Обица за нос само ЛЕВСКИ

4,00лв.
Медицинска обица за поставяне на носа. Обица за прясна и стара дупка. Материал: медицинска стомана. Диаметър: 1.2 милиметра. Цена за: 1 брой. Код: 739
  • В наличност: В наличност