Дълготрайно лепило за мигли

Лепило за мигли за 4 седмици
Сортиране по:  
Прозрачно лепило за мигли засъхва за 2 - 3 секунди
Бързо съхнещо, прозрачно професионално лепило за мигли. Засъхва до 2 - 3 секунди. Трайност на поставените мигли 3 - 4 седмици. Лепилото е с леко дразнене на очите. Място на съхранение преди отваряне: хладилник (след отваряне НЕ се съхранява в хладилник). Преди работа шишето е нужно да престои на стайна температура 4 часа. След отваряне на капачката лепилото е с годност: 4 - 5 седмици. Разклати преди употреба. Тегло: 5 грама. Произведено в Корея.
22,00лв.
Лепило за мигли засъхва за 2 - 3 секунди
Черно, професионално лепило за мигли. Засъхва до 2 - 3 секунди. Трайност на поставените мигли 5 - 6 седмици. Лепилото е с леко дразнене на очите. Място на съхранение преди отваряне: хладилник (след отваряне НЕ се съхранява в хладилник). Преди работа шишето е нужно да престои на стайна температура 4 часа. След отваряне на капачката лепилото е с годност: 4 - 5 седмици. Разклати преди употреба. Тегло: 5 грама. Произведено в Корея.
25,00лв.
Професионално лепило за мигли засъхва за 1 - 2 секунди
Бързо съхнещо, черно професионално лепило за мигли. Засъхва за 1 - 2 секунди. Трайност на поставените мигли 6 - 7 седмици. Лепилото е с леко дразнене на очите. Място на съхранение преди отваряне: хладилник (след отваряне НЕ се съхранява в хладилник). Преди работа шишето е нужно да престои на стайна температура 4 часа. След отваряне на капачката лепилото е с годност: 4 - 5 седмици. Разклати преди употреба. Тегло: 5 грама. Произведено в Корея.
25,00лв.
Бързо съхнещо лепило за мигли 1 секунда
Бързо съхнещо, черно лепило за мигли. Засъхва за 1 секунда. Трайност на поставените мигли 6 - 7 седмици. Лепилото е с леко дразнене на очите. Място на съхранение преди отваряне: хладилник (след отваряне НЕ се съхранява в хладилник). Преди работа шишето е нужно да престои на стайна температура 4 часа. След отваряне на капачката лепилото е с годност: 4 - 5 седмици. Разклати преди употреба. Тегло: 5 грама. Произведено в Корея.
30,00лв.
Лепило за мигли косъм по косъм 2 - 3 секунди
Черно, професионално лепило за мигли. Засъхва до 2 - 3 секунди. Трайност на поставените мигли 4 - 5 седмици. Лепилото е с леко дразнене на очите. Място на съхранение преди отваряне: хладилник (след отваряне НЕ се съхранява в хладилник). Преди работа шишето е нужно да престои на стайна температура 4 часа. След отваряне на капачката лепилото е с годност: 4 - 5 седмици. Разклати преди употреба. Тегло: 5 грама. Произведено в Корея.
25,00лв.
Лепило за мигли засъхва за 4 - 5 секунди
Професионално лепило за мигли. Засъхва до 4 - 5 секунди. Трайност на поставените мигли 2 - 3 седмици. Лепилото е с леко дразнене на очите. Място на съхранение преди отваряне: хладилник (след отваряне НЕ се съхранява в хладилник). Преди работа шишето е нужно да престои на стайна температура 4 часа. След отваряне на капачката лепилото е с годност: 4 - 5 седмици. Разклати преди употреба. Тегло: 5 грама. Произведено в Корея.
25,00лв.
На страница      Покажи от 1 до 6 от 6 (1 Страници)
  • 1