Ленти за клепачи

3,00лв.
Хипоалергични ленти за повдигане на клепача. Цена за 10 броя - 3 лева. Цена за 50 броя - 10 лева. Цена за 100 броя - 16 лева. За лична употреба.
  • В наличност: В наличност