Подложки пачове пластири за очи ленти за клепачи

Силиконови пачове за мигли
Сортиране по:  
Микро пипети 10 броя
Разграфени капкомери с вместимост: 3 милилитра. Градуирани полипропиленови капкомери за прецизно измерване. Цена за 10 броя.
3,00лв.
пипети
Капкомер пипета 2 милилитра 10 броя
Разграфени капкомери с вместимост 2 милилитра. Градуирани полиетиленови пипети за прецизно измерване. Цена за 10 броя.
3,00лв.
капкомери
Пипета 1 милилитър капкомер
Капкомери с вместимост 1 милилитър. Градуирани полиетиленови пипети за прецизно измерване. Цена за 10 броя.
3,00лв.
Маска за професионални процедури (np)
Двупластова памучна маска с вътрешен сменяващ се филтър. Размер: 13 - 17 - 25 сантиметра. Допълнителна част с тик так копчета за закопчаване на предпазна част за очите. Материал: памук. Цвят: тъмно син.
10,00лв.
Стойка за поставяне на мигли (np)
Плоска палитра за поставяне ивици мигли - обемно залепяне. Улеснява поставянето и скъсява времето на процедурата. Материал: велкро лепенка + пластмаса. Дължина на гривната: 9.5 сантиметра. Размер на палитрата: 8 - 5.5 сантиметра.
6,00лв.
малки палитри за многократна употреба
Арт палитра - Цвете за акрил нокти
Малък размер пластмасова палитра за акрил и бои за декорация на маникюр. Консуматив за поставяне на мигли и лепило за система косъм по косъм. Размер: 6.5 сантиметра. Цена за: 1 брой. Код: 1939
1,20лв.
Арт палитра - Цвете голям размер
Голям размер пластмасова палитра за акрил и кристали за декорация на маникюр. Палитра за поставяне на изкуствени мигли и лепило при система косъм по косъм. Универсален консуматив. Размер: 11 сантиметра. Материал: пластмаса. Цвят: бял.
1,50лв.
Глава за практика на перманентен грим, лепене на мигли, грим
Глава в реален размер за перманентен грим, микроблейдинг. Лепене на мигли косъм по косъм. Процедури за козметичен грим. Масаж на лицето. Издръжлив на употреба мек манекен, наподобяващ реална кожа. Материал: силикон. Цена САМО за главата.
55,00лв.
Пластмасова палитра за грим, мигли, вежди, декорация на нокти
Палитра с разширяващ се пръстен. Лакиране и рисуване на нокти, поставяне на мигли. Материал: пластмаса. размери; 3 - 3.4 сантиметра. Цвят: жълт, черен. Консуматива подлежи на високо температурна топлинна обработка. За многократна употреба.
1,50лв.
Метален пръстен за лепило и мигли косъм по косъм
Помощен пръстен за лепило и мигли. За работа със система косъм по косъм. Размера за халката с възможност за разширяване и свиване: 18 милиметра. Размер на палитрата: 32 милиметра. Материал: метал.
6,00лв.
Перманентен грим, поставяне на мигли, рисуване на нокти
Свиващ се и разширяващ пръстен с палитра. Поставяне на консумативи за микро блейдинг, поставяне на мигли, рисуване на нокти. Материал: метал.
6,00лв.
Метален пръстен за поставяне на мигли
Помощен пръстен за лепило и мигли за система косъм по косъм. Размер за халката с възможност за разширяване и свиване: 18 милиметра. Размер на палитрата: 29 - 32 милиметра. Материал: метал.
6,00лв.
Пръстен за перманентен грим, изкуствени мигли и други (np)
Универсални пръстенчета с чашка отгоре за ( капачка с пигменти ) или за поставяне на мигли, работа с нокти, микро блейдинг. Пръстен с капак. Материал: пластмаса. Цена за: 1 брой. Прозрачен.
3,00лв.
Палитра за бързо лесно удължаване на мигли
Помощен пръстен за поставяне ленти с изкуствени мигли при система косъм по косъм. Палитра за бърз, лесен достъп при 3D удължаване на мигли. Материал: пластмаса. Цвят: бял.
5,00лв.
Поставка за мигли косъм по косъм (np)
Консуматив за система косъм по косъм. Материал: пластмаса. Цвят: розов. Размер: 4.6 сантиметра. Цена за: 1 брой.
0,40лв.
Еднократна палитра за поставяне на мигли
Консуматив за система косъм по косъм. Материал: пластмаса. Цвят: прозрачен. Размер: 4.6 сантиметра. Цена за: 1 брой.
0,40лв.
5.5 сантиметра мини палитра за лепило за мигли
Мини палитра за лепило, консуматив за система косъм по косъм. Материал: пластмаса. Цвят: прозрачен. Размер: 5.5 сантиметра. Цена за: 1 брой.
0,50лв.
30 броя за лепило за мигли
Еднократни подложки за лепило при поставяне на мигли и вежди. Залепващи се - за еднократна употреба. За залепване на ръката или челото на клиента. Цена за: 30 броя.
1,00лв.
Ванички за микро блейдинг, ноктопластика, поставяне на мигли
Лист с мини ванички за пигменти при микро блейдинг, перманентен грим. За брокати и гелове при маникюр и ноктопластика. За лепило за мигли косъм по косъм. Размер на 1 ваничка: 2 сантиметра. Дълбочина на ваничката: 0.5 сантиметра. Диаметър на ваничката: 1.4 сантиметра. Цена за: 1 картон - 100 броя. За еднократна употреба. Материал: пластмаса.
6,00лв.
Подложка за лепило от нефрит
Подложка за лепило и мигли за многократна употреба. Антистатична, с залепяща се повърхност. Диаметър: 5 сантиметра. Дебелина: 0.5 сантиметра. Цена за: 1 брой. Материал: нефрит.
7,00лв.
Осмоъгълен кристал за лепило
Кристална палитра за лепило за мигли косъм по косъм - поставяне на вежди. Диаметър 5 сантиметра. Височина в легнало положение: 0.5 сантиметра. Цена за: 1 брой.
8,00лв.
Кристал за лепило за мигли 8.5 сантиметра (np)
Кристална палитра за лепило за мигли косъм по косъм - поставяне на вежди. Диаметър 5 - 8.5 сантиметър. Височина в легнало положение: 1 сантиметър. Цена за: 1 брой.
10,00лв.
Кристален пръстен за лепило
Регулируем пръстен с плосък кристал за лепило и мигли. Цена за: 1 брой.
10,00лв.
Метален пръстен плочка за поставяне на мигли
Помощен пръстен за лепило и мигли за система косъм по косъм. Размер за халката с възможност за разширяване и свиване: 18 милиметра. Размер на палитрата: 32 - 43 милиметра. Материал: метал. Тегло: 10 грама.
6,00лв.
Обли пръстени за перманентен грим и мигли обем
Консумативи за удължаване на мигли с преграда, поставяне на лепило и мигли. Пигменти за перманентен грим. Размер на пръстена: 1.6 сантиметра. Разширяване на халката: 1.4 - 1.4 сантиметра. Размер на чашката: 1.2 сантиметра. Цвят: бял. Материал: пластмаса. Цена за: 10 броя.
3,00лв.
10 пръстена обли за мигли или перманентен грим
Консумативи за удължаване на мигли, поставяне на лепило и мигли. Пигменти за перманентен грим. Размер на пръстена: 1.6 сантиметра. Разширяване на халката: 1.4 - 1.4 сантиметра. Размер на чашката: 1.2 сантиметра. Цвят: бял. Материал: пластмаса. Цена за: 10 броя.
3,00лв.
Пръстени за перманентен грим и поставяне на мигли
Удължаване на мигли, поставяне на лепило и мигли. Пигменти за перманентен грим. Размер на пръстена: 1.6 сантиметра. Разширяване на халката: 1.4 - 1.4 сантиметра. Цвят: бял. Материал: пластмаса. Цена за: 10 броя.
3,00лв.
Пръстени за поставяне на мигли и перманентен грим
Удължаване на мигли, поставяне на лепило и мигли. Пигменти за перманентен грим. Размер на пръстена: 1.6 сантиметра. Размер на халката: 1.4 - 1.8 сантиметра. Цвят: бял. Материал: пластмаса. Цена за: 10 броя.
3,00лв.
10 броя за микро блейдинг, поставяне на мигли
Удължаване на мигли, поставяне на лепило и мигли. Пигменти за перманентен грим. Размер на пръстена: 1.6 сантиметра. Разширяване на халката: 1.4 - 1.8 сантиметра. Цвят: бял. Материал: пластмаса. Цена за: 10 броя.
3,00лв.
Пръстени за поставяне на мигли 10 броя (np)
Устойчиви на висока температура пръстени за улесняване на козметични дейности. Външен диаметър на чашката: 1.5 сантиметра. Поставяне на мигли, микро блейдинг, арт нокти. Цена за: 10 броя. За многократна употреба.
3,00лв.
Палитра за лепило и снопчета мигли 10 броя
Удължаване и сгъстяване на мигли. Материал: пластмаса. Цвят: прозрачен. Размер: 1.6 сантиметра. Палитрата е съвместима с пръстен чашката на последните снимки.
3,00лв.
Пръстени с палитри за мигли обем
Консумативи за поставяне на мигли за еднократна употреба. Цена за: 9 броя. Мек еластичен пръстен, твърда палитра.
3,00лв.
Нейча - памучни тампони
Памучни тампони за отстраняване на грим, нанасяне на обезмаслител и други. Силно абсорбираща повърхност. Размери на тампона - 6 см х 4,6 см. Капитонирана повърхност. Изработени от 100% памук. 90 броя в кутия. Произведени от Нейча, Корея
5,00лв.
Маска за мигли и перманент
Прозрачна, предпазна маска за мигли и перманентен грим. Маска по време на работа. Предназначена за многократна употреба. Размери - 14 - 6.5 сантиметра. Цена за: 1 брой. Цена за: 3 броя.
4,00лв.
Премахване на изкуствени мигли
Течност за почистване на миглите от дълготрайно лепило за удължаване и сгъстяване. Тегло: 15 милилитра. За професионална употреба. Производител: Корея. Цвят: зелен. Премахване на връзката на изкуствените и естествените мигли.
20,00лв.
Премахване на мигли гел
Използва се при премахване на мигли косъм по косъм. Течност за почистване на естествените мигли при поставяне на изкуствени мигли. Тегло: 15 милилитра. Производител: Корея. Цвят: оранжев.
20,00лв.
Гел за премахване на мигли
Използва се при премахване на мигли косъм по косъм. Течност за почистване на естествените мигли при поставяне на изкуствени мигли. Тегло: 15 милилитра. Производител: Корея.
20,00лв.
Стик за поставяне на мигли
Двустранен стик за разделяне и подвигане на мигли. Материал: пластмаса. Дължина: 12.5 сантиметра.
1,00лв.
Стик за ламиниране и удължаване на мигли (np)
V образен стик гребен за ламиниране на мигли с два работни края. Левият край е гребен, с който се разпределят косъмчетата върху силиконовите ролки, а десният е за почистване на различните реагенти от ролките. Релефна ергономична форма. Размер: 3.5 - 4.5 сантиметра. Цена за: 1 брой.
1,00лв.
Огледалце за вежди (np)
45 градуса наклон държач с развиващо се огледалце за микроблейдинг, лепене на мигли, оформяне на вежди. Материал: стомана. Дължина: 16 сантиметра. Размер на огледалцето: ф 22 - 2.2 сантиметра.
10,00лв.
Огледалце за мигли вежди грим
Мултифункционално, развиващо се огледалце за перманентен грим, лепене на мигли, оформяне на вежди, ежедневен грим. Материал: стомана. Дължина на дръжката: 15 сантиметра. Размер на огледалцето: 4 - 5.8 сантиметра.
14,00лв.
Премахване на лепило разделяне на мигли
Микро четчици за отстраняване на лепило за мигли. Цилиндрична форма. 100 броя. Размер: 1.2 милиметра. Цвят: черен, бял.
14,00лв.
Микро четки за премахване лепило на мигли
Микро четчици за отстраняване на лепило за мигли с цилиндрична форма. 100 броя. Размер: 1.2 милиметра. Цвят: черен, бял.
16,00лв.
Микро четки за мигли
Микро четки в кутия. Диаметър и дължина на главата: 0.5 - 2.5 милиметра. Цвят: зелен, син. Цена за: 100 броя.
16,00лв.
Микро четки за мигли фини
Микро четки в кутия. Диаметър и дължина на главата: 0.3 - 1 милиметра. Цвят: лилав, зелен. Цена за: 100 броя.
16,00лв.
Микрочетки за мигли супер фини
Микро четки в кутия. Ултра фини. Диаметър и дължина на главата: 0.5 - 1.5 милиметра. Цвят: лилав, зелен, розов. Цена за: 100 броя.
16,00лв.
UNI - гребен за вежди и мигли
Четка с гребен за мигли и вежди.
1,50лв.
Четка за мигли и вежди
Скосена четка за мигли и вежди. Двустранна за мигли и вежди. Размер: 15.2 сантиметра.
1,20лв.
Силиконови форми за къдрене на мигли
Различни форми за извиване на мигли. Техника за къдрене от корена на косъма. Цена за: 10 броя.
10,00лв.
10 подложки за ламиниране на мигли (np)
Подложки за извиване, ламиниране на мигли. Силиконови форми за домашна и професионална употреба. Цена за: 10 броя.
7,00лв.
Извиване на мигли 10 броя за обем
Форми за извиване на мигли. Цена за: 10 броя.
10,00лв.
Нейча - Екселенс емулсия
Възстановяващ серум за по - силни и дълги мигли. Придава им блясък и ги прави по - еластични. Подходящ за естесвени мигли, но може да се използва и върху изкуствени или перманентно извити. 8 мл. Произведено в Корея
15,00лв.
Нейча - серум с пигмент
Течност за мигли след екстеншън или трайно извиване с черен пигмент. Защитният серум се нанася 10 минути след процедурата. Предпазва изкуствените мигли от прах, влага и удължава трайността им. При трайно извиване на естествени мигли запазва извиването за по - дълъг период. 8 мл. Произведено в Корея
15,00лв.
Розов спрей за наномъгла
Портативен уред за наномъгла. Голям резервоар - 20 мл. Уредът е с кабел за зареждане от компютър. Наномъглата е полезна при анти-ейдж процедури, лекуване на акне и поставяне на мигли косъм по косъм. Размер на уреда - 11.5 * 4 * 3cm
65,00лв.
Елегантен куфар за гримове
Куфар с метален кант и декорация пеперуди. Две отделения. Метална дръжка. Размери - 27 х 19 х 16,5 см. Цветове: сребрист и син
100,00лв.
Macy - серум за вежди
Иновация за възстановяване на вежди и мигли. Подхранва естествените косъмчета, придава им блясък, еластичност и ги прави по - плътни. 15 мл. Код: 2929
22,00лв.
Macy - серум за мигли
Иновативна формула за възстановяване на мигли. Освен подхранване, подсилване на растежа, прави косъмчетата по - здрави и плътни, като им привада блясък. 15 мл. Код: 2928
22,00лв.
Почистващи тампони за очи
Тампони за почистване на грим. Подходящи за употреба преди поставяне на мигли косъм по косъм. 36 броя в опаковка. Напоени с течност за по - лесно отстраняване на грима. Код: 2924
20,00лв.
Ленти на ролка за клепачи
Ленти за повдигане на клепач на ролка. 300 чифта със стик за поставяне.
12,00лв.
300 чифта за повдигане на клепача
Ленти за повдигане на клепач на ролка. 300 чифта със стик за поставяне. Цвят: светло кафяв.
12,00лв.
На страница      Покажи от 1 до 60 от 87 (2 Страници)