други продукти за маникюр и ноктопластика

Сортиране по:  
Предпазване от микроби при работа с клиенти (np)
Черна анти алергична маска от синтетичен материал. Сини очи с котва. Анти прахова, против микроби. 3 слоя филтрираща за устата и носа за затворени помещения и на открито. Универсална маска за предпазване на дихателните пътища от навлизане на прахови частици и вируси. Ластични ленти за прикрепване към ушите. Цвят: черен. Размер: 16.7 - 9.5 сантиметра. Цена за: 1 брой.
1,00лв.
Предпазване от микроби при козметични процедури (np)
Черна анти алергична маска от синтетичен материал. Анти прахова, против микроби. 3 слоя филтрираща за устата и носа за затворени помещения и на открито. Универсална маска за предпазване на дихателните пътища от навлизане на прахови частици и вируси. Ластични ленти за прикрепване към ушите. Цвят: черен. Размер: 16.7 - 9.5 сантиметра. Цена за: 1 брой.
1,00лв.
Перманентен грим, поставяне на мигли, рисуване на нокти
Свиващ се и разширяващ пръстен с палитра. Поставяне на консумативи за микро блейдинг, поставяне на мигли, рисуване на нокти. Материал: метал.
6,00лв.
Пластмасова палитра за грим, мигли, вежди, декорация на нокти
Палитра с разширяващ се пръстен. Лакиране и рисуване на нокти, поставяне на мигли. Материал: пластмаса. размери; 3 - 3.4 сантиметра. Цвят: жълт. Консуматива подлежи на високо температурна топлинна обработка. За многократна употреба.
1,00лв.
Предпазване от вируси мустаката маска за уста (np)
Черна анти алергична маска от синтетичен материал. Бял мустак на черен фон. Анти прахова, против микроби. 3 слоя филтрираща за устата и носа за затворени помещения и на открито. Универсална маска за предпазване на дихателните пътища от навлизане на прахови частици и вируси. Ластични ленти за прикрепване към ушите. Цвят: черен. Размер: 16.7 - 9.5 сантиметра. Цена за: 1 брой.
1,00лв.
Предпазване от вируси маска за уста (np)
Черна анти алергична маска от синтетичен материал. Бели очи на черен фон. Анти прахова, против микроби. 3 слоя филтрираща за устата и носа за затворени помещения и на открито. Универсална маска за предпазване на дихателните пътища от навлизане на прахови частици и вируси. Ластични ленти за прикрепване към ушите. Цвят: черен. Размер: 16.7 - 9.5 сантиметра. Цена за: 1 брой.
1,00лв.
Предпазване от микроби при работа с клиенти (np)
Черна анти алергична маска от синтетичен материал. Бели зъби със червени устни. Анти прахова, против микроби. 3 слоя филтрираща за устата и носа за затворени помещения и на открито. Универсална маска за предпазване на дихателните пътища от навлизане на прахови частици и вируси. Ластични ленти за прикрепване към ушите. Цвят: черен. Размер: 16.7 - 9.5 сантиметра. Цена за: 1 брой.
1,00лв.
Лични предпазни средства по време на работа (np)
Черна анти алергична маска от синтетичен материал. Розови апликации на черен фон. Анти прахова, против микроби. 3 слоя филтрираща за устата и носа за затворени помещения и на открито. Универсална маска за предпазване на дихателните пътища от навлизане на прахови частици и вируси. Ластични ленти за прикрепване към ушите. Цвят: черен. Размер: 16.7 - 9.5 сантиметра. Цена за: 1 брой.
1,00лв.
Предпазване по време на процедура с настинали клиенти (np)
Черна анти алергична маска от синтетичен материал. Розов език на черен фон. Анти прахова, против микроби. 3 слоя филтрираща за устата и носа за затворени помещения и на открито. Универсална маска за предпазване на дихателните пътища от навлизане на прахови частици и вируси. Ластични ленти за прикрепване към ушите. Цвят: черен. Размер: 16.7 - 9.5 сантиметра. Цена за: 1 брой.
1,00лв.
Маска, лични предпазни средства (np)
Черна анти алергична маска от изкуствен материал. Розова муцуна на черен фон. За затворени помещения и на открито. Универсална маска за предпазване на дихателните пътища от навлизане на прахови частици и вируси. Ластични ленти за прикрепване към ушите. Цвят: черен. Размер: 16.7 - 9.5 сантиметра. Цена за: 1 брой.
1,00лв.
Лични предпазни средства (np)
Черна хипо алергична маска от нетъкан материал. Бял цип на черен фон. Анти прахова, против микроби. 3 слоя филтрираща за устата и носа за затворени помещения и на открито. Универсална маска за предпазване на дихателните пътища от навлизане на прахови частици и вируси. Ластични ленти за прикрепване към ушите. Цвят: черен. Размер: 16.7 - 9.5 сантиметра. Цена за: 1 брой.
1,00лв.
Анти вирусна маска, лични предпазни средства (np)
Черна хипо алергична маска от нетъкан материал. Нос с мустаци на черен фон. Анти прахова, против микроби. 3 слоя филтрираща за устата и носа за затворени помещения и на открито. Универсална маска за предпазване на дихателните пътища от навлизане на прахови частици и вируси. Ластични ленти за прикрепване към ушите. Цвят: черен. Размер: 16.7 - 9.5 сантиметра. Цена за: 1 брой.
1,00лв.
Пръстени за поставяне на мигли 10 броя (np)
Устойчиви на висока температура пръстени за улесняване на козметични дейности. Външен диаметър на чашката: 1.5 сантиметра. Поставяне на мигли, микро блейдинг, арт нокти. Цена за: 10 броя. За многократна употреба.
3,00лв.
Пръстен за перманентен грим, изкуствени мигли и други (np)
Универсални пръстенчета с чашка отгоре за ( капачка с пигменти ) или за поставяне на мигли, работа с нокти, микро блейдинг. Пръстен с капак. Материал: пластмаса. Цена за: 1 брой. прозрачен.
3,00лв.
Фолио за отстраняване на гел
Фолио с тампон за махане на гел лак 10 броя
Памучна подложка за почистване на маникюр. Налейте малко количество ацетон върху тампона. Опаковайте фолиото около пръста, така че подложката да притиска нокътя. Оставете го на място за 10-12 минути. Внимателно отстранете фолиото от пръста. Почистете. Дебелина: 2 милиметра. Размер: 7.5 - 9 сантиметра. За еднократна употреба. Цена за: 10 броя.
1,00лв.
Остър инструмент за нокти
Двуостър инструмент за почистване на нокти
Професионален продукт за маникюр и педикюр, тип копие. Премахване на мъртвата кожа, избутване, шлайфане, полиране други. Материал: неръждаема стомана. Дължина: 9.5 сантиметра. Цвят: бял. Цена за: 1 брой.
3,00лв.
Малка бъркалка за ноктопластика
Метална лъжичка за актил, гел, нокти.
1,00лв.
разделител за пръсти
разделител за пръсти маникюр педикюр
1,00лв.
Разделители за пръсти за нокти силиконови
Силиконови разделители за пръсти при работа с маникюр и педикюр. За многократна употреба. Цена за: 1 брой.
2,00лв.
Вендуза за нокти
Малка вендуза за захващане на удължители. Долната част се използва за махане на гел лак.
2,00лв.
Учебен пръст за лак и гел нокти (np)
Пръст със залепваща се подложка с учебна цел. Материал: пластмаса.
1,00лв.
Изкуствен пръст за практика при ноктопластика
Пръст за залепяне на изкуствени нокти. Цена за: 1 брой.
2,00лв.
Поставка за пръсти за работа с нокти розова
При лечение, лакиране, рисуване и декорация на нокти. Материал: твърда пластмаса. Размер: 4 - 4.5 сантиметра. Цвят: розов. Цена за: 1 брой.
2,00лв.
Поставка за пръсти за ноктопластика
При лечение, лакиране, рисуване и декорация на нокти. Материал: твърда пластмаса. Размер: 4 - 4.8 сантиметра. Цвят: розов. Цена за: 1 брой.
2,50лв.
Поставка за пръсти за работа с маникюр
При лечение, лакиране, рисуване и декорация на нокти. Материал: твърда пластмаса. Размер: 48 милиметра. Цена за: 1 брой.
3,00лв.
Ваничка за пудра
Пластмасова ваничка за пудра за френски маникюр с капак. Размери: дължина - 9,5 см, дълбочина - 1,5 см.
2,00лв.
Арт палитра - Цвете голям размер
Голям размер пластмасова палитра за акрил и кристали за декорация на маникюр. Палитра за поставяне на изкуствени мигли и лепило при система косъм по косъм. Универсален консуматив. Размер: 11 сантиметра. Материал: пластмаса. Цвят: бял.
1,50лв.
малки палитри за многократна употреба
Арт палитра - Цвете за акрил нокти
Малък размер пластмасова палитра за акрил и бои за декорация на маникюр. Консуматив за поставяне на мигли и лепило за система косъм по косъм. Размер: 6.5 сантиметра. Цена за: 1 брой. Код: 1939
1,20лв.
Кръгла пластмасова мини вана (np)
Пластмасова ваничка за френски маникюр. Пластмасова ваничка за разбъркване и съхранение на прахови продукти за нокти. Дълбочина: 1 сантиметър. Размер: 6 сантиметра. Кръгла форма за сортиране на цветни мъниста и камъни. Цена за: 1 брой.
1,00лв.
Силиконова предпазна лента за нокти на лепенки
Еластична лента за залепване по ноктите при нанасяне на лак. За еднократна употреба. Цвят: розов. Цена за: 10 броя.
3,00лв.
Черна предпазна лента за нокти на лепенки
Еластична лента за залепване по ноктите при нанасяне на лак. За еднократна употреба. Цвят: черен. Цена за: 10 броя.
3,00лв.
Гел за нокти
Розов гел с малка четка за нокти
Нанесете тънък слой и изчакайте 4 - 5 минути, след това може да започнете с оцветяването на маникюра, като може да сте сигурни, че няма да останат следи по кожата на пръстите. Когато сте готови, просто обелете лентата. При използване на лакове с брокат или много тъмни цветове, може да използвате и за основа, като така ще отстраните стария лак по - бързо и по - лесно. Цвят: розов. Материал: силикон гел. Тегло: 6 милилитра.
6,00лв.
Силикон лента за нокти онлайн магазин
Ароматизирана лента за предпазване на пръстите от лак за нокти. Нанесете тънък слой и изчакайте 4 - 5 минути, след това може да започнете с оцветяването на маникюра, като може да сте сигурни, че няма да останат следи по кожата на пръстите. Когато сте готови, просто обелете лентата. При използване на лакове с брокат или много тъмни цветове, може да използвате и за основа, като така ще отстраните стария лак по - бързо и по - лесно. Цвят: розов. Материал: силикон гел. Тегло: 6 милилитра. Цвят: бял.
6,00лв.
6 милилитра силикон консуматив при лакиране
Течна лента за предпазване на пръстите от лака за нокти. Нанесете тънък слой и изчакайте около 5 минути, след това може да започнете с оцветяването на маникюра, като може да сте сигурни, че няма да останат следи по кожата на пръстите. Когато сте готови, просто обелете лентата. При използване на лакове с брокат или много тъмни цветове, може да използвате и за основа, като така ще отстраните стария лак по - бързо и по - лесно. Цвят: розов.
6,00лв.
6 милилитра силикон предпазване при лакиране
Течна лента за предпазване на пръстите от лака за нокти. Нанесете тънък слой и изчакайте около 5 минути, след това може да започнете с оцветяването на маникюра, като може да сте сигурни, че няма да останат следи по кожата на пръстите. Когато сте готови, просто обелете лентата. При използване на лакове с брокат или много тъмни цветове, може да използвате и за основа, като така ще отстраните стария лак по - бързо и по - лесно. Цвят: бял.
6,00лв.
Предпазна лента за нокти с ябълка
Силиконова, течна лента за предпазване на пръстите от лака за нокти с аромат на ябълка. Нанесете тънък слой и изчакайте около 5 минути, след това може да започнете с оцветяването на маникюра, като може да сте сигурни, че няма да останат следи по кожата на пръстите. Когато сте готови, просто обелете лентата. При използване на лакове с брокат или много тъмни цветове, може да използвате и за основа, като така ще отстраните стария лак по - бързо и по - лесно. Цвят: бял. Тегло: 15 милилитра.
8,00лв.
Предпазна лента за нокти виолетки
Силиконова, течна лента за предпазване на пръстите от лака за нокти с аромат на виолетки. Нанесете тънък слой и изчакайте около 5 минути, след това може да започнете с оцветяването на маникюра, като може да сте сигурни, че няма да останат следи по кожата на пръстите. Когато сте готови, просто обелете лентата. При използване на лакове с брокат или много тъмни цветове, може да използвате и за основа, като така ще отстраните стария лак по - бързо и по - лесно. Цвят: бял. Тегло: 15 милилитра.
8,00лв.
Предпазна лента за нокти син силикон
Течна ароматизирана лента за предпазване на пръстите от лак за нокти. Нанесете тънък слой и изчакайте около 5 минути, след това може да започнете с оцветяването на маникюра, като може да сте сигурни, че няма да останат следи по кожата на пръстите. Когато сте готови, просто обелете лентата. При използване на лакове с брокат или много тъмни цветове, може да използвате и за основа, като така ще отстраните стария лак по - бързо и по - лесно. Цвят: розов. Материал: силикон гел. Тегло: 15 милилитра. Цвят: син.
8,00лв.
Предпазна лента за нокти зелена ябълка
Течна лента за предпазване на пръстите от лака за нокти с аромат на зелена ябълка. Нанесете тънък слой и изчакайте около 5 минути, след това може да започнете с оцветяването на маникюра, като може да сте сигурни, че няма да останат следи по кожата на пръстите. Когато сте готови, просто обелете лентата. При използване на лакове с брокат или много тъмни цветове, може да използвате и за основа, като така ще отстраните стария лак по - бързо и по - лесно. Цвят: розов. Материал: силикон гел. Тегло: 15 милилитра
8,00лв.
Предпазна лента за нокти с ягода
Течна лента за предпазване на пръстите от лака за нокти с аромат ягода. Нанесете тънък слой и изчакайте около 5 минути, след това може да започнете с оцветяването на маникюра, като може да сте сигурни, че няма да останат следи по кожата на пръстите. Когато сте готови, просто обелете лентата. При използване на лакове с брокат или много тъмни цветове, може да използвате и за основа, като така ще отстраните стария лак по - бързо и по - лесно. Цвят: розов. Материал: силикон гел. Тегло: 15 милилитра.
8,00лв.
Предпазна лента за маникюр жълта ябълка
Течна силиконова гел лента за предпазване на пръстите от лака за нокти. Нанесете тънък слой и изчакайте около 5 минути, след това може да започнете с оцветяването на маникюра, като може да сте сигурни, че няма да останат следи по кожата на пръстите. Когато сте готови, просто обелете лентата. При използване на лакове с брокат или много тъмни цветове, може да използвате и за основа, като така ще отстраните стария лак по - бързо и по - лесно. Тегло: 15 милилитра. Лек и приятен аромат. Цвят: жълт.
10,00лв.
Предпазна лента за маникюр
Силиконова, течна лента за предпазване на пръстите от лака за нокти. Нанесете тънък слой и изчакайте около 5 минути, след това може да започнете с оцветяването на маникюра, като може да сте сигурни, че няма да останат следи по кожата на пръстите. Когато сте готови, просто обелете лентата. При използване на лакове с брокат или много тъмни цветове, може да използвате и за основа, като така ще отстраните стария лак по - бързо и по - лесно. 15 мл. Лек и приятен аромат. Код: 2751
10,00лв.
Предпазна лента за маникюр зелена ябълка 15 грама
Течна силиконова гел лента за предпазване на пръстите от лака за нокти. Нанесете тънък слой и изчакайте около 5 минути, след това може да започнете с оцветяването на маникюра, като може да сте сигурни, че няма да останат следи по кожата на пръстите. Когато сте готови, просто обелете лентата. При използване на лакове с брокат или много тъмни цветове, може да използвате и за основа, като така ще отстраните стария лак по - бързо и по - лесно. Тегло: 15 милилитра. Лек и приятен аромат. Цвят: зелен.
10,00лв.
Предпазна лента за маникюр ароматизирана
Течна силиконова гел лента за предпазване на пръстите от лака за нокти. Нанесете тънък слой и изчакайте около 5 минути, след това може да започнете с оцветяването на маникюра, като може да сте сигурни, че няма да останат следи по кожата на пръстите. Когато сте готови, просто обелете лентата. При използване на лакове с брокат или много тъмни цветове, може да използвате и за основа, като така ще отстраните стария лак по - бързо и по - лесно. Тегло: 15 милилитра. Лек и приятен аромат. Цвят: син.
10,00лв.
Лакиране на нокти
Лилав латекс за предпазване на ноктите
Професионален пурпурен гел за предпазване на ноктите при лакиране и други. Тегло: 15 милилитра. Течна лента за предпазване кожата на пръстите, при поставяне на лак за нокти. Нанася се тънък слой и се изчаква около 5 минути, след това може да започнете с оцветяването на маникюра, без следи по кожата на пръстите. Когато сте готови, просто обелете лентата. При използване на лакове с брокат или много тъмни цветове, може да използвате и за основа, като така ще отстраните стария лак по - бързо и по - лесно. Гел с четка. Цвят: пурпурно лилаво.
10,00лв.
Предпазни средства при лак маникюр
Гел лента, лепило за предпазване на пръстите от лака за нокти. Нанесете тънък слой и изчакайте около 2.5 минути, след това може да започнете с оцветяването на маникюра, като може да сте сигурни, че няма да останат следи по кожата на пръстите. Когато сте готови, просто обелете лентата. При използване на лакове с брокат или много тъмни цветове, може да използвате и за основа, като така ще отстраните стария лак по - бързо и по - лесно. Тегло: 15 милилитра. Цвят: бял.
12,00лв.
Предпазни средства при лакиране на нокти
Гел лента, лепило за предпазване на пръстите от лака за нокти. Нанесете тънък слой и изчакайте около 2.5 минути, след това може да започнете с оцветяването на маникюра, като може да сте сигурни, че няма да останат следи по кожата на пръстите. Когато сте готови, просто обелете лентата. При използване на лакове с брокат или много тъмни цветове, може да използвате и за основа, като така ще отстраните стария лак по - бързо и по - лесно. Тегло: 15 милилитра. Цвят: розов.
12,00лв.
Лепило против преливане на лак за нокти
Гел лента, лепило за предпазване на пръстите от лака за нокти. Нанесете тънък слой и изчакайте около 2.5 минути, след това може да започнете с оцветяването на маникюра, като може да сте сигурни, че няма да останат следи по кожата на пръстите. Когато сте готови, просто обелете лентата. При използване на лакове с брокат или много тъмни цветове, може да използвате и за основа, като така ще отстраните стария лак по - бързо и по - лесно. Тегло: 15 милилитра. Цвят: светло син.
12,00лв.
Малка стъклена чашка за нокти
Стъклена чаша за работа с нокти. Размери: 3.3 - 3.3 сантиметра. За лична и професионална употреба.
4,00лв.
Малка стъклена чаша сърце с капак за работа с нокти
Професионална кристална купичка с похлупак за работа с акрилна течност, ацетон и други. Вътрешният диаметър: 2.3 сантиметра. Външен диаметър: 3.8 сантиметра. Тегло: 50 грама. Стъкленица с форма на сърце.
7,00лв.
Малка кристална чаша за акрил с метален капак
Мини кристална купичка с похлупак за работа с акрилна течност, ацетон гел, и други за маникюр. Вътрешният диаметър: 3 сантиметра. Външен диаметър: 3.9 сантиметра. Височина: 3.5 сантиметра.
8,00лв.
Малка стъклена купа с капак за акрил
Кристална купичка с похлупак за работа с акрилна течност, ацетон и други. Вътрешният диаметър: 3 сантиметра. Външен диаметър: 3.9 сантиметра. Тегло: 50 грама.
6,00лв.
Малка стъклена чаша с капак за работа с нокти
Професионална кристална купичка с похлупак за работа с акрилна течност, ацетон и други. Вътрешният диаметър: 3 сантиметра. Външен диаметър: 3.9 сантиметра. Тегло: 50 грама.
6,00лв.
Щипки предпазители за нокти червени
За поставяне на напоени тампони, памук или марля за омекване и по лесно премахване на твърди слоеве по ноктите. Материал: пластмаса. Цвят: червен. Цена за: 10 броя. Професионални продукти за козметични салони.
8,00лв.
Щипки предпазители за маникюр 10 броя
Материал: пластмаса. Цвят: тъмно розов. За поставяне на напоени тампони за премахване на лепкави слоеве. Цена за: 10 броя. Професионални продукти за козметични салони.
8,00лв.
Щипки предпазители за нокти лилави 10 броя
За поставяне на напоени тампони за премахване на лепкави слоеве от ноктите. Материал: пластмаса. Цвят: лилав. Цена за: 10 броя. Професионални продукти за козметични салони. Размери: 4.5 - 2 сантиметра.
8,00лв.
Щипки предпазители за нокти оранж
За поставяне на напоени тампони, памук или марля за омекване и по лесно премахване на твърди слоеве по ноктите. Материал: пластмаса. Цвят: оранжев. Цена за: 10 броя. Професионални продукти за козметични салони.
8,00лв.
Щипки предпазители за нокти черни
Материал: пластмаса. За поставяне на напоени тампони за премахване на лепкави слоеве. Цвят: черен. Цена за: 10 броя. Професионални продукти за козметични салони.
8,00лв.
Щипки предпазители за нокти 10 броя
Материал: пластмаса. За поставяне на напоени тампони за премахване на лепкави слоеве. Цвят: бял. Цена за: 10 броя.
8,00лв.
Щипки за премахване на гел и лак педикюр
Щипки за поставяне на тампони напоени с препарат за отстраняване на UV гел, акрил ноктопластика. Материал: пластмаса. Цвят: розов. Размер: 5.5 - 3.9 сантиметра. - 4.6 - 1.8 сантиметра. Цена за: 5 броя.
5,00лв.
На страница      Покажи от 1 до 60 от 131 (3 Страници)