Индийски каял

Черни водо устойчиви моливи за грим.
Сортиране по:  
Индийски черен каял опушен грим
Каял - тайната на омагьосващия поглед на арабки и индийки още от древни времена. Днес каялът съдържа растителни масла - бадемово масло, кокосово масло, масло жожоба, пчелен восък, мазнини, витамини, въглен от изгорени масла. Обикновено е под формата на молив за очи (по дебели и меки от обикновените) и се продава в широка гама от цветове. Каял се използва и с медицинска цел за предпазване на окото от изсушаване. Стои през целия ден и не се размазва като останалите моливи. Цена за: 1 брой. Цена за: 2 броя - 10 лева. Тегло: 2.5 грама.
6,00лв.
Водоустойчива гел очна линия с четка
Водоустойчива гел очна линия с четка. Интензивен цвят - без размазване. За професионална и домашна употреба. Цвят: черен. Размер: 3 сантиметра - 1.5 сантиметра. Дължина на четката: 9 сантиметра.
4,00лв.
Кафяв маслен индийски каял (np)
Цветен каял за очи. Траен молив за очи, сенки за очи, опушен грим. Цена за: 1 брой. Индийски каял в кутия. Устойчив на вода, предпазване от UV лъчи, с витамин Е. Подходящ за чувствителни очи. Съдържа въглен и масла. Нанася се като очна линия, опушен грим, външни, вътрешни клепачи и други. Цвят кафяв. Тегло: 3.8 грама. Дължина: 7.8 сантиметра.
8,00лв.
Очна линия траен грим
Цветен каял за очи. Траен молив за очи, сенки за очи, опушен грим. Цена за: 1 брой. Индийски каял в кутия. Устойчив на вода, предпазване от UV лъчи, с витамин Е. Подходящ за чувствителни очи. Съдържа въглен и масла. Нанася се като очна линия, опушен грим, външни, вътрешни клепачи и други. Цвят черен. Тегло: 3.8 грама. Дължина: 7.8 сантиметра.
8,00лв.
Син маслен индийски каял (np)
Цветен каял за очи. Траен молив за очи, сенки за очи, опушен грим. Цена за: 1 брой. Индийски каял в кутия. Устойчив на вода, предпазване от UV лъчи, с витамин Е. Подходящ за чувствителни очи. Съдържа въглен и масла. Нанася се като очна линия, опушен грим, външни, вътрешни клепачи и други. Цвят маслено тъмно. Тегло: 3.8 грама. Дължина: 7.8 сантиметра.
8,00лв.
моливи за очи
Подхранващ молив за очи с витамини
Каял, молив за очи с витамин А и витамин Д. Специалната комбинация от билки и бадемово масло пази очите Ви здрави и защитени. Не размазващ се, противоводен молив. Съдържа растителни масла - бадемово масло, кокосово масло, масло жожоба, пчелен восък, мазнини, витамини, въглен от изгорени масла. Цена за 1 брой.
5,00лв.
Зелен каял молив за очи
Цветен каял за очи. Траен молив за очи, сенки за очи, опушен грим. Цена за: 1 брой.
8,00лв.
Светло син молив за очи индийски каял небесно син
Цветен каял за очи. Траен молив за очи, сенки за очи, опушен грим. Цена за: 1 брой.
8,00лв.
Син молив за грим индийски каял
Цветен каял за очи. Траен молив за очи, сенки за очи, опушен грим. Цена за: 1 брой.
8,00лв.
Индийски каял кафяв
Кафяв каял за околоочен грим. Траен молив за очи, сенки за очи, опушен грим. Цена за: 1 брой.
8,00лв.
Наситен плътен молив за очи и опушен грим
Индийски каял за очна линия, опушен грим и грим. Моливът се използва и с медицинска цел за предпазване на окото от изсушаване. Стои през целия ден и не се размазва като останалите моливи. Цена за: 1 брой.
8,00лв.
Индийски каял в светли цветове
Универсални моливи за грим с най-различни приложения сенки за очи. Смес от минерално масло и въглен. Каял със светли цветове. Цена за: 6 броя.
24,00лв.
Индийски каял в тъмни цветове
Универсални моливи за грим с най-различни приложения сенки за очи. Смес от минерално масло и въглен. Каял с тъмни цветове. Цена за: 6 броя.
24,00лв.
На страница      Покажи от 1 до 13 от 13 (1 Страници)
  • 1