Депилаторен восък

Восък за премахване на косми в ушите
Сортиране по:  
Восък за премахване на косми в носа и ушите
Депилаторен восък за отстраняване на космите на всички части на тялото с аромат на роза. Съдържа овлажняващо масло от какао, предназначено за суха кожа. Разработен за всички видове кожа. Употреба, след топлинна обработка. Не се изисква депилаторна хартия. Цвят: розов. Материал: восък с масла. Тегло: 20 грама. Съхранение: на хладно.
3,00лв.
20 грама восък за премахване на косми
Депилаторен восък за отстраняване на космите на всички части на тялото с аромат на шоколад. Съдържа овлажняващо масло от какао, предназначено за суха кожа. Разработен за всички видове кожа. Употреба, след топлинна обработка. Не се изисква депилаторна хартия. Цвят: кафяв. Материал: восък с масла. Тегло: 20 грама. Съхранение: на хладно.
3,00лв.
Депилиране на косми в ушите и носа
Депилаторен восък за отстраняване на космите на всички части на тялото с аромат на лавандула. Съдържа овлажняващо масло от какао, предназначено за суха кожа. Разработен за всички видове кожа. Употреба, след топлинна обработка. Не се изисква депилаторна хартия. Цвят: лилав. Материал: восък с масла. Тегло: 20 грама. Съхранение: на хладно.
3,00лв.
20 грама депилаторен восък
Депилаторен восък за отстраняване на космите на всички части на тялото с аромат на зелен чай. Съдържа овлажняващо масло от какао, предназначено за суха кожа. Разработен за всички видове кожа. Употреба, след топлинна обработка. Не се изисква депилаторна хартия. Цвят: зелен. Материал: восък с масла. Тегло: 20 грама. Съхранение: на хладно.
3,00лв.
Восък с миризма за премахване на косми в носа
Депилаторен восък за отстраняване на космите на всички части на тялото с аромат на цветя. Съдържа овлажняващо масло от какао, предназначено за суха кожа. Разработен за всички видове кожа. Употреба, след топлинна обработка. Не се изисква депилаторна хартия. Цвят: жълт. Материал: восък с масла. Тегло: 20 грама. Съхранение: на хладно.
3,00лв.
На страница      Покажи от 1 до 5 от 5 (1 Страници)
  • 1