Подложки пачове пластири за очи ленти за клепачи

Силиконови пачове за мигли
Сортиране по:  
Микро пипети 10 броя
Разграфени капкомери с вместимост: 3 милилитра. Градуирани полипропиленови капкомери за прецизно измерване. Цена за 10 броя.
3,00лв.
пипети
Капкомер пипета 2 милилитра 10 броя
Разграфени капкомери с вместимост 2 милилитра. Градуирани полиетиленови пипети за прецизно измерване. Цена за 10 броя.
3,00лв.
капкомери
Пипета 1 милилитър капкомер
Капкомери с вместимост 1 милилитър. Градуирани полиетиленови пипети за прецизно измерване. Цена за 10 броя.
3,00лв.
Маска за професионални процедури (np)
Двупластова памучна маска с вътрешен сменяващ се филтър. Размер: 13 - 17 - 25 сантиметра. Допълнителна част с тик так копчета за закопчаване на предпазна част за очите. Материал: памук. Цвят: тъмно син.
10,00лв.
малки палитри за многократна употреба
Арт палитра - Цвете за акрил нокти
Малък размер пластмасова палитра за акрил и бои за декорация на маникюр. Консуматив за поставяне на мигли и лепило за система косъм по косъм. Размер: 6.5 сантиметра. Цена за: 1 брой. Код: 1939
1,20лв.
Арт палитра - Цвете голям размер
Голям размер пластмасова палитра за акрил и кристали за декорация на маникюр. Палитра за поставяне на изкуствени мигли и лепило при система косъм по косъм. Универсален консуматив. Размер: 11 сантиметра. Материал: пластмаса. Цвят: бял.
1,50лв.
Глава за практика на перманентен грим, лепене на мигли, грим
Глава в реален размер за перманентен грим, микроблейдинг. Лепене на мигли косъм по косъм. Процедури за козметичен грим. Масаж на лицето. Издръжлив на употреба мек манекен, наподобяващ реална кожа. Материал: силикон. Цена САМО за главата.
55,00лв.
Пластмасова палитра за грим мигли вежди декорация на нокти
Палитра с разширяващ се пръстен. Лакиране и рисуване на нокти, поставяне на мигли. Материал: пластмаса. Размери: 3 - 3.4 сантиметра. Цвят: жълт, черен. Консуматива подлежи на високо температурна топлинна обработка. За многократна употреба.
1,50лв.
Метален пръстен за лепило и мигли косъм по косъм
Помощен пръстен за лепило и мигли. За работа със система косъм по косъм. Размера за халката с възможност за разширяване и свиване: 18 милиметра. Размер на палитрата: 32 милиметра. Материал: метал.
6,00лв.
Перманентен грим, поставяне на мигли, рисуване на нокти
Свиващ се и разширяващ пръстен с палитра. Поставяне на консумативи за микро блейдинг, поставяне на мигли, рисуване на нокти. Материал: метал.
6,00лв.
Метален пръстен за поставяне на мигли
Помощен пръстен за лепило и мигли за система косъм по косъм. Размер за халката с възможност за разширяване и свиване: 18 милиметра. Размер на палитрата: 29 - 32 милиметра. Материал: метал.
6,00лв.
Пръстен за перманентен грим, изкуствени мигли и други (np)
Универсални пръстенчета с чашка отгоре за ( капачка с пигменти ) или за поставяне на мигли, работа с нокти, микро блейдинг. Пръстен с капак. Материал: пластмаса. Цена за: 1 брой. Прозрачен.
3,00лв.
Стойка за поставяне на мигли (np)
Плоска палитра за поставяне ивици мигли - обемно залепяне. Улеснява поставянето и скъсява времето на процедурата. Материал: велкро лепенка + пластмаса. Дължина на гривната: 9.5 сантиметра. Размер на палитрата: 8 - 5.5 сантиметра.
6,00лв.
Палитра за бързо лесно удължаване на мигли
Помощен пръстен за поставяне ленти с изкуствени мигли при система косъм по косъм. Палитра за бърз, лесен достъп при 3D удължаване на мигли. Материал: пластмаса. Цвят: бял.
5,00лв.
Поставка за мигли косъм по косъм (np)
Консуматив за система косъм по косъм. Материал: пластмаса. Цвят: розов. Размер: 4.6 сантиметра. Цена за: 1 брой.
0,40лв.
Еднократна палитра за поставяне на мигли
Консуматив за система косъм по косъм. Материал: пластмаса. Цвят: прозрачен. Размер: 4.6 сантиметра. Цена за: 1 брой.
0,40лв.
5.5 сантиметра мини палитра за лепило за мигли
Мини палитра за лепило, консуматив за система косъм по косъм. Материал: пластмаса. Цвят: прозрачен. Размер: 5.5 сантиметра. Цена за: 1 брой.
0,50лв.
30 броя за лепило за мигли
Еднократни подложки за лепило при поставяне на мигли и вежди. Залепващи се - за еднократна употреба. За залепване на ръката или челото на клиента. Цена за: 30 броя.
1,00лв.
Ванички за микро блейдинг, ноктопластика, поставяне на мигли
Лист с мини ванички за пигменти при микро блейдинг, перманентен грим. За брокати и гелове при маникюр и ноктопластика. За лепило за мигли косъм по косъм. Размер на 1 ваничка: 2 сантиметра. Дълбочина на ваничката: 0.5 сантиметра. Диаметър на ваничката: 1.4 сантиметра. Цена за: 1 картон - 100 броя. За еднократна употреба. Материал: пластмаса.
6,00лв.
Подложка за лепило от нефрит
Подложка за лепило и мигли за многократна употреба. Антистатична, с залепяща се повърхност. Диаметър: 5 сантиметра. Дебелина: 0.5 сантиметра. Цена за: 1 брой. Материал: нефрит.
7,00лв.
Осмоъгълен кристал за лепило
Кристална палитра за лепило за мигли косъм по косъм - поставяне на вежди. Диаметър 5 сантиметра. Височина в легнало положение: 0.5 сантиметра. Цена за: 1 брой.
8,00лв.
Кристал за лепило за мигли 8.5 сантиметра (np)
Кристална палитра за лепило за мигли косъм по косъм - поставяне на вежди. Диаметър 5 - 8.5 сантиметър. Височина в легнало положение: 1 сантиметър. Цена за: 1 брой.
10,00лв.
Кристален пръстен за лепило
Регулируем пръстен с плосък кристал за лепило и мигли. Цена за: 1 брой.
10,00лв.
Метален пръстен плочка за поставяне на мигли
Помощен пръстен за лепило и мигли за система косъм по косъм. Размер за халката с възможност за разширяване и свиване: 18 милиметра. Размер на палитрата: 32 - 43 милиметра. Материал: метал. Тегло: 10 грама.
6,00лв.
Обли пръстени за перманентен грим и мигли обем
Консумативи за удължаване на мигли с преграда, поставяне на лепило и мигли. Пигменти за перманентен грим. Размер на пръстена: 1.6 сантиметра. Разширяване на халката: 1.4 - 1.4 сантиметра. Размер на чашката: 1.2 сантиметра. Цвят: бял. Материал: пластмаса. Цена за: 10 броя.
3,00лв.
10 пръстена обли за мигли или перманентен грим
Консумативи за удължаване на мигли, поставяне на лепило и мигли. Пигменти за перманентен грим. Размер на пръстена: 1.6 сантиметра. Разширяване на халката: 1.4 - 1.4 сантиметра. Размер на чашката: 1.2 сантиметра. Цвят: бял. Материал: пластмаса. Цена за: 10 броя.
3,00лв.
Пръстени за перманентен грим и поставяне на мигли
Удължаване на мигли, поставяне на лепило и мигли. Пигменти за перманентен грим. Размер на пръстена: 1.6 сантиметра. Разширяване на халката: 1.4 - 1.4 сантиметра. Цвят: бял. Материал: пластмаса. Цена за: 10 броя.
3,00лв.
Пръстени за поставяне на мигли и перманентен грим
Удължаване на мигли, поставяне на лепило и мигли. Пигменти за перманентен грим. Размер на пръстена: 1.6 сантиметра. Размер на халката: 1.4 - 1.8 сантиметра. Цвят: бял. Материал: пластмаса. Цена за: 10 броя.
3,00лв.
10 броя за микро блейдинг, поставяне на мигли
Удължаване на мигли, поставяне на лепило и мигли. Пигменти за перманентен грим. Размер на пръстена: 1.6 сантиметра. Разширяване на халката: 1.4 - 1.8 сантиметра. Цвят: бял. Материал: пластмаса. Цена за: 10 броя.
3,00лв.
Пръстени за поставяне на мигли 10 броя (np)
Устойчиви на висока температура пръстени за улесняване на козметични дейности. Външен диаметър на чашката: 1.5 сантиметра. Поставяне на мигли, микро блейдинг, арт нокти. Цена за: 10 броя. За многократна употреба.
3,00лв.
Палитра за лепило и снопчета мигли 10 броя
Удължаване и сгъстяване на мигли. Материал: пластмаса. Цвят: прозрачен. Размер: 1.6 сантиметра. Палитрата е съвместима с пръстен чашката на последните снимки.
3,00лв.
Пръстени с палитри за мигли обем
Консумативи за поставяне на мигли за еднократна употреба. Цена за: 9 броя. Мек еластичен пръстен, твърда палитра.
3,00лв.
Нейча - памучни тампони
Памучни тампони за отстраняване на грим, нанасяне на обезмаслител и други. Силно абсорбираща повърхност. Размери на тампона - 6 см х 4,6 см. Капитонирана повърхност. Изработени от 100% памук. 90 броя в кутия. Произведени от Нейча, Корея
5,00лв.
Маска за мигли и перманент
Прозрачна, предпазна маска за мигли и перманентен грим. Маска по време на работа. Предназначена за многократна употреба. Размери - 14 - 6.5 сантиметра. Цена за: 1 брой. Цена за: 3 броя.
4,00лв.
Премахване на изкуствени мигли
Течност за почистване на миглите от дълготрайно лепило за удължаване и сгъстяване. Тегло: 15 милилитра. За професионална употреба. Производител: Корея. Цвят: зелен. Премахване на връзката на изкуствените и естествените мигли.
20,00лв.
Премахване на мигли гел
Използва се при премахване на мигли косъм по косъм. Течност за почистване на естествените мигли при поставяне на изкуствени мигли. Тегло: 15 милилитра. Производител: Корея. Цвят: оранжев.
20,00лв.
Гел за премахване на мигли
Използва се при премахване на мигли косъм по косъм. Течност за почистване на естествените мигли при поставяне на изкуствени мигли. Тегло: 15 милилитра. Производител: Корея.
20,00лв.
Стик за поставяне на мигли
Двустранен стик за разделяне и повдигане на мигли. Материал: пластмаса. Дължина: 12.5 сантиметра.
1,00лв.
Стик за ламиниране и удължаване на мигли (np)
V образен стик гребен за ламиниране на мигли с два работни края. Левият край е гребен, с който се разпределят косъмчетата върху силиконовите ролки, а десният е за почистване на различните реагенти от ролките. Релефна ергономична форма. Размер: 3.5 - 4.5 сантиметра. Цена за: 1 брой.
1,00лв.
Огледалце за вежди (np)
45 градуса наклон държач с развиващо се огледалце за микроблейдинг, лепене на мигли, оформяне на вежди. Материал: стомана. Дължина: 16 сантиметра. Размер на огледалцето: ф 22 - 2.2 сантиметра.
10,00лв.
Огледалце за мигли вежди грим
Мултифункционално, развиващо се огледалце за перманентен грим, лепене на мигли, оформяне на вежди, ежедневен грим. Материал: стомана. Дължина на дръжката: 15 сантиметра. Размер на огледалцето: 4 - 5.8 сантиметра.
14,00лв.
Премахване на лепило разделяне на мигли
Микро четчици за отстраняване на лепило за мигли. Цилиндрична форма. 100 броя. Размер: 1.2 милиметра. Цвят: черен, бял.
14,00лв.
Микро четки за премахване лепило на мигли
Микро четчици за отстраняване на лепило за мигли с цилиндрична форма. 100 броя. Размер: 1.2 милиметра. Цвят: черен, бял.
16,00лв.
Микро четки за мигли
Микро четки в кутия. Диаметър и дължина на главата: 0.5 - 2.5 милиметра. Цвят: зелен, син. Цена за: 100 броя.
16,00лв.
Микро четки за мигли фини
Микро четки в кутия. Диаметър и дължина на главата: 0.3 - 1 милиметра. Цвят: лилав, зелен. Цена за: 100 броя.
16,00лв.
Микрочетки за мигли супер фини
Микро четки в кутия. Ултра фини. Диаметър и дължина на главата: 0.5 - 1.5 милиметра. Цвят: лилав, зелен, розов. Цена за: 100 броя.
16,00лв.
UNI - гребен за вежди и мигли
Четка с гребен за мигли и вежди.
1,50лв.
Четка за мигли и вежди
Скосена четка за мигли и вежди. Двустранна за мигли и вежди. Размер: 15.2 сантиметра.
1,20лв.
Силиконови форми за къдрене на мигли
Различни форми за извиване на мигли. Техника за къдрене от корена на косъма. Цена за: 10 броя.
10,00лв.
10 подложки за ламиниране на мигли (np)
Подложки за извиване, ламиниране на мигли. Силиконови форми за домашна и професионална употреба. Цена за: 10 броя.
7,00лв.
Извиване на мигли 10 броя за обем
Форми за извиване на мигли. Цена за: 10 броя.
10,00лв.
Нейча - Екселенс емулсия
Възстановяващ серум за по - силни и дълги мигли. Придава им блясък и ги прави по - еластични. Подходящ за естесвени мигли, но може да се използва и върху изкуствени или перманентно извити. 8 мл. Произведено в Корея
15,00лв.
Нейча - серум с пигмент
Течност за мигли след екстеншън или трайно извиване с черен пигмент. Защитният серум се нанася 10 минути след процедурата. Предпазва изкуствените мигли от прах, влага и удължава трайността им. При трайно извиване на естествени мигли запазва извиването за по - дълъг период. 8 мл. Произведено в Корея
15,00лв.
Розов спрей за наномъгла
Портативен уред за наномъгла. Голям резервоар - 20 мл. Уредът е с кабел за зареждане от компютър. Наномъглата е полезна при анти-ейдж процедури, лекуване на акне и поставяне на мигли косъм по косъм. Размер на уреда - 11.5 * 4 * 3cm
65,00лв.
Елегантен куфар за гримове
Куфар с метален кант и декорация пеперуди. Две отделения. Метална дръжка. Размери - 27 х 19 х 16,5 см. Цветове: сребрист и син
100,00лв.
Macy - серум за вежди
Иновация за възстановяване на вежди и мигли. Подхранва естествените косъмчета, придава им блясък, еластичност и ги прави по - плътни. 15 мл. Код: 2929
22,00лв.
Macy - серум за мигли
Иновативна формула за възстановяване на мигли. Освен подхранване, подсилване на растежа, прави косъмчетата по - здрави и плътни, като им привада блясък. 15 мл. Код: 2928
22,00лв.
Почистващи тампони за очи
Тампони за почистване на грим. Подходящи за употреба преди поставяне на мигли косъм по косъм. 36 броя в опаковка. Напоени с течност за по - лесно отстраняване на грима. Код: 2924
20,00лв.
Лента за клепачи с телесен цвят
Хипо алергична лента за повдигане на клепачите. Цвят: кафяв. Диаметър: 1.25 сантиметра. Дължина: 450 сантиметра. Материал: текстил.
6,00лв.
Ленти на ролка за клепачи
Ленти за повдигане на клепач на ролка. 300 чифта със стик за поставяне.
12,00лв.
На страница      Покажи от 1 до 60 от 87 (2 Страници)