Лепило за мигли

Сортиране по:  
Лепило за изкуствени мигли
Лепило за мигли на ленти 9 грама. За лепене на мигли цели ленти. Дълготрайност: 24 часа.
6,00лв.
Лепило за мигли на лентички
Безцветно лепило за мигли на ленти. 9 грама. Дълготрайност 24 часа.
6,00лв.
Крем лепило за изкуствени мигли черно
Крем лепило Крем лепило за изкуствени мигли, 12 мл. Цвят: черен. Употреба: 1. Почистете и подсушете кожата около очите . 2. Нанесете подходящо количество гел върху клепача. 3. Изчакайте няколко секунди и след това отворете очите си, използвайте "Y" стик, за да масажирате нежно и гънките. 4. След това се изтегля линия по клепачите до ъгъла на окото. Можете да повторите три или четири пъти, за по-добър ефект. 5. Ако искате да премахнете линиите, може да използвате стик с памук напоен с продукт за почистване на грим.
10,00лв.
Тъмно лепило за мигли 2 милилитра
Лепило за мигли. Тегло: 2 милилитра. Почистете и подсушете кожата около очите. Нанесете подходящо количество гел върху клепача. Изчакайте няколко секунди и след това отворете очите си, използвайте "Y" стик, за да масажирате нежно и гънките. След това се изтегля линия по клепачите до ъгъла на окото. Можете да повторите три или четири пъти, за по-добър ефект. Ако искате да премахнете линиите, може да използвате стик с памук напоен с продукт за почистване на грим. Затваряй след работа. Цвят: тъмен.
2,00лв.
Ванички за микро блейдинг, ноктопластика, поставяне на мигли
Лист с мини ванички за пигменти при микро блейдинг, перманентен грим. За брокати и гелове при маникюр и ноктопластика. За лепило за мигли косъм по косъм. Размер на 1 ваничка: 2 сантиметра. Дълбочина на ваничката: 0.5 сантиметра. Диаметър на ваничката: 1.4 сантиметра. Цена за: 1 картон - 100 броя. За еднократна употреба. Материал: пластмаса.
6,00лв.
Пръстени за поставяне на мигли 10 броя (np)
Устойчиви на висока температура пръстени за улесняване на козметични дейности. Външен диаметър на чашката: 1.5 сантиметра. Поставяне на мигли, микро блейдинг, арт нокти. Цена за: 10 броя. За многократна употреба.
3,00лв.
На страница      Покажи от 1 до 6 от 6 (1 Страници)
  • 1