Декорация на маникюр с метал

Снежинки за лепене на нокти
Сортиране по:  
обици за нокти
Пиърсинг за залепване на нокти
3D декорация на нокти златни обици. За залепване по ноктите с лак или гел. Плоски от едната страна халки. Вътрешен и външен диаметър: 5.5 - 6.5 милиметра. Диаметър на обицата: 2.6 милиметра. Размер на топчето: 3 милиметра. За многократна употреба. Цена за: 4 броя.
1,00лв.
Пръстен нокът цвят червено злато
Пръстенче за поставяне на върха на пръстите. Опция за разширяване и свиване. Вътрешен диаметър: 1.5 сантиметра. Външен диаметър: 1.6 сантиметра. Дължина: 1.7 сантиметра. Ширина: 0.8 сантиметра. Материал: метал. Цвят: медено жълт. Цена за: 1 брой.
1,00лв.
Пръстен за нокти жълт 1 брой
Пръстенче за поставяне на върха на пръстите. Опция за разширяване и свиване. Вътрешен диаметър: 1.5 сантиметра. Външен диаметър: 1.6 сантиметра. Дължина: 1.7 сантиметра. Ширина: 0.8 сантиметра. Материал: метал. Цвят: жълт. Цена за: 1 брой.
1,00лв.
Пръстен за нокти бял 1 брой
Пръстенче за поставяне на върха на пръстите. Опция за разширяване и свиване. Вътрешен диаметър: 1.5 сантиметра. Външен диаметър: 1.6 сантиметра. Дължина: 1.7 сантиметра. Ширина: 0.8 сантиметра. Материал: метал. Цвят: сребърен. Цена за: 1 брой.
1,00лв.
Бял пръстен нокът с кристали
Подвижен парти пръстен за поставяне на върховете на ноктите. Материал: метал + полимери. Цвят: сребърен. Цена за: 1 брой.
3,00лв.
Пръстен за нокът птичи нокти черни
Подвижен парти пръстен за поставяне на върховете на ноктите. Материал: метал + полимери. Цвят: черен с кристали. Пръстена се предлага в 3 размера. Размер 1 с вътрешен диаметър 18 милиметра и дължина 45 милиметра. Размер 2 с вътрешен диаметър 16 милиметра и дължина 50 милиметра. Размер 3 с вътрешен диаметър 12 милиметра и дължина 35 милиметра. Цена за: 1 брой. Моля в коментара към поръчката уточнете размера на пръстена.
3,50лв.
Пръстен за нокът с корона и маргаритки
Подвижен парти пръстен за поставяне на върховете на ноктите. Пръстена е с опция за разширяване и свиване. Материал: метал + полимери. Цвят: жълт с бели маргаритки на кристали.
3,50лв.
Пръстен за нокът с кристалчета светло зелени
Подвижен парти пръстен за поставяне на върховете на ноктите. Пръстена е с опция за разширяване и свиване. Материал: метал + полимери. Цвят: жълт със зелени кристали.
3,50лв.
Пръстен за нокът с перла и кристали
Парти пръстен за поставяне на върховете на ноктите. Пръстена е с опция за разширяване и свиване. Материал: метал + полимери. Цвят: бял с бели полимерни кристали.
3,50лв.
Пръстен за нокът с корона жълто и черно
Подвижен парти пръстен за поставяне на върховете на ноктите. Пръстена е с опция за разширяване и свиване. Материал: метал + полимери. Цвят: жълт с бели и черни кристали.
3,50лв.
Пръстен за нокът с корона зелени кристали
Подвижен парти пръстен за поставяне на върховете на ноктите. Пръстена е с опция за разширяване и свиване. Материал: метал + полимери. Цвят: бял със зелени и бели кристали различни размери.
3,50лв.
Пръстен за нокът с кристали в розово
Подвижен парти пръстен за поставяне на върховете на ноктите. Пръстена е с опция за разширяване и свиване. Материал: метал + полимери. Цвят: бял.
3,50лв.
Пръстен за нокът с панделка и цветни камъчета
Подвижен парти пръстен за поставяне на върховете на ноктите. Пръстена е с опция за разширяване и свиване. Материал: метал + полимери. Цвят: жълт с цветни полимерни и бели кристали различни размери.
3,50лв.
Пръстен за нокът с корона бели кристали
Подвижен парти пръстен за поставяне на върховете на ноктите. Пръстена е с опция за разширяване и свиване. Материал: метал + полимери. Цвят: бял с полимерни кристали.
3,50лв.
Пръстен за нокът с корона и тръни
Парти пръстен за поставяне на върховете на ноктите. Пръстена е с опция за разширяване и свиване. Материал: метал + полимери. Цвят: жълт с цветни полимерни кристали.
3,50лв.
Пръстен за нокът с панделка
Подвижен парти пръстен за поставяне на върховете на ноктите. Пръстена е с опция за разширяване и свиване. Материал: метал + полимери. Цвят: жълт с цветни полимерни бели кристали и перли.
3,50лв.
Пръстен за нокът с кристалчета
Подвижен парти пръстен за поставяне на върховете на ноктите. Пръстена е с опция за разширяване и свиване. Материал: метал + полимери. Цвят: жълт с цветни полимерни кристали.
3,50лв.
Пръстен за нокът с черна котка
Подвижен пръстен за поставяне на върховете на ноктите. Пръстена е с опция за разширяване и свиване. Материал: метал. Цвят: бяло + черно.
3,50лв.
Пръстен за нокът син с корона
Подвижен парти пръстен за поставяне на върховете на ноктите. Пръстена е с опция за разширяване и свиване. Материал: метал + полимери. Цвят: жълт + нежно син.
3,50лв.
Пръстен за нокът китайска принцеса 10 броя
Подвижен парти пръстен за поставяне на върховете на ноктите. Материал: метал. Цвят: бял. Пръстена се предлага в 1 размер. С помоща на химикалка разширете нокътя до желания размер. Дължина: 41 милиметра. Цена за: 10 броя.
4,00лв.
Стоманени топчета за нокти 4 милиметра
Супер гладки, стоманени топчета за декоративни нокти. Цена за: 30 броя.
1,00лв.
Стомана за нокти
Стоманени топчета за нокти 0.6 милиметра 30 броя (np)
Mетални топчета за залепване по естествени и изкуствени нокти. За залепване по ноктите с лак, лак за нокти, цел. Супер гладки, стоманени топчета за декоративни нокти. Цена за: 30 броя. Размер: 0.3 милиметра.
1,00лв.
Стоманени мини топчета за нокти 0.3 милиметра (np)
Mетални топчета за залепване по естествени и изкуствени нокти. За залепване по ноктите с лак, лак за нокти, цел. Супер гладки, стоманени топчета за декоративни нокти. Цена за: 50 броя. Размер: 0.3 милиметра.
1,00лв.
Холограмни метални в жълто за нокти
Холограмни за маникюр в кръгла кутия със завинтващ се капак. За залепване по ноктите с лак или топ лак. Материал: метал. Размери: 1.2 - 0.9 - 0.2 милиметра. Цвят: жълт. Цена за: 1 кутия.
1,00лв.
Холограмни метални в бяло за нокти
Холограмни за маникюр в кръгла кутия със завинтващ се капак. За залепване по ноктите с лак или топ лак. Материал: метал. Размери: 1.2 - 0.9 - 0.2 милиметра. Цвят: бял. Цена за: 1 кутия.
1,00лв.
Мини черни топчета за лепене на маникюр
Метални топчета малък размер в квадратна кутия. За Декориране на естествени и изкуствени нокти. Цвят: черен. Размер: 0.8 милиметра. Цвят: черен. Материал: метал.
4,00лв.
Метални нокти
Червени мини топчета 0.8 милиметра за арт маникюр
3 грама (350 - 40 броя) метални топчета в кръгла кутия за залепване по естествени и изкуствени нокти. Цвят: наситено червен. Размер: 0.8 милиметра.
4,00лв.
Искрящи топчета за лепене на нокти 0.8 милитра
3 грама (350 - 40 броя) метални топчета в кръгла кутия за залепване по естествени и изкуствени нокти. За залепване по ноктите с лак, лак за нокти, цел. Цвят: бял. Размер: 0.8 милиметра.
4,00лв.
Розови мини топчета 0.8 за маникюр
3 грама (350 - 40 броя) метални топчета в кръгла кутия за залепване по естествени и изкуствени нокти. За залепване по ноктите с лак, лак за нокти, цел. Цвят: розов. Размер: 0.8 милиметра.
4,00лв.
Метални топчета за нокти кафяви
3 грама (300 - 350 броя) метални топчета в кръгла кутия за залепване по естествени и изкуствени нокти. Цвят: кафяв. Размер: 0.1 милиметър.
3,00лв.
Метални топчета за нокти розови
3 грама (300 - 350 броя) метални топчета в кръгла кутия за залепване по естествени и изкуствени нокти. Цвят: светло розов. Размер: 0.1 милиметър.
3,00лв.
Метални топчета за нокти циклама
3 грама (300 - 350 броя) метални топчета в кръгла кутия за залепване по естествени и изкуствени нокти. Цвят: циклама. Размер: 0.1 милиметър.
3,00лв.
Метални топчета за нокти златни
3 грама (300 - 350 броя) метални топчета в кръгла кутия за залепване по естествени и изкуствени нокти. Цвят: тъмно злато. Размер: 0.1 милиметър.
3,00лв.
Метални топчета за нокти зелени
3 грама (300 - 350 броя) метални топчета в кръгла кутия за залепване по естествени и изкуствени нокти. Цвят: зелен. Размер: 0.1 милиметър.
3,00лв.
Метални топчета за нокти светло сини
3 грама (300 - 350 броя) метални топчета в кръгла кутия за залепване по естествени и изкуствени нокти. Цвят: светло син. Размер: 0.1 милиметър.
3,00лв.
Метални топчета за нокти сини
3 грама (300 - 350 броя) метални топчета в кръгла кутия за залепване по естествени и изкуствени нокти. Цвят: син. Размер: 0.1 милиметър.
3,00лв.
Метални топчета за нокти черни
3 грама (300 - 350 броя) метални топчета в кръгла кутия за залепване по естествени и изкуствени нокти. Цвят: черен. Размер: 0.1 милиметър.
4,00лв.
Метални топчета за нокти микс
3 грама ( 300 - 350 броя) метални топчета в кръгла кутия за залепване по естествени и изкуствени нокти. Размер: 0.1 милиметър.
4,00лв.
Метални топчета за нокти сребърни 1 милиметър
Бели метални мини перли за лепене по нокти - декорация на маникюр и ноктопластика. Размер: 1 милиметър. Перлички 1800 броя (имитация на сребро) в кутия.
4,00лв.
Метални топчета за нокти сребърни 1.2 милиметра
Бели метални мини перли за лепене по нокти - декорация на маникюр и ноктопластика. Размер: 1.2 милиметра. Перлички (имитация на сребро) в кутия.
4,00лв.
Метални топчета за нокти сребърни 1.5 милиметра
Бели метални мини перли за лепене по нокти - декорация на маникюр и ноктопластика. Размер: 1.5 милиметра. Перлички (имитация на сребро) в кутия.
4,00лв.
Метални топчета за нокти златни 1.5 милиметра
Метални перли голям размер за декорация на маникюр и ноктопластика. За залепване на естествен и изкуствен маникюр. Цвят: жълт (имитация на злато). Размер: 1.5 милиметра.
4,00лв.
Метални топчета за нокти златни 1 милиметър
Метални перли малък размер за декорация на маникюр и ноктопластика. За залепване на естествен и изкуствен маникюр. Цвят: жълт (имитация на злато). Размер: 1милиметър. 1800 броя в кутия.
4,00лв.
Метални топчета за нокти златни 1.2 милиметра
Метални перли малък размер за декорация на маникюр и ноктопластика. За залепване на естествен и изкуствен маникюр. Цвят: жълт (имитация на злато). Размер: 1.2 милиметра.
4,00лв.
Метални топчета за нокти златни 0.8 милиметра
Метални перли малък размер за декорация на маникюр и ноктопластика. За залепване на естествен и изкуствен маникюр. Цвят: жълт (имитация на злато). Размер: 0.8 милиметра.
4,00лв.
Метални топчета за нокти сребърни 0.8 милиметра
Бели метални мини перли за лепене по нокти - декорация на маникюр и ноктопластика. Размер: 0.8 милиметра. Перлички (имитация на сребро) в кутия.
4,00лв.
Метални бели за нокти 2 милиметра 100 броя
Метални светлоотразяващи кръгчета за нокти. Цвят: бял. Размер: 2 милиметра. За залепване по ноктите с лак или топ лак. Цена за: 100 броя.
1,00лв.
Метални черни за нокти 2 милиметра 100 броя
Метални светлоотразяващи кръгчета за нокти. Цвят: черен. Размер: 2 милиметра. За залепване по ноктите с лак или топ лак. Цена за: 100 броя.
1,00лв.
Метални лила за нокти 2 милиметра 100 броя
Метални светлоотразяващи кръгчета за нокти. Цвят: светло лилав. Размер: 2 милиметра. За залепване по ноктите с лак или топ лак. Цена за: 100 броя.
1,00лв.
Метални червени за нокти 2 милиметра 100 броя
Метални светлоотразяващи кръгчета за нокти. Цвят: червен. Размер: 2 милиметра. За залепване по ноктите с лак или топ лак. Цена за: 100 броя.
1,00лв.
Метални пурпурни за нокти 2 милиметра 100 броя
Метални светлоотразяващи кръгчета за нокти. Цвят: пурпур. Размер: 2 милиметра. За залепване по ноктите с лак или топ лак. Цена за: 100 броя.
1,00лв.
Метални златни за нокти 2 милиметра 100 броя
Метални светлоотразяващи кръгчета за нокти. Цвят: жълт. Размер: 2 милиметра. За залепване по ноктите с лак или топ лак. Цена за: 100 броя.
1,00лв.
Метални жълти за нокти 4 милиметра 50 броя
Метални светлоотразяващи кръгчета за нокти. Цвят: жълт. Размер: 4 милиметра. За залепване по ноктите с лак или топ лак. Цена за: 50 броя.
1,00лв.
Метални бели за нокти 4 милиметра 50 броя
Метални светлоотразяващи кръгчета за нокти. Цвят: сребърен (имитация на сребро). Размер: 4 милиметра. За залепване по ноктите с лак или топ лак. Цена за: 50 броя.
1,00лв.
Метални зелени за нокти 4 милиметра 50 броя
Метални светлоотразяващи кръгчета за нокти. Цвят: зелен. Размер: 4 милиметра. За залепване по ноктите с лак или топ лак. Цена за: 50 броя.
1,00лв.
Метални винени за нокти 4 милиметра 50 броя
Метални светлоотразяващи кръгчета за нокти. Цвят: червен. Размер: 4 милиметра. За залепване по ноктите с лак или топ лак. Цена за: 50 броя.
1,00лв.
Метални светлоотразяващи за нокти 4 милиметра 50 броя
Метални светлоотразяващи кръгчета за нокти. Размер: 4 милиметра. За залепване по ноктите с лак или топ лак. Цена за: 50 броя.
1,00лв.
Метални сини за нокти 4 милиметра 50 броя
Метални светлоотразяващи кръгчета за нокти. Размер: 4 милиметра. За залепване по ноктите с лак или топ лак. Цена за: 50 броя.
1,00лв.
Метални сребърни за нокти 3 милиметра 100 броя
Бели кръгчета за нокти. Размер: 3 милиметра. За залепване по ноктите с лак или топ лак. Цена за: 100 броя.
1,00лв.
Метални кафяви за нокти 3 милиметра 100 броя
Цвят капучино кръгчета за нокти. Размер: 3 милиметра. За залепване по ноктите с лак или топ лак. Цена за: 100 броя.
1,00лв.
На страница      Покажи от 1 до 60 от 127 (3 Страници)