Елементи за ефектни нокти 10 метални

1,00лв.
Сребърни елементи за ефектен маникюр (имитация на сребро). Материал: алуминий. Декоративна козметика - нокти. За лична и професионална употреба. Цена за: 10 броя. За многократна употреба.
  • В наличност: В наличност