Инструменти за точки нокти

Консумативи за маникюр
Сортиране по:  
Инструмент за точки
Дървен инструмент с 2 накрайника за декорация. Подходящ за професионалисти и начинаещи в декорацията на нокти. Единият край е по – голямо топче (за по – големи точки), а другият е с по – малко топче за по – финни детайли. Подходящи за надлъжно и ъглови декорации, за смесване на цветове, за спирали и други декорации – точки, венчелистчета, малки цветя и други.
2,50лв.
Инструменти за декорация на точки за нокти
Инструменти за декорация с 2 накрайника. Подходящи за професионалисти и за начинаещи в декорацията на нокти. Единият край е по – голямо топче (за по – големи точки), а другият е с по – малко топче за по – финни детайли. Подходящи за надлъжно и ъглови декорации, за смесване на цветове, за спирали и други декорации – точки, венчелистчета, малки цвета и други. Съдържание на опаковката: 5 броя инструменти за декорация на нокти. 5 различни размера за накрайниците.
7,00лв.
Точкатори за маникюр ноктопластика
Двустранни точкатори. Подходящи за професионалисти и начинаещи в декорацията на нокти. Подходящи за надлъжно и ъглови декорации, за смесване на цветове, за спирали и други декорации – точки, венчелистчета, малки цветя и други. 5 броя.
8,00лв.
Инструменти за декорация линии за нокти
Инструменти за декорация с 2 накрайника. Подходящи за професионалисти и за начинаещи в декорацията на нокти. Единият край е по – голямо топче (за по – големи точки), а другият е с по – малко топче за по – финни детайли. Подходящи за надлъжно и ъглови декорации, за смесване на цветове, за спирали и други декорации – точки, венчелистчета, малки цвета и други. Съдържание на опаковката: 5 броя инструменти за декорация на нокти. 5 различни размера за накрайниците. Цвят: розов.
8,00лв.
Инструменти за точки 5 броя
Двустранен инструмент за декорация на маникюр - 5 броя. За домашна и професионална употреба. 10 различни накрайника. Цвят лилав. Материал: стомана.
8,00лв.
Точкатори за нокти за финни детайли
Характеристика: 5 броя инструменти с по 2 различни края. За работа с естествени нокти, изкуствени нокти и акрилни нокти. Размери: 13 - 1.5 - 0.7 сантиметра. Материал: пластмаса + стомана. 
10,00лв.
Двустранни инструменти за маникюр розови
Инструменти с 2 различни края. 5 броя. Материал: дърво + неръждаема стомана. Дължина: 13 сантиметра. Цвят: розов. За работа с естствени и изкуствени нокти, лак, гел и други. За лична и професионална употреба. За многократна употреба.
10,00лв.
Двустранни инструменти за финни линии нокти
5 броя инструменти с 2 различни края. Материал: дърво + неръждаема стомана. Дължина: 13 сантиметра. За работа с естствени и изкуствени нокти, лак, гел и други.
10,00лв.
Двустранни инструменти точкатори за нокти
Инструменти с 2 различни края. 5 броя. Материал: дърво + неръждаема стомана. Дължина: 13 сантиметра. За работа с естствени и изкуствени нокти, лак, гел и други. За лична и професионална употреба.
10,00лв.
Дървени точкатори за маникюр
5 броя стоманени двустранни инструменти за работа с естествени, изкуствени нокти, акрил и други. За финна детайли. Дължина на дръжката: 10 сантиметра. Обща дължина: 130 милиметра.
10,00лв.
Луксозни писалки точкатори за маникюр
Двустранни точкатори с инкрустации за финни линии на нокти. 5 броя. Материал: метал + неръждаема стомана. Дължина: 12 сантиметра. За работа с естствени и изкуствени нокти, лак, гел и други. За лична и професионална употреба. За многократна употреба. За работа върху естествени нокти, изкуствени нокти, акрилни нокти.
15,00лв.
Луксозни инструмети за нокти 5 броя за точки
Елегантни инструменти за нокти. Двустранни краища с 2 различни размера на върховете. Материал: стомана. Дължина: 13 сантиметра. Цена за: 5 броя.
16,00лв.
Луксозни инструмети за нокти 5 броя
Многоцветни елегантни инструменти за нокти. Двустранни краища с 2 различни размера на върховете. Материал: стомана. Дължина: 13 сантиметра. Цена за: 5 броя.
18,00лв.
Перодръжка с 4 инструмента за точки на нокти
Перодръжка в комплект с инструменти за точки и линии за декоративни нокти. Цвят: розов. Дължина: 15 сантиметра. Тегло: 9 грама.
16,00лв.
Перодръжка с 5 инструмента за точки на маникюр
Перодръжка в комплект с 5 инструменти за точки и писец за декоративни нокти. Цвят: черен. Дължина: 15 сантиметра. Материал: метал. Размер: 1.7 - 2.2 - 2.5 - 2.8 - 3.0 милиметра. Тегло: 18 грама
18,00лв.
Писалка за декоративни нокти
Писалка с 5 сменяеми накрайника за създаване на трайни декоративни линии и сложни детайли при работа с естествени и изкуствени нокти.
22,00лв.
На страница      Покажи от 1 до 16 от 16 (1 Страници)
  • 1