Премахване на мигли

Чистител за мигли
Сортиране по:  
Течен ремувър за мигли
Течност за почистване на миглите от дълготрайно лепило за удължаване и сгъстяване. Тегло: 15 милилитра. За професионална употреба. Производител: Корея. Цвят: червен.
20,00лв.
Обезмаслител за мигли спирала (np)
Обезмаслител за почистване на естествените мигли при поставяне на изкуствени мигли. Тегло: 10 милилитра. Производител: Корея.
15,00лв.
Премахване на мигли гел
Използва се при премахване на мигли косъм по косъм. Течност за почистване на естествените мигли при поставяне на изкуствени мигли. Тегло: 15 милилитра. Производител: Корея. Цвят: оранжев.
20,00лв.
Гел за премахване на мигли
Използва се при премахване на мигли косъм по косъм. Течност за почистване на естествените мигли при поставяне на изкуствени мигли. Тегло: 15 милилитра. Производител: Корея.
20,00лв.
Обезмаслител за мигли
Течност за почистване на естествените мигли при поставяне на изкуствени мигли и вежди. Тегло: 15 милилитра. Производител: Корея.
20,00лв.
Премахване на изкуствени мигли
Течност за почистване на миглите от дълготрайно лепило за удължаване и сгъстяване. Тегло: 15 милилитра. За професионална употреба. Производител: Корея. Цвят: зелен. Премахване на връзката на изкуствените и естествените мигли.
20,00лв.
Течен чистител за мигли (np)
Течност за почистване на миглите от дълготрайно лепило за удължаване и сгъстяване. Тегло: 15 милилитра. За професионална употреба. Производител: Корея. Цвят: розов.
20,00лв.
Био емулсия за удължаване и сгъстяване на мигли растеж на мигли
Натурална био емулсия за удължаване и сгъстяване на мигли и вежди. Миглите и вежди - естествено плътни с един продукт. Био емулсията е изцяло натурален стимулант за сгъстяване и удължаване на миглите. 3 в 1: за мигли, за вежди и за коса - по - дълга и по - здрава. Начин на употреба: Нанасяйте сутрин и вечер върху почистени мигли. С помощта на мини четката нанесете емулсията в основата на миглите, колкото може по близо до кожата. Нежно движете четката на горе и на долу, за да може миглите да попаднат между четката, след това бавно изтеглете по дължината на миглата, въртейки четката, за да се покрият всички косъмчета. За миглите на долния клепач разрешете от основата на долу. Био емулсията може да се нанася самостоятелно или под спиралата. Натуралният серум ще направи миглите по - дълги, по - красиви и по - здрави
30,00лв.
На страница      Покажи от 1 до 8 от 8 (1 Страници)
  • 1