Домашни любимци, кучета, зайци, котки

Играчки и аксесоари, дрехи и обувки за кучета и котки.
Сортиране по:  
Мини щипка панделка за куче (np)
Ефектна, лесна за поставяне и сваляне с щипка с цветна панделка. Безвредна за хора и животни, предпазваща отскубването на косми. Модерен аксесоар за кучета, зайци, котки. Аксесоар за красива прическа на кучета принцеси. Размер: 3.3 - 1.5 сантиметра. Материал: твърда пластмаса. Налични цветове: червен, светло и тъмно розов, оранжев, жълт, лилав, зелен и син. Моля в допълнение към поръчката, уточнете цвета на аксесоара. Цена за: 1 брой.
0,40лв.
Панделка с ластик за куче (np)
Ефектна, лесна за поставяне и сваляне с ластик с цветна панделка. Безвредна за хора и животни, предпазваща отскубването на косми. Модерен, мек и красив аксесоар за кучета, зайци, котки. Аксесоар за красива прическа на кучета принцеси. Материал: изкуствена материя. Размер: 2.5 - 3.5 сантиметра. Цвят: червен, кафяв, бял. Моля като допълнение към поръчката, уточнете цвета на панделката. Цена за: 1 брой.
1,00лв.
Панделка с щипка за куче (np)
Ефектна, лесна за поставяне и сваляне с щипка тип алигатор. Безвредна за хора и животни, предпазваща отскубването на косми. Модерен, мек и красив аксесоар за кучета, зайци, котки. Материал: Изкуствена материя + метал. Размер: 2.1 - 4.1 сантиметра. Цвят: розов, лилав, горещо лилаво червено, светло син, червен с бели точки. Моля в допълнение към поръчката, уточнете цвета на панделката. Цена за: 1 брой.
1,00лв.
Папионки за кучета, котки, зайци (np)
Малки папионки за кучета котки и зайци с пластмасова закопчалка. Безвредни за хора и животни, предпазващи отскубването на косми. Материал: изкуствена материя + пластмаса. Връзка с катарама за регулиране на дължината. Налични цветове: син, жълт, оранжев, розов, кафяв, бял, зелен, лилав, червен, черен. Моля, като допълнение към поръчката уточнете цвета на папионката. Размери: 7 - 11 сантиметра. Цена: за 1 брой.
1,00лв.
Вратовръзка за куче в червено и бяло (np)
Малки вратовръзки за кучета котки и зайци с пластмасова закопчалка. Безвредни за хора и животни, предпазващи отскубването на косми. Материал: изкуствена материя + пластмаса. Връзка с катарама за регулиране на дължината. Мека, красива и лесна за поставяне на бели точки. Перяща се, бързо съхнеща, материя. Моден аксесоар за зайци, кучета и котки. Възможност за разширяване и скъсяване на нашийника. Дължина на каишката: 27 - 34 сантиметра. Размери на вратовръзката: дължина - 7.5 сантиметра, ширина - 4.5 сантиметра. Цвят: червен + бял.
4,00лв.
Вратовръзка за влюбено куче (np)
Малки вратовръзки за кучета котки и зайци с пластмасова закопчалка. Безвредни за хора и животни, предпазващи отскубването на косми. Материал: изкуствена материя + пластмаса. Връзка с катарама за регулиране на дължината. Мека, красива и лесна за поставяне с розови сърца. Перяща се, бързо съхнеща, материя. Моден аксесоар за зайци, кучета и котки. Възможност за разширяване и скъсяване на нашийника. Дължина на каишката: 27 - 34 сантиметра. Размери на вратовръзката: дължина - 7.5 сантиметра, ширина - 4.5 сантиметра. Цвят: розов.
4,00лв.
Колосана вратовръзка за сватба на куче (np)
Малки вратовръзки за кучета котки и зайци с пластмасова закопчалка. Безвредни за хора и животни, предпазващи отскубването на косми. Материал: изкуствена материя + пластмаса. Връзка с катарама за регулиране на дължината. Мека, красива и лесна за поставяне с цвят зебра. Перяща се, бързо съхнеща, материя. Моден аксесоар за зайци, кучета и котки. Възможност за разширяване и скъсяване на нашийника. Дължина на каишката: 27 - 34 сантиметра. Размери на вратовръзката: дължина - 7.5 сантиметра, ширина - 4.5 сантиметра. Цвят: бял + черен.
4,00лв.
Колосана вратовръзка за куче (np)
Малки вратовръзки за кучета котки и зайци с пластмасова закопчалка. Безвредни за хора и животни, предпазващи отскубването на косми. Материал: изкуствена материя + пластмаса. Връзка с катарама за регулиране на дължината. Мека, красива и лесна за поставяне с картинки на усмихнати човечета. Перяща се, бързо съхнеща, материя. Моден аксесоар за зайци, кучета и котки. Възможност за разширяване и скъсяване на нашийника. Дължина на каишката: 27 - 34 сантиметра. Размери на вратовръзката: дължина - 7.5 сантиметра, ширина - 4.5 сантиметра. Цвят: тъмно сив + червен + жълт.
4,00лв.
Вратовръзки за кучета и зайци
Вратовръзка за малко куче (np)
Малки вратовръзки за кучета котки и зайци с пластмасова закопчалка. Безвредни за хора и животни, предпазващи отскубването на косми. Материал: изкуствена материя + пластмаса. Връзка с катарама за регулиране на дължината. Мека, красива и лесна за поставяне и сваляне в тъмно синьо и червено. Перяща се, бързо съхнеща, материя. Моден аксесоар за зайци, кучета и котки. Възможност за разширяване и скъсяване на нашийника. Дължина на каишката: 27 - 34 сантиметра. Размери на вратовръзката: дължина - 7.5 сантиметра, ширина - 4.5 сантиметра. Цвят: тъмно син + винено червен.
4,00лв.
Вратовръзка за куче (np)
Малки вратовръзки за кучета котки и зайци с пластмасова закопчалка. Безвредни за хора и животни, предпазващи отскубването на косми. Материал: изкуствена материя + пластмаса. Връзка с катарама за регулиране на дължината. Мека, красива и лесна за поставяне и сваляне с музикални ноти. Перяща се, бързо съхнеща, материя. Моден аксесоар за зайци, кучета и котки. Възможност за разширяване и скъсяване на нашийника. Дължина на каишката: 27 - 34 сантиметра. Размери на вратовръзката: дължина - 7.5 сантиметра, ширина - 4.5 сантиметра. Цвят: черен + бял.
4,00лв.
Калцуни за спортно куче (np)
Плетени, универсални калцуни за чисти лапи на малки породи кучета. Функционални за предпазване от измръзване и изцапване при разходка. Дължина: 9.5 сантиметра. Ширина: 3.4 сантиметра. Моля, проверете предварително, дали размерите са подходящи за вашия домашен любимец. Материал: 80% памук. Цвят: тъмно лилав на розови и светло лилави точки. Цена за: 4 броя.
11,00лв.
Високи кучешки обувки (np)
Универсални обувки за чисти лапи на малки породи кучета. Високи боти предпазващи лапите на кучето по време на разходка в дъжд и кал. Не пропускаща вода гумирана повърхност с ластик за пристягане. Размер: S (червени). Височина: 6.5 сантиметра. Стъпало: 3.5 - 4.5 сантиметра. Размер М (жълти). Височина: 7 сантиметра. Стъпало: 4 - 5 сантиметра. Моля в допълнение към поръчката уточнете цвета и размера на артикула.
7,00лв.
Гащи за куче с дупка за опашка (np)
Ефектни, универсални гащи с апликация на жълто пате за породи малки кучета. Предотвратява замърсяване на корема на кучето. Кройка в светло жълто за кучета принцеси. Траен цвят за пролетно, есенен сезон. При поръчка на дреха, предвидете избора на размер да е с 1 - 2 сантиметра по-широк от реалния размер на животното. Материал: памук. Чистота и санитарна хигиена. Универсални за всеки сезон. Санитарни гащи за многократна употреба. Практична дупка за провиране на опашката с пристягаща връв. Размер М. Обиколка на талията: 20 - 30 сантиметра. Обиколка на бедрото: 12 сантиметра. Цвят: патешко жълт.
9,00лв.
Бельо за куче (np)
Ефектни, универсални гащи с апликация на червена ягода за породи дребни кучета. Предотвратява замърсяване на корема на кучето. Кройка в розово и червено за кучета принцеси. Траен цвят за пролетно, есенен сезон. При поръчка на дреха, предвидете избора на размер да е с 1 - 2 сантиметра по-широк от реалния размер на животното. Материал: памук. Чистота и санитарна хигиена. Универсални за всеки сезон. Санитарни гащи за многократна употреба. Практична дупка за провиране на опашката с пристягаща връв. Р Размер М. Обиколка на талията: 20 - 30 сантиметра. Обиколка на бедрото: 14 сантиметра. Цвят: розов + червен.
9,00лв.
Гащи за кучета (np)
Ефектни, универсални гащи с апликация на жълто пате за породи малки кучета. Предотвратява замърсяване на корема на кучето. Кройка в светло синьо за кучета принцеси. Траен цвят за пролетно, есенен сезон. При поръчка на дреха, предвидете избора на размер да е с 1 - 2 сантиметра по-широк от реалния размер на животното. Материал: памук. Чистота и санитарна хигиена. Универсални за всеки сезон. Санитарни гащи за многократна употреба. Практична дупка за провиране на опашката с пристягаща връв. Размер S. Обиколка на талията: 20 - 30 сантиметра. Обиколка на бедрото: 12 сантиметра. Цвят: светло син + патешко жълто.
9,00лв.
Гащи за малки кучета в розово (np)
Ефектни гащи с червени малини за породи малки кучета. Предпазващ от студ, кал и дъжд. Предотвратява замърсяване на корема на кучето. Кройка в розово за кучета принцеси. Траен цвят за пролетно, есенен сезон. При поръчка на дреха, предвидете избора на размер да е с 1 - 2 сантиметра по-широк от реалния размер на животното. Материал: памук - бързо съхнеща материя. Чистота и санитарна хигиена. Универсални за всеки сезон. Санитарни гащи за многократна употреба. Практична дупка за провиране на опашката с пристягаща връв. Размер М. Обиколка на талията: 30 - 40 сантиметра. Обиколка на бедрото: 14 сантиметра. Цвят: розов със сиви точки и тъмни кантове.
10,00лв.
Потник за мини куче в 3 размера (np)
Разтягащ се, универсален потник за породи малки кучета. Предпазващ от студ, кал и дъжд. Предотвратява замърсяване на корема на кучето. Кройка в розово за кучета принцеси. Траен цвят за пролетно, есенен сезон. При поръчка на дреха, предвидете избора на размер да е с 1 - 2 сантиметра по-широк от реалния размер на животното. Материал: памук - бързо съхнеща материя. Размер S. Дължина на гърба: 22 сантиметра. Обиколка на кръста: 33 сантиметра. Размер M. Дължина: 26 сантиметра Обиколка: 38 сантиметра. Размер L. Дължина: 32 сантиметра. Обиколка: 43 сантиметра. Като допълнение към поръчката уточнете размера на потника.
7,00лв.
Потник за мини куче полицай (np)
Разтягащ се, универсален потник за породи малки кучета. Предпазващ от студ, кал и дъжд. Предотвратява замърсяване на корема на кучето. Кройка с полицейска щампа. Траен черен цвят за пролетно, есенен сезон. При поръчка на дреха, предвидете избора на размер да е с 1 - 2 сантиметра по-широк от реалния размер на животното. Материал: памук - бързо съхнеща материя. Дължина: 28 сантиметра. Обиколка на кръста: 40 сантиметра. Обиколка на врата: 29 сантиметра. Цвят: черен + бял + жълт.
7,00лв.
Потник за куче убиец размер S (np)
Разтягащ се, универсален потник за породи малки кучета. Предпазващ от студ, кал и дъжд. Предотвратява замърсяване на корема на кучето. Кройка с весела бяла щампа на смъртта. Траен черен цвят за пролетно, есенен сезон. При поръчка на дреха, предвидете избора на размер да е с 1 - 2 сантиметра по-широк от реалния размер на животното. Материал: памук - бързо съхнеща материя. Дължина: 23 сантиметра. Обиколка на кръста: 34 сантиметра. Обиколка на врата: 28 сантиметра. Размер: S. Цвят: черен + бял.
6,00лв.
Потник за куче убиец размер М (np)
Разтягащ се, универсален потник за породи малки кучета. Предпазващ от студ, кал и дъжд. Предотвратява замърсяване на корема на кучето. Кройка с бяла щампа на смъртта. Траен черен цвят за пролетно, есенен сезон. При поръчка на дреха, предвидете избора на размер да е с 1 - 2 сантиметра по-широк от реалния размер на животното. Материал: памук - бързо съхнеща материя. Дължина: 29 сантиметра. Обиколка на кръста: 40 сантиметра. Обиколка на врата: 32 сантиметра. Размер: М. Цвят: черен + бял.
7,00лв.
Потници за кучета
Потник за куче предпазване на корема от замърсяване (np)
Разтягащ се, универсален потник за мини кучета. Предпазващ от студ, кал, замърсяване на корема на кучето. Картинка на пират със саби за породи дребни кучета. При поръчка на дреха, избора на размер, трябва да е с 1 - 2 сантиметра по-широка от реалните размери на животното. Материал: памук - бързо съхнеща материя. Дължина: 24 сантиметра. Обиколка на кръста: 32 сантиметра. Обиколка на врата: 24 сантиметра. Размер: S.
6,00лв.
(копие на) Дрехи за мини кученца (np)
Разтягащ се, универсален потник за мини кучета. Предпазващ от студ, кал, замърсяване на корема на кучето. Картинка на пират със саби за породи дребни кучета. При поръчка на дреха, избора на размер, трябва да е с 1 - 2 сантиметра по-широка от реалните размери на животното. Материал: памук - бързо съхнеща материя. Дължина: 31 сантиметра. Обиколка на кръста: 40 сантиметра. Обиколка на врата: 28 сантиметра. Размер: М.
7,00лв.
Кучешка дреха с магаренце (np)
Приятна на допир блуза без ръкави с анимационно магаренце. Кройка за породи дребни кучета през пролетта и есента. Материал: памук. Размери: дължина - 17 сантиметра, врат - 12 сантиметра, торс - 24 сантиметра. Трайни цветове в зелено и жълто.
7,00лв.
Кучешки дрехи без ръкави (np)
Блуза без ръкави в трайни цветове с картинка на детски елен на райе. Кройка за породи дребни кучета през пролетта и есента. Материал: памук. Размер XXS: Дължина на гърба: 16 сантиметра. Обиколка на кръста : 24 сантиметра. Размер XS: Дължина: 19 сантиметра: Обиколка: 26 сантиметра.
6,00лв.
Дрехи за модерно куче (np)
Ефектна, кучешка блуза с къси ръкави в трайни цветове. Кройка с принт на вратовръзка за породи дребни кучета през пролетта и есента. Материал: памук. Дължина: 40 сантиметра. Обиколка на талията: 44 сантиметра. Обиколка на врата: 32 сантиметра. При поръчка на дреха, избора на размер, трябва да е с 1 - 2 сантиметра по-широка от реалните размери на животното. Размер L.
18,00лв.
Кучешка пола (np)
Мека и удобна лека рокля без ръкави за дребни кучета. Двуслойна дантелена рокля. Материал: памук. Цвят: червено и черно. Роклята се предлага в 2 размера. Размер М: 29 - 40 сантиметра с обиколка на врата 31 сантиметра.
14,00лв.
Кучешки и котешки дрехи (np)
Подплатена блуза с къси ръкави в трайни цветове. Мека и удобна лека рокля без ръкави за котки и дребни кучета. Двуслойна дантелена рокля. Материал: памук. Цвят: червен, черен, бял. Роклята се предлага в 2 размера. Размер L: 35 - 45 сантиметра с обиколка на врата 35 сантиметра.
15,00лв.
Малка къмпинг купичка за вода и храна за животни 5 (np)
Малка, многофункционална, сгъваща се купа за домашни любимци. За малки и големи кучета и котки. Персонална, супер лека, мека платнена купа за вода и храна. Компактен, лесно преносим къмпинг аксесоар. Размери: 9 - 13 сантиметра. Цвят:червен с надпис и черни лапички.
5,00лв.
Преносима купичка за вода и храна за животни (np)
Многофункционална, сгъваща се купа за домашни любимци. За малки и големи кучета и котки. Персонална, супер лека, мека платнена купа за вода и храна. Компактен, лесно преносим къмпинг аксесоар. Размери: 10 - 15 сантиметра. Цвят: син с черни лапички.
5,00лв.
Захранване, кърмене на малки животни (np)
Универсален комплект за хранене на малки животинки до 30 дена. Предназначен за кърмене с адаптирано мляко на кученца, котенца, зайци, хамстери. Твърда прозрачна бутилка, градуирана до 60 милилитра. Комплекта включва 4 части: Купичка за мляко, вода или лекарство, когато животното отказва да приеме. Градуирана пипета с малки дръжки. Накрайник. Капачка. Материал: устойчива на температура пластмаса. За многократна употреба.
6,00лв.
Кърмене на бебета животни (np)
Универсален комплект за хранене на малки животинки до 30 дена. Предназначен за кърмене с адаптирано мляко на кученца, котенца, зайци, хамстери. Твърда прозрачна бутилка, градуирана до 60 милилитра. Два размера приставки за хранене. тънка универсална четка за почистване. Материал: устойчива на висока температура пластмаса.
6,00лв.
Защипване на кърлежи (np)
(копие на) Универсална, професионална клампа за животни с контра. Здраво захващане, предотвратяващо изпускането на кърлежа. Устойчива на удар и огъване стомана. Лесно защипване и отстраняване. Материал: неръждаема, медицинска стомана. Размер: 12.5 сантиметра.
12,00лв.
Кърлежи, махане на кърлежи (np)
Универсална, професионална клампа за животни с контра. Здраво захващане, предотвратяващо изпускането на кърлежа. Устойчива на удар и огъване стомана. Лесно защипване и отстраняване. Материал: неръждаема, медицинска стомана. Размер: 12.5 сантиметра.
12,00лв.
Каишки против бълхи за кучета (np)
Розова каишка с халка за повод, за предпазване на кучета и котки от бълхи и кърлежи. Мека, красива и лесна за поставяне и сваляне. Безвредна за хора и животни. Преди къпане махнете каишката. Не е подходяща за животни под 1 година, за бременни и болни животни. След отваряне на опаковката, трайността на каишката е 3 месеца, след това ефикасността започва да намалява. При поставяне оставете 1-2 сантиметра свободни между каишката и врата на животното, за да може то да се чувства комфортно. В първите 1-2 дена, от отварянето, каишката ще излъчва миризма, след което тя ще изчезне. Дължина на каишката: 38 сантиметра. Цвят: розов.
7,00лв.
Против бълхи на кучета и котки (np)
Розова каишка за предпазване на кучета и котки от бълхи, и кърлежи. Мека, красива и лесна за поставяне и сваляне. Безвредна за хора и животни. Не е подходяща за животни под 1 година, за бременни и болни животни. При поставяне оставете 1-2 сантиметра свободни между каишката и врата на животното. В първите 2 дена, от отварянето, каишката ще излъчва миризма, след което тя ще изчезне. Дължина на каишката: 29 сантиметра. Цвят: розов. Против инсекти каишка за домашни любимци. Материал: мека гума. При къпане каишката не е нужно да се сваля. След отваряне активност 100% в продължение на 3 месеца.
6,00лв.
Комплект за рязане на нокти на куче (np)
Професионални клещи с предпазител за рязане на нокти на малки домашни любимци. Двустранна пила за изглаждане. Ергономична релефна дръжка. Не изрязвайте твърде дълбоко ноктите, избегнете нараняванията. Материал: неръждаема стомана + каучук. Размер на ножиците: 0.47 - 1.20 - 12.30 сантиметра. Размер на пилата: 1 - 14.10 сантиметра. Термично обработена стомана, специално проектирана за нокти на домашни любимци. Материал: Неръждаема стомана - пластмасова дръжка. Цвят: розов.
8,00лв.
Гребен за сплетени косми на куче (np)
Четка с режещи зъбци, за сресване и събиране на падащата козина. Универсална за космати любимци. При разресване козината става по-блестяща и еластична. Може да се използва за кучета, котки, порове, зайци и всякакви космати домашни любимци. Твърда, здрава с метални зъбци за чесане. Подходяща за сресване и разплитане на дълга козина, както за дребни породи, така и за едри животни. Лесно премахва заплетените бодили. Спомага за доброто кръвообращение, облекчава умората и прави козината по-еластична и блестяща. Уреда е лесен за почистване и дезинфекция. Разплитане или оформяне на животни с дълга козина. Професионален тример за лесно премахва възлите. Специалната глава във форма на кука за чесане, ефикасно премахване на козина. Материал: неръждаема глава + устойчива на висока температура гума. Размери: 15 - 5.5 сантиметра. Цвят: червен + черен.
12,00лв.
Четки за кучета с твърди зъбци (np)
Четка за сресване и събиране на падащата козина. Универсална за космати любимци. При разресване козината става по-блестяща и еластична. Може да се използва за кучета, котки, порове, зайци и всякакви космати домашни любимци. Твърда, здрава с метални зъбци за чесане. Подходяща за сресване и разплитане на дълга козина, както за дребни породи, така и за едри животни. Лесно премахва заплетените бодили. Спомага за доброто кръвообращение, облекчава умората и прави козината по-еластична и блестяща. Уреда е лесен за почистване и дезинфекция. Размери: дължина - 13.5 сантиметра, височина на зъбите - 2.3 сантиметра. Материал: пластмаса и метал. Цвят: стомана.
7,00лв.
Свирка с ултразвук 6 (np)
Свирки с ултразвуков сигнал. За обучение на кучета. Подходяща за лов, разходка, къмпинг или спешни случаи. Бързо и лесно сигнализиране на домашни любимци. Инструмент за дисциплиниране и комуникация с вашия домашен любимец. Дължина: 5.5 сантиметра. Материал: неръждаема стомана + пластмаса. Цена за: 1 брой.
5,00лв.
Алуминиева ултразвукова свирка (np)
Алуминиеви свирки с ултразвуков сигнал. За обучение на кучета. Подходяща за лов, разходка, къмпинг или спешни случаи. Бързо и лесно сигнализиране на домашни любимци. Инструмент за дисциплиниране и комуникация с вашия домашен любимец. Материал: алуминий. Размери: 4.6 - 0.9 сантиметра. Цвят: жълт.
5,00лв.
Ултразвукова свирка 7 (np)
Стоманена свирка с ултразвуков сигнал. За обучение на кучета. Подходяща за лов, разходка, къмпинг или спешни случаи. Бързо и лесно сигнализиране на домашни любимци. Свирка от 2 части с халка. Инструмент за дисциплиниране и комуникация с вашия домашен любимец. Възможност за регулиране честотата и сила на звука. Дължина: 5.5 сантиметра. Материал: неръждаема стомана. Цена за: 1 брой.
5,00лв.
Универсален за каишки на кучета (np)
Стоманени халки. Разделящ се на 2 половини аксесоар. Предвиден за 2 отделни връзки ключове или за каишка на куче. Размери: 8 сантиметра - 2.5 сантиметра за отделящата се малка част и 2.5 сантиметра диаметър на халката. Подходяща за лов, разходка, къмпинг или спешни случаи. Аксесоар от 2 части с халка за ключове. С палец натиснете бутона с халка и завъртете
4,00лв.
Лека капсула за каишка на котка или куче (np)
Малка, херметична, алуминиева форма. Универсална халка за закачане на каишка или нагръдник. Материал: алуминий + стоманена халка + гумено уплътнение. Диаметър: 1.6 сантиметра. Височина: 5 сантиметра. Цвят: бял, син, жълт, черен, червен. Цена за: 1 брой мини капсула. За поставяне на бележка с информация за кучета и котки.
4,00лв.
Мини капсула за каишка на котка или куче (np)
Малка, херметична, алуминиева форма на хапче. Универсална халка за закачане на каишка или нагръдник. Материал: алуминий + стоманена халка + гумено уплътнение. Цвят: бял + черен. Цена за: 1 брой мини капсула. За поставяне на бележка с информация за кучета и котки.
5,00лв.
Мини капсула от алуминий (np)
Малък, херметичен, алуминиев контейнер с форма на патрон. Универсална халка за закачане на каишка или нагръдник. Материал: алуминий + стоманена халка + гумено уплътнение. Цвят: жълт, бял, черен. Цена за: 1 брой мини капсула. За поставяне на бележка с информация. Моля в допълнение към поръчката, уточнете желания цвят. Размер: 1.3 - 5.7 сантиметра.
5,00лв.
Мини бутилка (np)
Малка бутилка за течности. Ефектен аксесоар за домашни любимци. За закачане на каишката на куче. Материал стомана. Вместимост: 30 милилитра. Размери: 7 - 3 сантиметра.
8,00лв.
Карабинер с 2 халки (np)
Универсален, малък, алуминиев супер здрав карабинер. 2 броя халки за закачане към каишка или нагръдник. Цена за: 1 брой. Туристически карабинер, многофункционален като връзка за ключове. Материал: алуминий. Ширина 1 сантиметър в отвора. Дължина 10 сантиметра.
3,00лв.
Малък карабинер 4.5 сантиметра (np)
Универсален, малък размер метален карабинер от изключително здрав материал. Многофункционален за закачане на каишка, нагръдник, колан. Дължина: 4.5 сантиметра. Размер на куката: 1.6 сантиметра. Размер на клупа: 1.2 сантиметра. Цвят: черен мат.
0,40лв.
Стоманен карабинер (np)
Универсален, среден размер метален карабинер от изключително здрав материал. Ефектна, супер стегната пружина. Многофункционален за закачане на каишка, нагръдник, повод, колан. 3D стереоскопична конструкция. За ключове и други висулки. Цвят: бял. Материал: неръждаема стомана. Вътрешен диаметър: 2.5 сантиметра. Дължина: 8.5 сантиметра.
3,00лв.
Универсален карабинер (np)
Универсален, голям размер метален карабинер от изключително здрав материал. Ефектна, супер стегната пружина. Многофункционален за закачане на каишка, нагръдник, повод, колан. 3D стереоскопична конструкция. За ключове и други висулки. Цвят: бял. Материал: неръждаема стомана. Вътрешен диаметър: 2.5 сантиметра. Дължина: 10.5 сантиметра.
4,00лв.
Твърд ринг играчка за куче 11 сантиметра (np)
Универсален, кръгъл ринг, играчка за куче. Издръжлива играчка от твърда гума. Универсална за дъвкане, гонене, игра и обучение на кучета. Твърди израстъци за масаж на устата, чесане на зъбите. Отстраняване на зъбния камък и премахване на лош дъх. Гумена играчка за куче, подходяща за забавление и обучение. Материал: естествен каучук, високо качествен, нетоксичен и дълго издръжлив. Специфична повърхност, специално създадена за премахване на зъбен камък. Диаметър на ринга: 8 - 11 сантиметра. Цвят: жълт, червен, син.
4,00лв.
Твърд ринг играчка за куче (np)
Кръгъл ринг, играчка за куче. Издръжлива играчка от твърда гума. Универсална за дъвкане, гонене, игра и обучение на кучета. Твърди израстъци за масаж на устата, чесане на зъбите. Отстраняване на зъбния камък и премахване на лош дъх. Гумена играчка за куче, подходяща за забавление и обучение. Материал: естествен каучук, високо качествен, нетоксичен и дълго издръжлив. Специфична повърхност, специално създадена за премахване на зъбен камък. Диаметър на ринга: 7.5 сантиметра. Два цвята в наличност: син и светло зелен.
4,00лв.
Играчки за кучета за дъвчене и игра (np)
Двоен аксесоар за домашни любимци. Издръжлива играчка от мека гума. Универсална за дъвкане, гонене, игра и обучение на кучета. Твърди израстъци за масаж на устата, чесане на зъбите. Отстраняване на зъбния камък и премахване на лош дъх. Гумена играчка за куче, подходяща за забавление и обучение. Материал: естествен каучук, високо качествен, нетоксичен и дълго издръжлив. Специфична повърхност, специално създадена за премахване на зъбен камък. Средна твърдост на гумата и издръжливост при захапване. Дължина: 11.5 сантиметра. Цвят: син или розов.
5,00лв.
Кокал против лош дъх на куче (np)
Аксесоар за домашни любимци. Издръжлива играчка от мека гума. Универсална за дъвкане, гонене, игра и обучение на кучета. Твърди израстъци за масаж на устата, чесане на зъбите. Отстраняване на зъбния камък и премахване на лош дъх. Гумена играчка за куче, подходяща за забавление и обучение. Материал: естествен каучук, високо качествен, нетоксичен и дълго издръжлив. Специфична повърхност, специално създадена за премахване на зъбен камък. Средна твърдост на гумата и издръжливост при захапване. Размери: 5.5 - 15 сантиметра. Цвят: син.
6,00лв.
Лош дъх на куче (np)
Аксесоар за домашни любимци. Издръжлива играчка от мека гума. Универсална за дъвкане, гонене, игра и обучение на кучета. Масаж на устата, чесане на зъбите. Отстраняване на зъбния камък и премахване на лош дъх. Гумена играчка за куче, подходяща за забавление и обучение. Материал: естествен каучук, високо качествен, нетоксичен и дълго издръжлив. Специфична повърхност, специално създадена за премахване на зъбен камък. Средна твърдост на гумата и издръжливост при захапване. Размери: 1.3 - 5 - 9.5 сантиметра.
6,00лв.
Зъбен камък на куче (np)
Аксесоар за домашни любимци. Издръжлива играчка от мека гума. Универсална за дъвкане, гонене, игра и обучение на кучета. Масаж на устата, чесане на зъбите. Отстраняване на зъбния камък и премахване на лош дъх. Гумена играчка за куче, подходяща за забавление и обучение. Меки и еластични шипове за масаж на устата. Материал: естествен каучук, високо качествен, нетоксичен и дълго издръжлив. Специфична повърхност, специално създадена за премахване на зъбен камък. Размери: 8.7 - 18 сантиметра. Цвят: жълт или розов.
5,00лв.
Пиле играчка (np)
Среден аксесоар за домашни любимци. Издръжлива играчка от мека пластмаса. Универсална за дъвкане, гонене, игра и обучение на кучета. Малък размер с въртяща се глава. Масаж на устата, чесане на зъбите. Отстраняване на зъбния камък и премахване на лош дъх. Забавна играчка за хора и животни, издаваща силен пищящ звук при стискане. При желание свирката може да се премахне. Материал: каучукова пластмаса. Размери: 5 - 18 сантиметра. Цвят: жълто и червено. Цена за: 1 брой.
8,00лв.
Лудото пиле (np)
Малък аксесоар за домашни любимци. Издръжлива играчка от мека пластмаса. Универсална за дъвкане, гонене, игра и обучение на кучета. Малък размер с въртяща се глава. Масаж на устата, чесане на зъбите. Отстраняване на зъбния камък и премахване на лош дъх. Забавна играчка за хора и животни, издаваща силен пищящ звук при стискане. При желание свирката може да се премахне. Материал: каучукова пластмаса. Размери: 4 - 15 сантиметра. Цвят: жълто и червено.
6,00лв.
Забава с куче (np)
Аксесоар за домашни любимци. Издръжлива играчка от здраво въже. Универсална за дъвкане, гонене, игра и обучение на кучета. Здраво сплетено въже за развиване на злоба на малки кучета. Размери: 4 - 26 сантиметра. Цветове: зелено с бяло, оранжево с бяло.
4,00лв.
Кучешки зъбен камък (np)
Аксесоар за домашни любимци. Издръжлива играчка от твърда гума със здраво въже. Универсална за дъвкане, гонене, игра и обучение на кучета. Стърчащи еластични шипове за масаж на устата и отстраняване на зъбния камък. Материал: естествен каучук, високо качествен, нетоксичен. За да увеличите интереса на вашето куче към играчката поставете няколко гранули между зъбците на играчката. Дължина на въжето: 37 сантиметра.
10,00лв.
На страница      Покажи от 1 до 60 от 97 (2 Страници)