Картридж игли за роторни машини за татуиране

Всички размери игли за татуировки за машини Хоук и Шайен за татуиране.
Сортиране по:  
15М1 - 0.30 милиметра картридж игли
Професионална игла за запълване, меки сенки и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. Иглите са подредени 15 броя в един ред. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Уплътнена със силикон. Игла в касетка в стерилна опаковка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 15М1 - 0.30 милиметра.
3,50лв.
Големи размери картридж игли за татуировки
Професионална игла за запълване, меки сенки и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. Иглите са подредени 13 броя в един ред. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Уплътнена със силикон. Игла в касетка в стерилна опаковка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 13М1 - 0.30 милиметра.
3,50лв.
11М запълване на татуировки картридж игли
Професионална игла за запълване, меки сенки и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. Иглите са подредени 11 броя в един ред. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Уплътнена със силикон. Игла в касетка в стерилна опаковка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 11М1 - 0.30 милиметра.
3,50лв.
Запълване на татуировки картридж игли
Професионална игла за запълване, меки сенки и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. Иглите са подредени 9 броя в един ред. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Уплътнена със силикон. Игла в касетка в стерилна опаковка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 9М1 - 0.30 милиметра.
3,50лв.
Картридж игли за запълване на татуировки
Професионална игла за запълване, меки сенки и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. Иглите са подредени 7 броя в един ред. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Уплътнена със силикон. Игла в касетка в стерилна опаковка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 7М1 - 0.30 милиметра.
3,50лв.
Татуировки картридж игла 5М1
Професионална игла за запълване, меки сенки и контур на татуировки. Накрайник и игла 2 в 1 за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk и ракетни машини за татуировки. Иглите са подредени в един ред. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Уплътнена със силикон. Игла в касетка в стерилна опаковка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. Размер: 5М1 - 0.30 милиметра.
3,50лв.
Магнум за големи татуировки 15М2 картридж игла (np)
Плоска, обезопасена игла с 5 остриета в 2 реда. Двоен ред игли в права линия, комбинирана с накрайник за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk. Игли за ракетни машини за татуировки и перманентен грим. В не работещо положение, иглите са прибрани - без одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Иглата е предназначена за запълване, контур и светло сенки. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Материал: пластмаса + медицинска стомана. Цвят: прозрачен кристал. Цена за: 1 брой. Размер: 15М2.
3,50лв.
Магнум за големи татуировки
Плоска, обезопасена игла с 5 остриета в 2 реда. Двоен ред игли в права линия, комбинирана с накрайник за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk. Игли за ракетни машини за татуировки и перманентен грим. В не работещо положение, иглите са прибрани - без одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Иглата е предназначена за запълване, контур и светло сенки. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Материал: пластмаса + медицинска стомана. Цвят: прозрачен кристал. Цена за: 1 брой. Размер: 13М2.
3,50лв.
Двоен магнум игли за татуировки
Плоска, обезопасена игла с 5 остриета в 2 реда. Двоен ред игли в права линия, комбинирана с накрайник за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk. Игли за ракетни машини за татуировки и перманентен грим. В не работещо положение, иглите са прибрани - без одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Иглата е предназначена за запълване, контур и светло сенки. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Материал: пластмаса + медицинска стомана. Цвят: прозрачен кристал. Цена за: 1 брой. Размер: 11М2.
3,50лв.
9М2 картридж игли за татуировки
Плоска, обезопасена игла с 5 остриета в 2 реда. Двоен ред игли в права линия, комбинирана с накрайник за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk. Игли за ракетни машини за татуировки и перманентен грим. В не работещо положение, иглите са прибрани - без одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Иглата е предназначена за запълване, контур и светло сенки. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Материал: пластмаса + медицинска стомана. Цвят: прозрачен кристал. Цена за: 1 брой. Размер: 9М2.
3,50лв.
7М2 картридж игли за татуировки
Плоска, обезопасена игла с 5 остриета в 2 реда. Двоен ред игли в права линия, комбинирана с накрайник за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk. Игли за ракетни машини за татуировки и перманентен грим. В не работещо положение, иглите са прибрани - без одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Иглата е предназначена за запълване, контур и светло сенки. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Материал: пластмаса + медицинска стомана. Цвят: прозрачен кристал. Цена за: 1 брой. Размер: 7М2.
3,50лв.
Картридж игли за татуировки и перманентен грим
Плоска, обезопасена игла с 5 остриета в 2 реда. Двоен ред игли в права линия, комбинирана с накрайник за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk. Игли за ракетни машини за татуировки и перманентен грим. В не работещо положение, иглите са прибрани - без одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Иглата е предназначена за запълване, контур и светло сенки. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Материал: пластмаса + медицинска стомана. Цвят: прозрачен кристал. Цена за: 1 брой. Размер: 5М2
3,50лв.
Картридж игли за татуировки с 15 остриета (np)
Обезопасена игла с 15 остриета подредени права линия, комбинирана с накрайник за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk. За ракетни машини за татуировки. Игли с по-тънък диаметър. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и малки татуировки. Иглата е предназначена за запълване, контур и светло сенки. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Материал: пластмаса + медицинска стомана. Цена за: 1 брой. Иглите са по тънки. Размер: 15RM - 0.30 милиметра
3,50лв.
Картридж игли за татуировки различни размери (np)
Обезопасена игла с 13 остриета подредени права линия, комбинирана с накрайник за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk. За ракетни машини за татуировки. Игли с по-тънък диаметър. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и малки татуировки. Иглата е предназначена за запълване, контур и светло сенки. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Материал: пластмаса + медицинска стомана. Цена за: 1 брой. Иглите са по тънки. Размер: 13RM - 0.30 милиметра
3,50лв.
Магнум картридж за големи татуировки (np)
Обезопасена игла с 11 остриета подредени права линия, комбинирана с накрайник за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk. За ракетни машини за татуировки. Игли с по-тънък диаметър. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и малки татуировки. Иглата е предназначена за запълване, контур и светло сенки. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Материал: пластмаса + медицинска стомана. Цена за: 1 брой. Иглите са по тънки. Размер: 11RM - 0.30 милиметра
3,50лв.
Магнум картридж за татуировки (np)
Обезопасена игла с 9 остриета подредени права линия, комбинирана с накрайник за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk. За ракетни машини за татуировки. Игли с по-тънък диаметър. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и малки татуировки. Иглата е предназначена за запълване, контур и светло сенки. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Материал: пластмаса + медицинска стомана. Цена за: 1 брой. Иглите са по тънки. Размер: 9RM - 0.30 милиметра
3,50лв.
Магнум картридж с 7 игли в накрайник за татуировки (np)
Обезопасена игла с 7 остриета подредени права линия, комбинирана с накрайник за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk. За ракетни машини за татуировки. Игли с по-тънък диаметър. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и малки татуировки. Иглата е предназначена за запълване, контур и светло сенки. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Материал: пластмаса + медицинска стомана. Цена за: 1 брой. Иглите са по тънки. Размер: 7RM - 0.30 милиметра
3,50лв.
5 игли в един ред накрайник картридж за татуировки (np)
Обезопасена игла с 5 остриета подредени права линия, комбинирана с накрайник за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk. За ракетни машини за татуировки. Игли с по-тънък диаметър. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и малки татуировки. Иглата е предназначена за запълване, контур и светло сенки. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Материал: пластмаса + медицинска стомана. Цена за: 1 брой. Иглите са по тънки. Размер: RM - 0.30 милиметра
3,50лв.
Игла за татуировки картридж за тънък контур
Обезопасена игла с накрайник за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и малки татуировки. Иглата е предназначена за тънка контурна линия. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой.
3,50лв.
Игла с накрайник, татуировки картридж за тънък контур (np)
Обезопасена тройна игла със събрани върхове, комбинирана с накрайник за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и малки татуировки. Иглата е предназначена за тънка контурна линия. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой.
3,50лв.
5 игли в накрайник картридж за тънък контур (np)
Обезопасена петорна игла със събрани върхове, комбинирана с накрайник за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и малки татуировки. Иглата е предназначена за тънка контурна линия. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой.
3,50лв.
7 игли в накрайник картридж за татуировки (np)
Обезопасена игла със седем събрани върхове, комбинирана с накрайник за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и малки татуировки. Иглата е предназначена за тънка контурна линия. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой.
3,50лв.
Картридж за запълване и контур татуировки
Обезопасена игла с девет събрани върхове, комбинирана с накрайник за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за татуировки. Иглата е предназначена за контур и запълване. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой.
3,50лв.
Картридж игла за дебел контур и запълване на татуировки
Обезопасена игла с единадесет събрани върхове, комбинирана с накрайник за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и малки татуировки. Иглата е предназначена за дебела контурна линия и запълване. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой.
3,50лв.
Картридж с 13 игли за татуировки
Обезопасена игла с тринадесет събрани върхове, комбинирана с накрайник за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и малки татуировки. Иглата е предназначена за дебела контурна линия и запълвания. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой.
3,50лв.
Прозрачен картридж с 15 игли за татуировки (np)
Обезопасена игла с петнадесет събрани върхове, комбинирана с накрайник за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и малки татуировки. Иглата е предназначена за дебела контурна линия и запълване на татуировки. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой.
3,50лв.
15RS картридж за татуировки
Обезопасена игла с 15 остриета, леко раздалечени върхове, комбинирана с накрайник за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Иглата е предназначена за светли контури и светло сенки. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. 15RS.
3,50лв.
13RS картридж игли за татуировки
Обезопасена игла с 13 остриета, леко раздалечени върхове, комбинирана с накрайник за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Иглата е предназначена за светли контури и светло сенки. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. 13RS.
3,50лв.
Картридж игли за татуиране
Обезопасена игла с 11 остриета, леко раздалечени върхове, комбинирана с накрайник за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и татуировки. Иглата е предназначена за светли контури и светло сенки. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой. 11RS.
3,50лв.
9 отворени игли в накрайник картридж за татуировки (np)
Обезопасена игла с 9 остриета, леко раздалечени върхове, комбинирана с накрайник за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и малки татуировки. Иглата е предназначена за светли контури и светло сенки. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой.
3,50лв.
7 отворени игли в накрайник картридж за татуировки (np)
Обезопасена игла с 7 остриета, леко раздалечени върхове, комбинирана с накрайник за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и малки татуировки. Иглата е предназначена за светли контури и светло сенки. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой.
3,50лв.
5 отворени игли в накрайник картридж за татуировки (np)
Обезопасена игла с 5 остриета, леко раздалечени върхове, комбинирана с накрайник за ръкохватки към роторни машини Cheyenne и Hawk. В не работещо положение, иглите са прибрани и е невъзможно одраскване или убождане. Универсална игла за прецизен перманентен грим и малки татуировки. Иглата е предназначена за светли контури и светло сенки. Уплътнена със силикон, стерилна игла в касетка за еднократна употреба. Цвят: прозрачен. Цена за: 1 брой.
3,50лв.
На страница      Покажи от 1 до 32 от 32 (1 Страници)
  • 1