е изключително подходящ за алергични хора. 60 мл. Производител - Нейча, Корея
17,00лв.
Розов спрей за наномъгла
Портативен уред за наномъгла. Голям резервоар - 20 мл. Уредът е с кабел за зареждане от компютър. Наномъглата е полезна при анти-ейдж процедури, лекуване на акне и поставяне на мигли косъм по косъм. Размер на уреда - 11.5 * 4 * 3cm
65,00лв.
Нейча - спрей обезмаслител
Обезмаслител за мигли и вежди с различни аромати. Бутилка - спрей за по - лесно нанасяне. Препоръчителен преди поставяне на изкуствени мигли и вежди. 40 мл.
18,00лв.
Елегантен куфар за гримове
Куфар с метален кант и декорация пеперуди. Две отделения. Метална дръжка. Размери - 27 х 19 х 16,5 см. Цветове: сребрист и син
100,00лв.
Macy - серум за вежди
Иновация за възстановяване на вежди и мигли. Подхранва естествените косъмчета, придава им блясък, еластичност и ги прави по - плътни. 15 мл. Код: 2929
22,00лв.
Macy - серум за мигли
Иновативна формула за възстановяване на мигли. Освен подхранване, подсилване на растежа, прави косъмчетата по - здрави и плътни, като им привада блясък. 15 мл. Код: 2928
22,00лв.
Възстановяващ гел за мигли и вежди
Серум под формата на гел за терапия на изтощени мигли и вежди. Хидратира и подхранва, придава еластичност на естествените косъмчета. Нанася се на почистени от грима очи. 10 мл. Код: 2927
22,00лв.
Почистващи тампони за очи
Тампони за почистване на грим. Подходящи за употреба преди поставяне на мигли косъм по косъм. 36 броя в опаковка. Напоени с течност за по - лесно отстраняване на грима. Код: 2924
20,00лв.
Лента за клепачи с телесен цвят
Хипоалергична лента за повдигане на клепачите. Цвят: кафяв. Диаметър: 1.25 сантиметра. Дължина: 92 сантиметра. Материал: текстил.
6,00лв.
Прозрачна лента пач
Лента за фискиране на долни мигли при миглопластика. Прозрачна. 3 метра.
6,00лв.
Уред за нано мъгла за дълготрайни мигли
Уред за нано мъгла, хидратиращ кожата в дълбочина и укрепващ лепилото за мигли. За хидратация на кожата - Използва се термална вода или други течни лосиони, които биват внесени в кожата под формата на нано мъгла. Придава свежест на кожата и я прави сияеща. При мигли косъм по косъм - след поставяне на миглите за 30 секунди насочете мъглата в посока на клепачите от разстояние 20 сантиметра. По този начин лепилото става по - здраво. След 15 минути може да измиете очите. Уредът е с 20 милилитра резервоар. Зареждане с USB кабел. Капацитет на батерията: 550 милиампер часа. Време за зареждане: 2 часа. Автоматичен режим на работа - след 45 секунди, уредът спира. Размер: 3 - 11 сантиметра. Тегло: 72 грама.
30,00лв.
Уред за изсушаване на мигли 20 милилитра
Спрей за нано мъгла, хидратиращ кожата в дълбочина и укрепващ лепилото за мигли. За хидратация на кожата - Използва се термална вода или други течни лосиони, които биват внесени в кожата под формата на нано мъгла. Придава свежест на кожата и я прави сияеща. Професионално поставяне на мигли косъм по косъм - след поставяне на миглите за 30 секунди насочете мъглата в посока на клепачите от разстояние 20 сантиметра. По този начин лепилото става по - здраво. След 15 минути може да измиете очите. Уредът е с 20 милилитра резервоар. Зареждане с USB кабел. Капацитет на батерията: 550 милиампер часа. Време за зареждане: 2 часа. Автоматичен режим на работа - след 45 секунди, уредът спира. Размер: 3 - 10 сантиметра. Тегло: 72 грама. Цвят: бял.
30,00лв.
Мъгла за здраво залепени мигли
Уред за нано мъгла, хидратиращ кожата в дълбочина и укрепващ лепилото за мигли. За хидратация на кожата - Използва се термална вода или други течни лосиони, които биват внесени в кожата под формата на нано мъгла. Придава свежест на кожата и я прави сияеща. При мигли косъм по косъм - след поставяне на миглите за 30 секунди насочете мъглата в посока на клепачите от разстояние 20 сантиметра. По този начин лепилото става по - здраво. След 15 минути може да измиете очите. Уредът е с 30 милилитра резервоар - 1.8 милилитра в минута. Зареждане с USB кабел. Капацитет на батерията: 550 мили ампер часа. Време за зареждане: 2 часа. Автоматичен режим на работа - след 45 секунди, уредът спира. Размер: 3 - 11 сантиметра. Тегло: 60 грама.
30,00лв.
Нано мъгла за устойчиви мигли 30 милилитра
Уред за нано мъгла, хидратиращ кожата в дълбочина и укрепващ лепилото за мигли. За хидратация на кожата - Използва се термална вода или други течни лосиони, които биват внесени в кожата под формата на нано мъгла. Придава свежест на кожата и я прави сияеща. При мигли косъм по косъм - след поставяне на миглите за 30 секунди насочете мъглата в посока на клепачите от разстояние 20 сантиметра. По този начин лепилото става по - здраво. След 15 минути може да измиете очите. Уредът е с 30 милилитра резервоар. Зареждане с USB кабел. Капацитет на батерията: 550 милиампер часа. Време за зареждане: 2 часа. Автоматичен режим на работа - след 45 секунди, уредът спира. Размер: 3 - 11 сантиметра. Тегло: 72 грама.
33,00лв.
Портативна лампа за мигли
Сгъваема LED лампа за поставяне на мигли. Удобна, и малка с 24 диода. Две степенна. Може да работи и на зарядна батерия. Към комплекта има и захранващ кабел. Код: 2616
50,00лв.
Възобновяваща спирала
Възстановяваща течност за мигли след сваляне на екстеншъна. Подхранва, стимулира растежа и намалява падането на косъмчета. Удобна за нанасяне като спирала и не оставя следи по миглите. Препоръчително е да се използва 2 - 3 пъти седмично. Код: 2614
28,00лв.
BL - обезмаслител
Течност за обезмасляване на мигли и вежди. Бутилка - спрей. Код: 2308
35,00лв.
UNI - серум за терапия на мигли
Възстановяващ серум за мигли и вежди след сваляне на удължителите. Подсилва растежа, възстановява и подхранва миглите и веджите. Продуктът съдържа екстракти от алое, лайка и хайвер, които придават обем на естествените мигли.Код: 2918
30,00лв.
На страница      Покажи от 1 до 60 от 74 (2 Страници)