Индийски каял

Черни водо устойчиви моливи за грим.
Сортиране по:  
Индийски черен каял опушен грим
Каял - тайната на омагьосващия поглед на арабки и индийки още от древни времена. Днес каялът съдържа растителни масла - бадемово масло, кокосово масло, масло жожоба, пчелен восък, мазнини, витамини, въглен от изгорени масла. Обикновено е под формата на молив за очи (по дебели и меки от обикновените) и се продава в широка гама от цветове. Каял се използва и с медицинска цел за предпазване на окото от изсушаване. Стои през целия ден и не се размазва като останалите моливи. Цена за: 1 брой. Цена за: 2 броя - 10 лева. Тегло: 2.5 грама.
6,00лв.
Индийски каял с витамин Е
Каялът съдържа растителни масла - бадемово масло, кокосово масло, масло жожоба, пчелен восък, мазнини, витамини, въглен от изгорени масла. Не съдържа никакви химически съставки. Комбинация от няколко екзотични билкови екстракти, подходящ за всеки тип кожа, без странични ефекти, дълготраен и устойчив, предпазване на окото от изсушаване. Стои през целия ден и не се размазва като останалите моливи. Цена за: 1 брой. 1.5 грама.
6,00лв.
Зелен каял молив за очи
Цветен каял за очи. Траен молив за очи, сенки за очи, опушен грим. Цена за: 1 брой.
8,00лв.
Светло син молив за очи индийски каял небесно син
Цветен каял за очи. Траен молив за очи, сенки за очи, опушен грим. Цена за: 1 брой.
8,00лв.
Син молив за грим индийски каял
Цветен каял за очи. Траен молив за очи, сенки за очи, опушен грим. Цена за: 1 брой.
8,00лв.
Индийски каял кафяв
Кафяв каял за околоочен грим. Траен молив за очи, сенки за очи, опушен грим. Цена за: 1 брой.
8,00лв.
Наситен плътен молив за очи и опушен грим
Индийски каял за очна линия, опушен грим и грим. Моливът се използва и с медицинска цел за предпазване на окото от изсушаване. Стои през целия ден и не се размазва като останалите моливи. Цена за: 1 брой.
8,00лв.
Индийски каял в светли цветове
Универсални моливи за грим с най-различни приложения сенки за очи. Смес от минерално масло и въглен. Каял със светли цветове. Цена за: 6 броя.
24,00лв.
Индийски каял в тъмни цветове
Универсални моливи за грим с най-различни приложения сенки за очи. Смес от минерално масло и въглен. Каял с тъмни цветове. Цена за: 6 броя.
24,00лв.
Водоустойчива гел очна линия с четка
Водоустойчива гел очна линия с четка. Интензивен цвят - без размазване. За професионална и домашна употреба. Цвят: черен. Размер: 3 сантиметра - 1.5 сантиметра. Дължина на четката: 9 сантиметра.
4,00лв.
На страница      Покажи от 1 до 10 от 10 (1 Страници)
  • 1