Шивашки домакински ножици

40,00лв.
Шивашки ножици 5 броя. Материал стомана. Размер на режеща част - 5.5 сантиметра - 6.5 сантиметра - 7.5 сантиметра - 8.5 сантиметра - 9.5 сантиметра.
  • В наличност: В наличност