Запалки с USB соларни запалки

Сортиране по:  
Соларна запалка 2 в 1
Соларна запалка за къмпинг, лов, плаж, плувен басейн, море и други. Може да се използва като огледало. Диаметър: 9.7 сантиметра. Дебелина: 3 милиметра. Тегло: 75 грама.
11,00лв.
Електрическа запалка USB
Електрическа запалка. Без гориво. Зарежда се с помощта на USB.
10,00лв.
Еко запалка
Електрическа запалка. Без гориво. Зарежда се с помощта на USB. Размер: 7.5 сантиметра - 3.2 сантиметра - 2 сантиметра.
15,00лв.
Запалка с нагреваема жица
Иновативна електронна запалка с акумулаторна зарядна батерия. USB кабел за зареждане. Запалка с фенер и ключодържател - еко запалка работеща без газ. Време за пълно зареждане: 40 минути.
12,00лв.
Запалка с USB зареждане черна
Запалка с USB кабел за зареждане. Кабелчето е стандартно за телефон. Пазете от деца. Не мокрете устройството. Почиствайте грижливо нагряващата жичка при попадане на частици. Времетраене за зареждане: 20 минути. Запалка + кабел.
12,00лв.
Запалка с USB зареждане сребърна
Нестандартна запалка с USB кабел за зареждане. Кабелчето е стандартно за телефон. Пазете от деца. Не мокрете устройството. Почиствайте грижливо нагряващата жичка при попадане на частици. Времетраене за зареждане: 20 минути. Запалка + кабел 25 сантиметра.
12,00лв.
USB зареждаща се запалка
Нестандартна запалка с USB кабел за зареждане. Кабелчето е стандартно за телефон. Пазете от деца. Не мокрете устройството. Почиствайте грижливо нагряващата жичка при попадане на частици. Времетраене за зареждане: 20 минути. Запалка + кабел. Цвят: зелен. Дължина на кабела: 25 сантиметра.
12,00лв.
Електрическа запалка USB в бяло
USB запалка, зареждаща се директно от компютър. Екологична. Цвят - бял.
10,00лв.
USB зареждаща се запалка без газ
Нестандартна запалка с USB кабел за зареждане. Кабелчето е стандартно за телефон. Пазете от деца. Не мокрете устройството. Почиствайте грижливо нагряващата жичка при попадане на частици. Времетраене за зареждане: 20 минути. Запалка + кабел. Цвят: жълт. Дължина на кабела: 25 сантиметра.
12,00лв.
Бяла USB запалка с фенер и кабел
Фенер и запалка с USB кабел за зареждане. Пазете от деца. Не мокрете устройството. Почиствайте грижливо нагряващата жичка при попадане на частици. Размери: 6.8 - 2.4 - 1.3 сантиметра. Цвят: бял.
12,00лв.
Запалка с USB зареждане синя
Еко запалка с USB кабел за зареждане, стандартно като за телефон. Почиствайте жичката, която нагрява, от попаднали частици. Пазете от деца и не мокрете уреда. Времетраене за зареждане: 20 минути. Запалка + кабел.
12,00лв.
Запалка с USB зареждане червена
Запалка без газ. Зарежда се през USB кабел, стандартен за телефон. Внимавайте и почиствайте устройството от частици попаднали върху нагряващата жичка. Не мокрете. Пазете от деца. Време за зареждане - 20 минути. В комплекта са включени: запалка с кабел.
12,00лв.
На страница      Покажи от 1 до 12 от 12 (1 Страници)
  • 1