Изграждане на вежди

Сгъстяване на вежди
Сортиране по:  
Къси изкуствени вежди за изграждане
Екстеншъни за изграждане, сгъстяване на вежди косъм по косъм. 8 реда в кутия. Дебелина 00.7 милиметра и дължина 5 милиметра. Цена за една кутия. Цвят: тъмно кафяв.
35,00лв.
Тъмно кафяви изкуствени вежди
Екстеншъни за изграждане, сгъстяване на вежди косъм по косъм. 8 реда в кутия. Дебелина 00.7 милиметра и дължина 6 милиметра. Цена за една кутия. Цвят: тъмно кафяв.
35,00лв.
7 милиметра тъмно кафяви изкуствени вежди
Екстеншъни за изграждане, сгъстяване на вежди косъм по косъм. 8 реда в кутия. Дебелина 00.7 милиметра и дължина 7 милиметра. Цена за една кутия. Цвят: тъмно кафяв.
35,00лв.
Къси изкуствени вежди за вграждане
Екстеншъни за изграждане, сгъстяване на вежди косъм по косъм. 8 реда в кутия. Дебелина 00.7 милиметра и дължина 5 милиметра. Цена за една кутия. Цвят: светло кафяв.
35,00лв.
6 милиметра светло кафяви изкуствени вежди
Екстеншъни за изграждане, сгъстяване на вежди косъм по косъм. 8 реда в кутия. Дебелина 00.7 милиметра и дължина 6 милиметра. Цена за една кутия. Цвят: светло кафяв.
35,00лв.
Светло кафяви изкуствени вежди в кутия
Екстеншъни за изграждане, сгъстяване на вежди косъм по косъм. 8 реда в кутия. Дебелина 00.7 милиметра и дължина 7 милиметра. Цена за една кутия. Цвят: светло кафяв.
35,00лв.
Изкуствени вежди за вграждане три дължини
Изграждане на вежди косъм по косъм. 8 реда в кутия микс размери. Дължина 5-6-7 милиметра. Цена за една кутия с микс от три дължини. Цвят: натурално кафяв.
35,00лв.
Изкуствени вежди изграждане косъм по косъм
Изграждане на вежди косъм по косъм. 8 реда в кутия от една дължина. Дебелина 00.7 милиметра и дължина 5-6-7 милиметра. Цена за една кутия.
35,00лв.
Черни изкуствени вежди 7 милиметра
Удължители за изграждане на вежди косъм по косъм. 8 реда в кутия. Дебелина 00.7 милиметра и дължина 7 милиметра. Цена за една кутия.
35,00лв.
6 милиметра черни изкуствени вежди
Удължители за изграждане на вежди косъм по косъм. 8 реда в кутия. Дебелина 00.7 милиметра и дължина 6 милиметра. Цена за една кутия.
35,00лв.
5 милиметра черни вежди
Черни косъмчета за изграждане на вежди. 8 реда. Дебелина 00.7 милиметра и дължина 5 милиметра. Цена за една кутия.
35,00лв.
Изкуствени вежди поставяне на начинаещи (np)
Изграждане на 3D вежди. Комплект за начинаещи поставяне на вежди. 3 дължини в кутия. Съдържа: Бързо съхнещо лепило за вежди и мигли 5 грама. Обезмаслител за вежди и мигли. Кафяв молив за вежди със спирала. 2 броя антистатични пинцети. Помпа за сушене. Пръстени 5 броя, палитри към пръстените 10 броя. Нефритена поставка за лепило. Прозрачни палитри за лепило 2 броя. Цвят на веждите: натурално кафяв. Дължина на веждите: 5-6-7 милиметра.
100,00лв.
Вежди косъм по косъм комплект
Изграждане на 3D вежди. Комплект за начинаещи с избор на дължината на веждите. 12 реда в кутия от един размер. Съдържа: Бързо съхнещо лепило за вежди и мигли 5 грама. Обезмаслител за вежди и мигли. Черен молив за вежди със спирала. 2 броя антистатични пинцети. Помпа за сушене. Пръстени 5 броя, палитри към пръстените 10 броя. Нефритена поставка за лепило. Прозрачни палитри за лепило 2 броя. Цвят на веждите: черен. Дължина на веждите: 5-6-7 милиметра.
100,00лв.
Комплект кафяви вежди лепило обезмаслител (np)
Изграждане на 3D вежди. Комплект за начинаещи с избор на дължината на веждите. 12 реда в кутия от един размер. Съдържа: Бързо съхнещо лепило за вежди и мигли 5 грама. Обезмаслител за вежди и мигли. Кафяв молив за вежди. 2 броя антистатични пинцети. Помпа за сушене. Пръстени 5 броя, палитри към пръстените 10 броя. Нефритена поставка за лепило. Прозрачни палитри за лепило 2 броя. Цвят на веждите: светло кафяв. Дължина на веждите: 5-6-7 милиметра.
100,00лв.
Комплект тъмно кафяви вежди лепило обезмаслител (np)
Изграждане на 3D вежди. Комплект за начинаещи с избор на дължината на веждите. 12 реда в кутия от един размер. Съдържа: Бързо съхнещо лепило за вежди и мигли 5 грама. Обезмаслител за вежди и мигли. Кафяв молив за вежди. 2 броя антистатични пинцети. Помпа за сушене. Пръстени 5 броя, палитри към пръстените 10 броя. Нефритена поставка за лепило. Прозрачни палитри за лепило 2 броя. Цвят на веждите: тъмно кафяв. Дължина на веждите: 5-6-7 милиметра.
100,00лв.
Комплект за лепене на вежди
Изграждане на 3D вежди. Комплект за начинаещи с избор на дължината на веждите. 12 реда в кутия от един размер. Съдържа: Бързо съхнещо лепило за вежди и мигли 5 грама. Обезмаслител за вежди и мигли. Черен молив за вежди. 2 броя антистатични пинцети. Помпа за сушене. Пръстени 2 броя, палитри към пръстените 10 броя. Кристална поставка за лепило. Прозрачни палитри за лепило 5 броя. Розови палитри за лепило: 5 броя. 10 броя спирали за вежди и мигли. Цвят на веждите: черен. Дължина на веждите: 5-6-7 милиметра.
100,00лв.
Гел за премахване на мигли
Използва се при премахване на мигли косъм по косъм. Течност за почистване на естествените мигли при поставяне на изкуствени мигли. Тегло: 15 милилитра. Производител: Корея.
20,00лв.
Обезмаслител за мигли
Течност за почистване на естествените мигли при поставяне на изкуствени мигли и вежди. Тегло: 15 милилитра. Производител: Корея.
20,00лв.
Лепило за вежди (np)
Професионално лепило за вежди. Засъхва до 4 - 5 секунди. Трайност на поставените вежди 2 - 3 седмици. Лепилото е с леко дразнене на очите. Професионално лепило за мигли косъм по косъм. Място на съхранение преди отваряне: хладилник (след отваряне НЕ се съхранява в хладилник). Преди работа шишето е нужно да престои на стайна температура 4 часа. След отваряне на капачката лепилото е с годност: 4 - 5 седмици. Разклати преди употреба. Тегло: 5 грама. Произведено в Корея.
25,00лв.
Въздушна помпа за мигли и вежди
Въздушна помпа за мигли и вежди. За по-бързо изсушаване при работа с лепило за мигли, система косъм по косъм и цели ленти. Размер 15 - 5 сантиметра. За професионална и домашна употреба. Цвят червен.
10,00лв.
Сушене на вежди по време на залепяне
Въздушна помпа за вежди и мигли. За по-бързо изсушаване при работа с лепило за мигли, система косъм по косъм и цели ленти. Сушене на вежди косъм по косъм. Размер 15 - 5 сантиметра. За професионална и домашна употреба.
10,00лв.
Син комплект пинцети
Сини пинцети - права и закривена - в калъф. Калъфът се закопчава. Върховете на пинцетите са финно заострени. 2 броя пинцети в комплект с калъф - права и заоблена. Размер на калъфа: 5.6 - 14.5 сантиметра. Дължина на кривата пинцета: 12.8 сантиметра. Дължина на правата пинцета: 12.8 сантиметра. Ширина: 2 сантиметра. Професионални пинцети за вежди и мигли Marconi.
30,00лв.
Пинцети в комплект Marconi
Червени пинцети - права и закривена - в калъф. Калъфът се закопчава. Върховете на пинцетите са финно заострени. 2 броя пинцети в комплект с калъф - права и заоблена. Размер на калъфа: 5.6 - 14.5 сантиметра. Дължина на кривата пинцета: 12.8 сантиметра. Дължина на правата пинцета: 12.8 сантиметра. Ширина: 2 сантиметра. Професионални пинцети за мигли и вежди Marconi.
30,00лв.
Оранжев комплект пинцети
Професионален комплект пинцети за мигли и вежди. Права и закривена с фини върхове. Калъфът се закопчава. Върховете на пинцетите са фино заострени. 2 броя пинцети в комплект с калъф - права и заоблена. Размер на калъфа: 5.6 - 14.5 сантиметра. Дължина на кривата пинцета: 12.8 сантиметра. Дължина на правата пинцета: 12.8 сантиметра. Ширина: 2 сантиметра.
24,00лв.
Пинсети
Противомагнитни антистатични права и обла черни пинцети. За поставяне на мигли и вежди косъм по косъм. Материал: стомана. Дължина: 12 сантиметра. Цена за: 2 броя.
14,00лв.
Пинцети в калъфче
Остра и скосена пинцети. Многофункционални за мигли и вежди. Материал: стомана. Дължина: 7.5 сантиметра.
7,00лв.
Пинцета за вежди
Стоманена пинцета ергономична форма. Прецизни, остри, стегнати върхове. Многофункционални, двустранно използване. Дължина: 10.7 сантиметра. Пинцети за скубане на вежди.
7,00лв.
Пинсета ергономична
Пинсета с ергономична дръжка от неръждаема стомана. За скубане на вежди - поставяне на мигли.
4,00лв.
Кристал за лепило за мигли 8.5 сантиметра (np)
Кристална палитра за лепило за мигли косъм по косъм - поставяне на вежди. Диаметър 5 - 8.5 сантиметър. Височина в легнало положение: 1 сантиметър. Цена за: 1 брой.
10,00лв.
Кристален пръстен за лепило
Регулируем пръстен с плосък кристал за лепило и мигли. Цена за: 1 брой.
10,00лв.
Осмоъгълен кристал за лепило
Кристална палитра за лепило за мигли косъм по косъм - поставяне на вежди. Диаметър 5 сантиметра. Височина в легнало положение: 0.5 сантиметра. Цена за: 1 брой.
8,00лв.
Подложка за лепило от нефрит
Подложка за лепило и мигли за многократна употреба. Антистатична, с залепяща се повърхност. Диаметър: 5 сантиметра. Дебелина: 0.5 сантиметра. Цена за: 1 брой. Материал: нефрит.
7,00лв.
Пръстени за поставяне на мигли и перманентен грим
Удължаване на мигли, поставяне на лепило и мигли. Пигменти за перманентен грим. Размер на пръстена: 1.6 сантиметра. Размер на халката: 1.4 - 1.8 сантиметра. Цвят: бял. Материал: пластмаса. Цена за: 10 броя.
3,00лв.
10 броя за микро блейдинг, поставяне на мигли
Удължаване на мигли, поставяне на лепило и мигли. Пигменти за перманентен грим. Размер на пръстена: 1.6 сантиметра. Разширяване на халката: 1.4 - 1.8 сантиметра. Цвят: бял. Материал: пластмаса. Цена за: 10 броя.
3,00лв.
30 броя за лепило за мигли
Еднократни подложки за лепило при поставяне на мигли и вежди. Залепващи се - за еднократна употреба. За залепване на ръката или челото на клиента. Цена за: 30 броя.
1,00лв.
Молив за вежди със спирала
Кафяв водоустойчив молив за вежди със спирала. Многофункционален за ежедневен грим и боядисване на вежди. Цвят: наситено тъмно кафяв.
4,00лв.
Черен водоустойчив молив за вежди спирала (np)
Черен водоустойчив молив за вежди със спирала. Многофункционален за ежедневен грим и боядисване на вежди. Цвят: наситено черен.
4,00лв.
Био емулсия за удължаване и сгъстяване на мигли
Натурална био емулсия за удължаване и сгъстяване на мигли и вежди. Миглите и вежди - естествено плътни с един продукт. Био емулсията е изцяло натурален стимулант за сгъстяване и удължаване на миглите. 3 в 1: за мигли, за вежди и за коса - по - дълга и по - здрава. Начин на употреба: Нанасяйте сутрин и вечер върху почистени мигли. С помощта на мини четката нанесете емулсията в основата на миглите, колкото може по близо до кожата. Нежно движете четката на горе и на долу, за да може миглите да попаднат между четката, след това бавно изтеглете по дължината на миглата, въртейки четката, за да се покрият всички косъмчета. За миглите на долния клепач разрешете от основата на долу. Био емулсията може да се нанася самостоятелно или под спиралата. Натуралният серум ще направи миглите по - дълги, по - красиви и по - здрави.
30,00лв.
Калъф за пинцети
Практичен калъф за пинцети. Луксозен несесер Маркони с 6 отделения. Размер сгънат: 10 - 18.5 сантиметра. Размер разтворен: 18.5 - 25 сантиметра. Материал: изкуствена кожа. Цвят: жълт, розов, син. Моля в коментар към поръчката уточнете цвят на несесера. Marconi Corporation.
11,00лв.
На страница      Покажи от 1 до 39 от 39 (1 Страници)
  • 1