други продукти за маникюр и ноктопластика

Сортиране по:  
Лакиране на нокти
Лилав латекс за предпазване на ноктите
Професионален пурпурен гел за предпазване на ноктите при лакиране и други. Тегло: 15 милилитра. Течна лента за предпазване кожата на пръстите, при поставяне на лак за нокти. Нанася се тънък слой и се изчаква около 5 минути, след това може да започнете с оцветяването на маникюра, без следи по кожата на пръстите. Когато сте готови, просто обелете лентата. При използване на лакове с брокат или много тъмни цветове, може да използвате и за основа, като така ще отстраните стария лак по - бързо и по - лесно. Гел с четка. Цвят: пурпурно лилаво.
10,00лв.
Фолио за отстраняване на гел
Фолио с тампон за махане на гел лак 10 броя
Памучна подложка за почистване на маникюр. Налейте малко количество ацетон върху тампона. Опаковайте фолиото около пръста, така че подложката да притиска нокътя. Оставете го на място за 10-12 минути. Внимателно отстранете фолиото от пръста. Почистете. Дебелина: 2 милиметра. Размер: 7.5 - 9 сантиметра. За еднократна употреба. Цена за: 10 броя.
1,00лв.
Остър инструмент за нокти
Двуостър инструмент за почистване на нокти
Професионален продукт за маникюр и педикюр, тип копие. Премахване на мъртвата кожа, избутване, шлайфане, полиране други. Материал: неръждаема стомана. Дължина: 9.5 сантиметра. Цвят: бял. Цена за: 1 брой.
3,00лв.
Малка бъркалка за ноктопластика
Метална лъжичка за актил, гел, нокти.
1,00лв.
разделител за пръсти
разделител за пръсти маникюр педикюр
1,00лв.
Разделители за пръсти за нокти силиконови
Силиконови разделители за пръсти при работа с маникюр и педикюр. За многократна употреба. Цена за: 1 брой.
2,00лв.
Вендуза за нокти
Малка вендуза за захващане на удължители. Долната част се използва за махане на гел лак.
2,00лв.
Изкуствен пръст за практика при ноктопластика
Пръст за залепяне на изкуствени нокти. Цена за: 1 брой.
2,00лв.
Поставка за пръсти за работа с нокти розова
При лечение, лакиране, рисуване и декорация на нокти. Материал: твърда пластмаса. Размер: 4 - 4.5 сантиметра. Цвят: розов. Цена за: 1 брой.
2,00лв.
Поставка за пръсти за ноктопластика
При лечение, лакиране, рисуване и декорация на нокти. Материал: твърда пластмаса. Размер: 4 - 4.8 сантиметра. Цвят: розов. Цена за: 1 брой.
2,50лв.
Поставка за пръсти за работа с маникюр
При лечение, лакиране, рисуване и декорация на нокти. Материал: твърда пластмаса. Размер: 48 милиметра. Цена за: 1 брой.
3,00лв.
Ваничка за пудра
Пластмасова ваничка за пудра за френски маникюр с капак. Размери: дължина - 9,5 см, дълбочина - 1,5 см.
2,00лв.
Арт палитра - Цвете голям размер
Пластмасова палитра за акрил и бои за декорация на маникюр. Разнер: 11 сантиметра. Материал: пластмаса. Цвят: бял.
1,50лв.
Арт палитра - Цвете за акрил нокти
Пластмасова палитра за акрил и бои за декорация на маникюр. Размер: 6.5 сантиметра. Код: 1939
1,50лв.
Силиконова предпазна лента за нокти на лепенки
Еластична лента за залепване по ноктите при нанасяне на лак. За еднократна употреба. Цвят: розов. Цена за: 10 броя.
3,00лв.
Черна предпазна лента за нокти на лепенки
Еластична лента за залепване по ноктите при нанасяне на лак. За еднократна употреба. Цвят: черен. Цена за: 10 броя.
3,00лв.
Гел за нокти
Розов гел с малка четка за нокти
Нанесете тънък слой и изчакайте 4 - 5 минути, след това може да започнете с оцветяването на маникюра, като може да сте сигурни, че няма да останат следи по кожата на пръстите. Когато сте готови, просто обелете лентата. При използване на лакове с брокат или много тъмни цветове, може да използвате и за основа, като така ще отстраните стария лак по - бързо и по - лесно. Цвят: розов. Материал: силикон гел. Тегло: 6 милилитра.
6,00лв.
Силикон лента за нокти онлайн магазин
Ароматизирана лента за предпазване на пръстите от лак за нокти. Нанесете тънък слой и изчакайте 4 - 5 минути, след това може да започнете с оцветяването на маникюра, като може да сте сигурни, че няма да останат следи по кожата на пръстите. Когато сте готови, просто обелете лентата. При използване на лакове с брокат или много тъмни цветове, може да използвате и за основа, като така ще отстраните стария лак по - бързо и по - лесно. Цвят: розов. Материал: силикон гел. Тегло: 6 милилитра. Цвят: бял.
6,00лв.
6 милилитра силикон консуматив при лакиране
Течна лента за предпазване на пръстите от лака за нокти. Нанесете тънък слой и изчакайте около 5 минути, след това може да започнете с оцветяването на маникюра, като може да сте сигурни, че няма да останат следи по кожата на пръстите. Когато сте готови, просто обелете лентата. При използване на лакове с брокат или много тъмни цветове, може да използвате и за основа, като така ще отстраните стария лак по - бързо и по - лесно. Цвят: розов.
6,00лв.
6 милилитра силикон предпазване при лакиране
Течна лента за предпазване на пръстите от лака за нокти. Нанесете тънък слой и изчакайте около 5 минути, след това може да започнете с оцветяването на маникюра, като може да сте сигурни, че няма да останат следи по кожата на пръстите. Когато сте готови, просто обелете лентата. При използване на лакове с брокат или много тъмни цветове, може да използвате и за основа, като така ще отстраните стария лак по - бързо и по - лесно. Цвят: бял.
6,00лв.
Предпазна лента за нокти с ябълка
Силиконова, течна лента за предпазване на пръстите от лака за нокти с аромат на ябълка. Нанесете тънък слой и изчакайте около 5 минути, след това може да започнете с оцветяването на маникюра, като може да сте сигурни, че няма да останат следи по кожата на пръстите. Когато сте готови, просто обелете лентата. При използване на лакове с брокат или много тъмни цветове, може да използвате и за основа, като така ще отстраните стария лак по - бързо и по - лесно. Цвят: бял. Тегло: 15 милилитра.
8,00лв.
Предпазна лента за нокти виолетки
Силиконова, течна лента за предпазване на пръстите от лака за нокти с аромат на виолетки. Нанесете тънък слой и изчакайте около 5 минути, след това може да започнете с оцветяването на маникюра, като може да сте сигурни, че няма да останат следи по кожата на пръстите. Когато сте готови, просто обелете лентата. При използване на лакове с брокат или много тъмни цветове, може да използвате и за основа, като така ще отстраните стария лак по - бързо и по - лесно. Цвят: бял. Тегло: 15 милилитра.
8,00лв.
Предпазна лента за нокти син силикон
Течна ароматизирана лента за предпазване на пръстите от лак за нокти. Нанесете тънък слой и изчакайте около 5 минути, след това може да започнете с оцветяването на маникюра, като може да сте сигурни, че няма да останат следи по кожата на пръстите. Когато сте готови, просто обелете лентата. При използване на лакове с брокат или много тъмни цветове, може да използвате и за основа, като така ще отстраните стария лак по - бързо и по - лесно. Цвят: розов. Материал: силикон гел. Тегло: 15 милилитра. Цвят: син.
8,00лв.
Предпазна лента за нокти зелена ябълка
Течна лента за предпазване на пръстите от лака за нокти с аромат на зелена ябълка. Нанесете тънък слой и изчакайте около 5 минути, след това може да започнете с оцветяването на маникюра, като може да сте сигурни, че няма да останат следи по кожата на пръстите. Когато сте готови, просто обелете лентата. При използване на лакове с брокат или много тъмни цветове, може да използвате и за основа, като така ще отстраните стария лак по - бързо и по - лесно. Цвят: розов. Материал: силикон гел. Тегло: 15 милилитра
8,00лв.
Предпазна лента за нокти с ягода
Течна лента за предпазване на пръстите от лака за нокти с аромат ягода. Нанесете тънък слой и изчакайте около 5 минути, след това може да започнете с оцветяването на маникюра, като може да сте сигурни, че няма да останат следи по кожата на пръстите. Когато сте готови, просто обелете лентата. При използване на лакове с брокат или много тъмни цветове, може да използвате и за основа, като така ще отстраните стария лак по - бързо и по - лесно. Цвят: розов. Материал: силикон гел. Тегло: 15 милилитра.
8,00лв.
Предпазна лента за маникюр жълта ябълка
Течна силиконова гел лента за предпазване на пръстите от лака за нокти. Нанесете тънък слой и изчакайте около 5 минути, след това може да започнете с оцветяването на маникюра, като може да сте сигурни, че няма да останат следи по кожата на пръстите. Когато сте готови, просто обелете лентата. При използване на лакове с брокат или много тъмни цветове, може да използвате и за основа, като така ще отстраните стария лак по - бързо и по - лесно. Тегло: 15 милилитра. Лек и приятен аромат. Цвят: жълт.
10,00лв.
Предпазна лента за маникюр
Силиконова, течна лента за предпазване на пръстите от лака за нокти. Нанесете тънък слой и изчакайте около 5 минути, след това може да започнете с оцветяването на маникюра, като може да сте сигурни, че няма да останат следи по кожата на пръстите. Когато сте готови, просто обелете лентата. При използване на лакове с брокат или много тъмни цветове, може да използвате и за основа, като така ще отстраните стария лак по - бързо и по - лесно. 15 мл. Лек и приятен аромат. Код: 2751
10,00лв.
Предпазна лента за маникюр зелена ябълка 15 грама
Течна силиконова гел лента за предпазване на пръстите от лака за нокти. Нанесете тънък слой и изчакайте около 5 минути, след това може да започнете с оцветяването на маникюра, като може да сте сигурни, че няма да останат следи по кожата на пръстите. Когато сте готови, просто обелете лентата. При използване на лакове с брокат или много тъмни цветове, може да използвате и за основа, като така ще отстраните стария лак по - бързо и по - лесно. Тегло: 15 милилитра. Лек и приятен аромат. Цвят: зелен.
10,00лв.
Предпазна лента за маникюр ароматизирана
Течна силиконова гел лента за предпазване на пръстите от лака за нокти. Нанесете тънък слой и изчакайте около 5 минути, след това може да започнете с оцветяването на маникюра, като може да сте сигурни, че няма да останат следи по кожата на пръстите. Когато сте готови, просто обелете лентата. При използване на лакове с брокат или много тъмни цветове, може да използвате и за основа, като така ще отстраните стария лак по - бързо и по - лесно. Тегло: 15 милилитра. Лек и приятен аромат. Цвят: син.
10,00лв.
Предпазни средства при лак маникюр
Гел лента, лепило за предпазване на пръстите от лака за нокти. Нанесете тънък слой и изчакайте около 2.5 минути, след това може да започнете с оцветяването на маникюра, като може да сте сигурни, че няма да останат следи по кожата на пръстите. Когато сте готови, просто обелете лентата. При използване на лакове с брокат или много тъмни цветове, може да използвате и за основа, като така ще отстраните стария лак по - бързо и по - лесно. Тегло: 15 милилитра. Цвят: бял.
12,00лв.
Предпазни средства при лакиране на нокти
Гел лента, лепило за предпазване на пръстите от лака за нокти. Нанесете тънък слой и изчакайте около 2.5 минути, след това може да започнете с оцветяването на маникюра, като може да сте сигурни, че няма да останат следи по кожата на пръстите. Когато сте готови, просто обелете лентата. При използване на лакове с брокат или много тъмни цветове, може да използвате и за основа, като така ще отстраните стария лак по - бързо и по - лесно. Тегло: 15 милилитра. Цвят: розов.
12,00лв.
Лепило против преливане на лак за нокти
Гел лента, лепило за предпазване на пръстите от лака за нокти. Нанесете тънък слой и изчакайте около 2.5 минути, след това може да започнете с оцветяването на маникюра, като може да сте сигурни, че няма да останат следи по кожата на пръстите. Когато сте готови, просто обелете лентата. При използване на лакове с брокат или много тъмни цветове, може да използвате и за основа, като така ще отстраните стария лак по - бързо и по - лесно. Тегло: 15 милилитра. Цвят: светло син.
12,00лв.
Малка стъклена чашка за нокти
Стъклена чаша за работа с нокти. Размери: 3.3 - 3.3 сантиметра. За лична и професионална употреба.
4,00лв.
Малка стъклена чаша сърце с капак за работа с нокти
Професионална кристална купичка с похлупак за работа с акрилна течност, ацетон и други. Вътрешният диаметър: 2.3 сантиметра. Външен диаметър: 3.8 сантиметра. Тегло: 50 грама. Стъкленица с форма на сърце.
7,00лв.
Малка кристална чаша за акрил с метален капак
Мини кристална купичка с похлупак за работа с акрилна течност, ацетон гел, и други за маникюр. Вътрешният диаметър: 3 сантиметра. Външен диаметър: 3.9 сантиметра. Височина: 3.5 сантиметра.
8,00лв.
Малка стъклена купа с капак за акрил
Кристална купичка с похлупак за работа с акрилна течност, ацетон и други. Вътрешният диаметър: 3 сантиметра. Външен диаметър: 3.9 сантиметра. Тегло: 50 грама.
6,00лв.
Малка стъклена чаша с капак за работа с нокти
Професионална кристална купичка с похлупак за работа с акрилна течност, ацетон и други. Вътрешният диаметър: 3 сантиметра. Външен диаметър: 3.9 сантиметра. Тегло: 50 грама.
6,00лв.
Щипки за премахване на лепкав слой на ноктите
Материал: пластмаса. Цвят: ярко червен. За поставяне на напоени тампони за премахване на лепкави слоеве по ноктите. Цена за: 10 броя. Професионални продукти за козметика на нокти.
6,00лв.
Щипки предпазители за нокти червени
За поставяне на напоени тампони, памук или марля за омекване и по лесно премахване на твърди слоеве по ноктите. Материал: пластмаса. Цвят: червен. Цена за: 10 броя. Професионални продукти за козметични салони.
8,00лв.
Щипки предпазители за маникюр 10 броя
Материал: пластмаса. Цвят: тъмно розов. За поставяне на напоени тампони за премахване на лепкави слоеве. Цена за: 10 броя. Професионални продукти за козметични салони.
8,00лв.
Щипки предпазители за нокти лилави 10 броя
За поставяне на напоени тампони за премахване на лепкави слоеве от ноктите. Материал: пластмаса. Цвят: лилав. Цена за: 10 броя. Професионални продукти за козметични салони. Размери: 4.5 - 2 сантиметра.
8,00лв.
Щипки предпазители за нокти оранж
За поставяне на напоени тампони, памук или марля за омекване и по лесно премахване на твърди слоеве по ноктите. Материал: пластмаса. Цвят: оранжев. Цена за: 10 броя. Професионални продукти за козметични салони.
8,00лв.
Щипки предпазители за нокти черни
Материал: пластмаса. За поставяне на напоени тампони за премахване на лепкави слоеве. Цвят: черен. Цена за: 10 броя. Професионални продукти за козметични салони.
8,00лв.
Щипки предпазители за нокти 10 броя
Материал: пластмаса. За поставяне на напоени тампони за премахване на лепкави слоеве. Цвят: бял. Цена за: 10 броя.
8,00лв.
Щипки за премахване на гел и лак педикюр
Щипки за поставяне на тампони напоени с препарат за отстраняване на UV гел, акрил ноктопластика. Материал: пластмаса. Цвят: розов. Размер: 5.5 - 3.9 сантиметра. - 4.6 - 1.8 сантиметра. Цена за: 5 броя.
5,00лв.
Щипки за премахване на ноктопластика педикюр
Щипки за поставяне на тампони напоени с препарат за отстраняване на UV гел, акрил ноктопластика. Материал: пластмаса. Цвят: бял. Размер: 5.5 - 3.9 сантиметра. - 4.6 - 1.8 сантиметра. Цена за: 5 броя.
5,00лв.
Щипки за премахване на лак и гел педикюр
Щипки за поставяне на тампони напоени с препарат за отстраняване на UV гел, акрил ноктопластика. Материал: пластмаса. Цвят: лилав. Размер: 5.5 - 3.9 сантиметра. - 4.6 - 1.8 сантиметра. Цена за: 5 броя.
5,00лв.
Щипки за премахване на лепкав слой нокти
Щипки за поставяне на тампони напоени с препарат за отстраняване на UV гел, акрил ноктопластика и лепкави слоеве. Материал: пластмаса. Цвят: оранжев. Размер: 5.5 - 3.9 сантиметра. - 4.6 - 1.8 сантиметра. Цена за: 5 броя.
5,00лв.
Щипки за премахване на лепкави слоеве нокти
Щипки за поставяне на тампони напоени с препарат за отстраняване на UV гел, акрил ноктопластика и лепкави слоеве. Материал: пластмаса. Цвят: светло зелен. Размер: 5.5 - 3.9 сантиметра. - 4.6 - 1.8 сантиметра. Цена за: 5 броя.
5,00лв.
Щипки за премахване на лепкав слой маникюр
Щипки за поставяне на тампони напоени с препарат за отстраняване на UV гел, акрил ноктопластика и лепкави слоеве. Материал: пластмаса. Цвят: червен. Размер: 5.5 - 3.9 сантиметра. - 4.6 - 1.8 сантиметра. Цена за: 5 броя.
5,00лв.
поставка за лак маникюр ноктопластика
Бяла помощна поставка поставка за маникюр ноктопластика
4,00лв.
стенд за лак
стенд поставка за шишета
5,00лв.
Поставка за лак гел топ лак за нокти
Универсална поставка пръстен за поставяне на шише с лак, топ лак, гел за маникюр. Цвят: розов. Материал: силикон. Размер: 5.2 сантиметра. Тегло: 32 грама.
6,00лв.
Поставка за гел лак топ лак за нокти
Универсална поставка пръстен за поставяне на шише с лак, топ лак, гел за маникюр. Цвят: син. Материал: силикон. Размер: 5.2 сантиметра. Тегло: 32 грама.
6,00лв.
Поставка за лак за нокти топ лак гел
Универсална поставка пръстен за поставяне на шише с лак, топ лак, гел за маникюр. Цвят: светло зелен. Материал: силикон. Размер: 5.2 сантиметра. Тегло: 32 грама.
6,00лв.
Шейкър за лак
Уред за разбъркване на лак и гел лак. Свързва се към електрическата мрежа чрез адаптор, включен в комплекта. Съдържа 3 предпазни ленти за закрепяне на шишенцето.
85,00лв.
Кутия за камъчета за нокти
Помощна кутия за камъчета и кристали за декоративна козметика . 12 отделения въртящ се капак Размери: 5.5 сантиметра - 0.9 сантиметра. За домашна и професионална употреба. 1 брой.
1,00лв.
Кутия за камъчета за нокти голяма
Помощна кутия за камъчета и кристали за декоративна козметика. 12 отделения с въртящ се капак. Размери: 1 - 8 сантиметра. За домашна и професионална употреба. Цена за:1 брой.
1,50лв.
кутия за камъчета за нокти
кутия за камъчета за нокти. Размери: 10.5 сантиметра - 2.5 сантиметра.
4,00лв.
Кутия за съхранение на кристали за нокти
Многофункционална кутия с 12 отделения. Всяко едно деление е със самостоятелно капаче. Размер: 130 - 50 - 16 милиметра. Тегло: 32 грама. Цвят: Прозрачен.
4,00лв.
На страница      Покажи от 1 до 60 от 119 (2 Страници)