Кръгла метална бутилка

20,00лв.
Метална кръгла бутилка с фуния. Материал: Стомана. Вместимост: 150 грама. Размери: 9 сантиметра - 9.5 сантиметра - 2.5 сантиметра.
  • В наличност: В наличност