Колагенови маски за лице устни врат ръце

Четки за нанасяне маски на лице
Сортиране по:  
Козметична лъжица за маска за лице
Голяма лъжица за козметични маски. Размер: 13 сантиметра. Материал: пластмаса. Цвят: матирано бял. Цена за: 1 брой.
1,00лв.
Четка за маска за лице
Четка за маска за лице. Обща дължина: 14.5 сантиметра. Дължина на косъма: 2.2 сантиметра. Широчина на косъма: От 1.6 до 2.0 сантиметра. За лицеви маски, маски за изглаждане или рехидратиране маски.
3,00лв.
Четка за нанасяне на маска за лице
Четка за нанасяне на маска за лице с прозрачна дръжка. Обща дължина: 14.5 сантиметра. Дължина на косъма: 2.2 сантиметра. Широчина на косъма: От 1.6 до 2.0 сантиметра. За лицеви маски, маски за изглаждане или рехидратиране маски.
4,00лв.
Четка за маска за лице 4 лева
Четка за маска за лице. Обща дължина: 14.5 сантиметра. Дължина на косъма: 2.2 сантиметра. Широчина на косъма: От 1.6 до 2.4 сантиметра. За лицеви маски, маски за изглаждане или рехидратиране маски. За персонална и професионална употреба. Цена за: 1 брой.
4,00лв.
Малка четка за маска под очите и покрай носа (np)
Мини четка за козметични процедури. Разнасяне на изглаждащи, и рехидратиращи маски покрай очите и носа. Материал на дръжката: пластмаса. Цвят: розов + черен. Материал на работещата повърхност: силикон. Цена за: 1 брой.
4,00лв.
Силиконова четка за ъгли по лицето
Ъглова, мини четка за козметични процедури. Разнасяне на изглаждащи, и рехидратиращи маски покрай очите и носа. Материал на дръжката: пластмаса. Цвят: бял + черен. Материал на работещата повърхност: силикон. Цена за: 1 брой.
4,00лв.
Силиконова за маски за лице
Еко четка за маска
Четка за нанасяне на маска за лице. Четка за козметични процедури. За равномерно нанасяне на лицеви, изглаждащи, и рехидратиращи маски. Материал на дръжката: пластмаса с полимерни кристали. Цвят: жълт. Материал на работещата повърхност: силикон. Измивайте с мек почистващ препарат. Тегло: 28 грама. Цена за: 1 брой.
8,00лв.
Маски за лице
Обла силиконова четка за козметични маски (np)
Четка за козметични процедури. За равномерно нанасяне на лицеви, изглаждащи, и рехидратиращи маски. Материал на дръжката: пластмаса с полимерни кристали. Цвят: розов. Материал на работещата повърхност: силикон. Измивайте с мек почистващ препарат. Тегло: 28 грама. Цена за: 1 брой.
8,00лв.
Дъговидна четка за козметични маски от силикон (np)
Професионална четка за козметични процедури. За равномерно нанасяне на лицеви, изглаждащи, и рехидратиращи маски. Материал на дръжката: пластмаса с полимерни кристали. Цвят: лилав. Материал на работещата повърхност: силикон. Измивайте с мек почистващ препарат. Тегло: 28 грама. Цена за: 1 брой.
8,00лв.
Професионална шпакла за нанасяне маски на лице
Четка за нанасяне на маска за лице. Четка за козметични процедури. За равномерно нанасяне на лицеви, изглаждащи, и рехидратиращи маски. Материал на дръжката: пластмаса с полимерни кристали. Цвят: лилав. Материал на работещата повърхност: силикон. Измивайте с мек почистващ препарат. Тегло: 28 грама. Цена за: 1 брой.
8,00лв.
Четки за лице
Силиконови четки за маски за лице
Четка за маска за лице. Цвят: розов и син. Цена за: 1 брой.
5,00лв.
Четки шпакли за маски за лице
Четка за нанасяне на маска за лице. Четка за козметични процедури. За равномерно нанасяне на лицеви, изглаждащи, и рехидратиращи маски. Материал на дръжката: пластмаса. Цвят: черен + лилав. Материал на работещата повърхност: силикон. Измивайте с мек почистващ препарат. Цена за: 1 брой.
6,00лв.
Ъглова шпакла за козметични маски (np)
Мека четка за козметични процедури. Нанасяне на лицеви, изглаждащи, и рехидратиращи маски. Материал на дръжката: пластмаса. Обща дължина: 10.2 сантиметра. Размер на силиконовата глава: 2.8 - 3 сантиметра. Цвят: лилав. Материал на работещата повърхност: силикон. Цена за: 1 брой.
8,00лв.
Четки за маски за лице
Ъглова шпакла за маска на лице (np)
Мека четка за козметични процедури. Нанасяне на лицеви, изглаждащи, и рехидратиращи маски. Материал на дръжката: пластмаса. Обща дължина: 10.2 сантиметра. Размер на силиконовата глава: 2.8 - 3 сантиметра. Цвят: черен + бял. Материал на работещата повърхност: силикон. Цена за: 1 брой.
8,00лв.
Силиконова шпакла за маски за кожа
Шпакла за нанасяне на маска за лице. Четка за козметични процедури. За равномерно нанасяне на лицеви, изглаждащи, рехидратиращи маски. Материал на дръжката: пластмаса. Цвят: черен + бял. Материал на работещата повърхност: силикон. Измивайте с мек почистващ препарат. Цена за: 1 брой.
6,00лв.
Комплект козметични четки за лице от силикон (np)
Луксозен комплект професионални четки за козметични процедури. За равномерно нанасяне на лицеви, изглаждащи, и рехидратиращи маски. Цвят: черен + син. Материал на работещата повърхност: силикон. Измивайте с мек почистващ препарат. За многократна употреба. Материал: силикон + алуминий + полимер. Дължина: 14 - 14.5 сантиметра. Цена за: 4 броя.
24,00лв.
Комплект за маска за лице от 3 части
Козметичен комплект от 3 части. Козметичната купа е направена от висококачествена винил пластмаса Изсипете прахообразната маска за лице вътре и да се подгответе за нанасянето и. Ръчно изработената, пластмасова четка за нанасяне на маска е мека и подвижна, нежна в областите около очите и по цялото лице. В зависимост от Вашата преценка може да стриете сухата маска още по – финно, използвайки широкия стик. С този комплект маската Ви ще бъде по – прецизна и по – ефективна. Характеристики: Дължина на четка: 143 милиметра. Дължина на стика: 153 милиметра. Размер на купата: 82 милиметра - 56 милиметра. Комплектът съдържа: 1 брой купа. 1 брой четка. 1 брой стик. За многократна употреба.
5,00лв.
Комплект за маска за лице от 6 части
КОМПЛЕКТ ЗА МАСКА ЗА ЛИЦЕ ОТ 6 ЧАСТИ Козметичната купа е направена от висококачествена винил пластмаса, може да изсипете прахообразната маска за лице вътре и да се подготвите за нанасянето и. В комплекта има 3, свързани с верижка, мерителни лъжички ( 2.5, 5, 15 ). Ръчно изработената, пластмасова четка за нанасяне на маска е мека и подвижна за по - добро нанасяне на продукта, като е нежна в областите около очите и по цялото лице. В зависимост от Вашата преценка може да стриете сухата маска още по – финно, използвайки широкия стик. С този комплект маската Ви ще бъде по – прецизна и по – ефективна. Характеристики: - Дължина на четка – 143 милиметра. - Дължина на стика – 153 милиметра. - Размер на купата: 82 милиметра - 56 милиметра. - Размери на лъжичките: дръжки – 35 милиметра, 40 милиметра, 44 милиметра, диаметър – 36 милиметра, 26 милиметра, 20 милиметра. Комплектът съдържа: 1 брой Купа . 1 брой Четка. 1 брой Стик. 3 броя Лъжички.
7,00лв.
Хидратираща маска за устни
Хидратираща колагенова маска за устни. Анти - бръчки, анти - стареене, хидратиране на кожата. Размер: 12 - 9 сантиметра. Цена за: 1 брой.
1,50лв.
Кристална колагенова маска за очи черна
Черна колагенова маска за очи. Основни съставки: дълбоки морски минерални, дълбока черна кал, колаген. Увеличава еластичността на кожата и блясъка, свива порите. След употреба не се изисква изплакване на лицето. Технология по абсорбиране. Разтваря се при съприкосновение с топлина + еднопосочно абсорбиране. Маската за лице постепенно ще се разтвори под въздействието на телесната температура и ще се абсорбира бързо от кожата, като ще я снабди с нужните нутриенти и ще я овлажни. Като резултат дълбочината на бръчките ще се намали с 1 милиметър. Прагът на абсорбиране на този продукт е по-висок от 98%. Цена за: 1 брой. Съхранение - хладилник.
1,50лв.
Колагенова маска за очи
Кристална колагенова маска за очи със златна пудра. Против бръчки, овлажняваща. Ефективна при намаляване тъмните кръгове, ефективна при отстраняване на торбички под очите. Защитава + забавя процесите на стареене. Абсорбиране: Нашата маска е направена от растението колаген, под въздействието на телесната температура тя постепенно ще се разтвори и ще попие в кожата. От друга страна съставките на стандартната маска обикновено се попиват от използваната памучна хартия. Използваните съставки са взети от природата, чийто състав от своя страна е много близък до този на човешката кожа. Благодарение на растението колаген, отличаващо се с висока плътност и технологията на прозрачна освобождаваща маска съставките биват бързо абсорбирани от кожата. Eдинствена по рода си освобождаваща технология. Пречистена вода + колаген. Листообразната прозрачна маска се състои от съставки включващи натурални екстракти, пречистена вода и колаген. Голяма част от ароматите ще се запази, тъй като не се използва хартиена маска, позволявайки по този начин да се осъществи истинско и директно абсорбиране от листа. След употреба не се изисква изплакване на лицето. Разтваря се при съприкосновение с топлина + еднопосочно абсорбиране. Маската за лице постепенно ще се разтвори под въздействието на телесната температура и ще се абсорбира бързо от кожата, като ще я снабди с нужните нутриенти и ще я овлажни. Като резултат дълбочината на бръчките ще се намали с 1 милиметър. Прагът на абсорбиране на този продукт е по-висок от 98%. Цена за 1 брой - 2 лева. Цена за 5 броя - 7 лева. Може да се използва няколко пъти. Съхранение - хладилник.
2,00лв.
Кристална колагенова маска за очи
Основни съставки: златно фолио, колаген, морски водорасли, прозрачна киселина. Благодарение на растението колаген, отличаващо се с висока плътност и технологията на прозрачна освобождаваща маска съставките биват бързо абсорбирани от кожата. Eдинствена по рода си освобождаваща технология Пречистена вода + колаген. Листообразната прозрачна маска се състои от съставки включващи натурални екстракти, пречистена вода и колаген. Голяма част от ароматите ще се запази, тъй като не се използва хартиена маска, позволявайки по този начин да се осъществи истинско и директно абсорбиране от листа. След употреба не се изисква изплакване на лицето. Технология по абсорбиране Разтваря се при съприкосновение с топлина + еднопосочно абсорбиране. Маската за лице постепенно ще се разтвори под въздействието на телесната температура и ще се абсорбира бързо от кожата, като ще я снабди с нужните нутриенти и ще я овлажни. Като резултат дълбочината на бръчките ще се намали с 1 милиметър. Прагът на абсорбиране на този продукт е по-висок от 98%. Цена за: 1 брой. Съхранение - хладилник.
2,00лв.
Бяла колагенова маска за устни
Кристална перлено-бяла колагенова маска за устни. Описание: • Отстранява мъртвите клетки по устните, възстановява и омекотява устните. • Ефикасно хидратира устните. • Колагенът запълва фините линии около устата. • Ефикасна срещу UV лъчи, поддържа устните меки и намалява фините линии около устата. • Натурални съставки, подходящи за всеки тип кожа. • Хидратира и стяга кожата. • Подмладява кожата около устата и отстранява слънчевите петна. • Перфектна за спа процедури и лицеви масажи. • Стяга устните. Инструкции: 1. Измийте лицето си и зоната около устата. 2. Отворете пакета, извадете маската и я поставете в зоната под устните Ви. 3. Нежно притиснете маската и я оставете за около 15 – 20 минути. 4. Отстранете маската и изплакнете зоната около устата си с вода. Състав: вода, масло от гроздово семе, витамин А, Витамин В, алое вера, екстракт от зелен чай и дуги. Изследователски анализ: „Еднопосочното ниво на абсорбция на този продукт е по-високо от 98%, което означава, че количеството хранителни вещества и хидратиране, които той предлага е 10 пъти по-високо от това на обикновената маска за устни. Само 10 – 20 мин. съставките в тази кристална маска постепенно ще се разтопят под влиянието на телесната температура и ще бъдат абсорбирани от кожата, снабдявайки я с подхранващи елементи като колаген. Допълнителна информация за продукта: Веднага прави кожата мека, хидратирана и еластична. Може да подобри и белезите от сериозни слънчеви изгаряния, причинени от излагане на слънце или терапия с лазер. Цялостна и интензивна грижа за устните в една маска! Цена за 1 брой.
2,00лв.
Kолагенова маска за устни
Колагенова маска за устни. Описание: Смес от полезните съставки на млякото и меда, която освежава кожата. Натуралните съставки и колагена способстват за плътността на кожата. За подхранването и изглаждането на кожата способстват алое, витамини Е и С и розово масло. Подходяща за всички типове кожа. • Препоръчва се при хиперпигментация. • Дехидратирана и стресирана кожа. • Намалява бръчките и премахва слънчевите петна. • Перфектна за спа процедури и лицеви масажи. • Формула: чисти био-компоненти и активни елементи. • Ефективно успокояване на хронична умора. • Стяга устните. Инструкции: 1. Измийте лицето си и зоната около устата. 2. Отворете пакета, извадете маската и я поставете в зоната под устните Ви. 3. Нежно притиснете маската и я оставете за около 15 – 20 минути. 4. Отстранете маската и изплакнете зоната около устата си с вода. Състав: вода, масло от гроздово семе, витамин А, Витамин В, алое вера, екстракт от зелен чай и други. Изследователски анализ: „Еднопосочното ниво на абсорбция на този продукт е по-високо от 98%, което означава, че количеството хранителни вещества и хидратиране, които той предлага е 10 пъти по-високо от това на обикновената маска за устни. Само 10 – 20 мин. съставките в тази кристална маска постепенно ще се разтопят под влиянието на телесната температура и ще бъдат абсорбирани от кожата, снабдявайки я с подхранващи елементи като колаген. Допълнителна информация за продукта: Веднага прави кожата мека, и еластична. Може да подобри и белезите от сериозни слънчеви изгаряния, причинени от излагане на слънце или терапия с лазер. Цялостна и интензивна грижа за устните в една маска! Цена за 1 брой - 1.50 лева. Цена за 5 броя - 5 лева. Съхранение - хладилник.
1,50лв.
Колагенова маска златен околоочен кръг
Висококачествена колагенова маска "Златен околоочен кръг" Тази околоочна колагенова маска е сходна с други околоочни маски. И все пак това е маска цял кръг, покриващ цялото място около окото и има предимства пред другите маски за очи. Защо да използваме колагенова маска за очи? Колагенът е перфектното и натурално решение за по-здрава и млада кожа. Тя се използва от много холивудски знаменитости както и от луксозни спа центрове (на много високи цени). Спестете пари сега след като можете сами да си я доставите! Свойства на маската: 1. Намалява тъмните кръгове. 2. Спомага за намаляване на торбичките под очите. 3. Обогатява кожата с натурален хидратант. 4. Подмладява кожата, забавя процесите на стареене. 5. Изглажда фините бръчки около очите. Предимства: Все повече жени се обръщат към колагеновите маски за разкриване на естествената си красота, като в същото време поддържат кожата си стегната и с младежки вид. Специално за този вид маска се казва, че има ефекта на лифтинг на лицето, естествено без нужда да се посещава хирург. Сам по себе си този факт е причина тази маска да бъде използвана от толкова много знаменитости. Съгласно изследванията колагеновите маски ефективно изглаждат бръчките и повишават нивото на естествения колаген в кожата. Предупреждения: Съхранявайте далеч от достъп на деца. Свръххидратирането в редки случаи може да предизвика малки акне-подобни пъпки, които съдържат вода и в случай на подобна реакция веднага преустановете употребата на маската и се свържете с Вашия педиатър. В подобен случай ексфлолиране на кожата би отпушило порите. Инструкции за употреба: Потупайте 2 - 3 пъти пакета преди да го отворите. 1. Измийте и подсушете лицето си. 2. Отворете пакета и поставете маската около очите си. 3. Дръжте маската на лицето си около 15 - 20 минути. 4. Отстранете маската внимателно. Не я използвайте повторно. Използвайте маската изстудена или затоплена както я предпочитате. За да я изстудите, я охладете до желаната температура. За да я затоплите – поставете пакета в гореща вода (50°С) за приблизително 2 – 3 минути. Цена за 1 брой. Тегло: 7 грама.
3,50лв.
Очна маска с екстракт от хайвер от есетра
Висококачествена колагенова маска с екстракт от хайвер от есетра. Около очна маска от натурални продукти. Свойства: 1. Намалява тъмните кръгове. 2. Спомага за намаляване на торбичките под очите. 3. Обогатява кожата с натурален хидратант. 4. Подмладява кожата, забавя процесите на стареене. 5. Изглажда фините бръчки около очите - стяга епидермиса. Съхранявайте далеч от достъп на деца. Свръх хидратирането в редки случаи може да предизвика малки акне-подобни пъпки, които съдържат вода и в случай на подобна реакция веднага преустановете употребата на маската и се свържете с Вашия педиатър. В подобен случай ексфлолиране на кожата би отпушило порите. Инструкции за употреба: Потупайте 2 - 3 пъти пакета преди да го отворите. 1. Измийте и подсушете лицето си. 2. Отворете пакета и поставете маската около очите си. 3. Дръжте маската на лицето си около 15 - 20 минути. 4. Отстранете маската внимателно. Не я използвайте повторно. Тегло: 3.8 грама.
3,00лв.
Колагенова маска за шия
Ревитилизираща колагенова със съдържание на Q-10 маска за шия е специално разработена да омекоти и подобри текстурата на кожата, намалявайки фините линии и бръчките. Обогатена с колаген и Q10 тази бързо абсорбираща се от кожата маска интензивно хидратира, подхранва и възстановява обичайните за кожата еластичност. Хипо-алергенен продукт. Дерматологично тестван. Може да се използва няколко пъти. Съхранение - хладилник . Цена за 1 брой.
7,00лв.
Златна маска за шия с колаген
Златна ревитилизираща колагенова маска за шия, със съдържание на Q-10 Маската за шия е специално разработена да омекоти и подобри текстурата на кожата, намалявайки фините линии и бръчките. Обогатена с колаген и Q10 тази бързо абсорбираща се от кожата маска интензивно хидратира, подхранва и възстановява обичайните за кожата еластичност. Хипо-алергенен продукт. Дерматологично тестван. Съхранение - хладилник. Цена за 1 брой.
7,00лв.
Колаген маска с хиалуронова киселина за гърди
Колагенена маска с Хиалуронова киселина. 2 броя в пакет. Състав: колаген, протеин, хиалуронова киселина, екстракт от роза етерични масла, витамин Е, глицерин. Начин на употреба: 1. Почистете и подсушете кожата. 2. Поставете запечатаната маска в топла вода за 3 - 4 минути. 3. Нанесете маската равномерно по гърдите. 4. Дръжте маската на място в продължение на 10 - 20 минути. Маската ще промени размера от 2 милиметра до 1 милиметър. 5. Отлепете бавно от ръбовете. Не е необходимо измиване след употреба. Цена за 1 брой.
8,00лв.
Кристална маска с хиалуронова киселина за гърди (np)
Кристална колагенена маска с хиалуронова киселина с лено абсорбиране и проникване в кожата в дълбочина. 2 броя в пакет. Състав: колаген, протеин, хиалуронова киселина, екстракт от роза етерични масла, витамин Е, глицерин. Начин на употреба: 1. Почистете и подсушете кожата. 2. Поставете запечатаната маска в топла вода за 3 - 4 минути. 3. Нанесете маската равномерно по гърдите. 4. Дръжте маската на място в продължение на 10 - 20 минути. Маската ще промени размера от 2 милиметра до 1 милиметър. 5. Отлепете бавно от ръбовете. Не е необходимо измиване след употреба. Подобрява хидратацията, предпазва кожата от преждевременно стареене. Намалява повърхностните петна и балансира цвета на кожата. Цена за: 1 брой. Нето тегло: 55 грама. Цвят: бял.
8,00лв.
Колагенова маска за лице
Златна висококачествена био - колагенова маска за лице, предотвратяваща стареенето на кожата. Тази иновативна азиатска златна био-колагенова маска е разработена с чисто злато, натурални био-съставки и хидратиращ компонент. Тя е проектирана, за да Ви предостави изчистен, младежки и блестящ вид. Това луксозно третиране на кожата се използва от много спа центрове по целия свят. Златото в състава й забавя намаляването на колагена и еластина в кожата. Тази маска стимулира клетъчния растеж, бори се с разрушителните свободни радикали, възстановява имунитета на кожата, рехидратира кожата и подобрява нейната еластичност като по този начин намалява белезите на преждевременно стареене. Био активните съставки подобряват цялостния вид на лицето като го изтъняват, скулптурират, избелват и изравняват тона му. Препоръчва се за всички видове кожа, но е най-ефективна при изморена и дехидратирана кожа. Подходяща е за основа преди нанасяне на грим. Инструкции: 1. Измийте и подсушете лицето си. 2. Отворете пакета и поставете маската върху лицето от брадата нагоре към челото или обратно. 3. Нежно притиснете маската към лицето си. 4. Нанесете излишния био - колагенов гел върху маската си за по-добър хидратиращ ефект. 5. Дръжте маската на лицето си около 20-30 минути. 6. Отстранете маската внимателно. Предупреждения: Само за външна употреба. Не използвайте върху изгоряла или наранена кожа. Не използвайте върху хипер чувствителна кожа. Отстранете при поява на сърбеж. Да се съхранява далеч от достъп на деца.
10,00лв.
Колагенова маска за ръце
Колагенова маска за ръце. Съдържа естествен овлажняващ фактор протеин, колаген и други хранителни вещества , които директно се абсорбират от кожата. Това е най-подходящият начин за добавяне на влага и хранителни вещества за кожата. За ефективно подобряване на суха и напукана кожа бръчки и други. След почистване на ръцете, маската за ръце се поставя за около 30 минути. Състав: алое , водорасли, колаген, протеини. Цена за 1 брой - 12 лева. Цена за 2 броя - 20 лева. Може да се използва няколко пъти. Съхранение - хладилник.
12,00лв.
Маска за лице целулозни влакна
Материал: естествени целулозни влакна. Размер развита: 20 сантиметра - 24 сантиметра. Размер свита: 2 сантиметра - 0.6 сантиметра. Цена за 10 броя. За еднократна употреба.
6,00лв.
Маски за лице естествен памук
Еднократни стерилни маски за лице антиалергични. Материал: висококачествен памук. Цена за пакет от: 100 броя.
20,00лв.
На страница      Покажи от 1 до 34 от 34 (1 Страници)
  • 1