Колагенови маски за лице устни врат ръце

Сортиране по:  
Козметична лъжица за маска за лице
Голяма лъжица за козметични маски. Размер: 13 сантиметра. Материал: пластмаса. Цвят: матирано бял. Цена за: 1 брой.
1,00лв.
Четка за очна маска
Малка четка за маска под очите и покрай носа (np)
Мини четка за козметични процедури. Разнасяне на изглаждащи, и рехидратиращи маски покрай очите и носа. Материал на дръжката: пластмаса. Цвят: розов, бял, черен. Материал на работещата повърхност: силикон. Цена за: 1 брой.
4,00лв.
Четка за маска за лице
Четка за маска за лице. Обща дължина: 14.5 сантиметра. Дължина на косъма: 2.2 сантиметра. Широчина на косъма: От 1.6 до 2.0 сантиметра. За лицеви маски, маски за изглаждане или рехидратиране маски.
3,00лв.
Четка за нанасяне на маска за лице
Четка за нанасяне на маска за лице с прозрачна дръжка. Обща дължина: 14.5 сантиметра. Дължина на косъма: 2.2 сантиметра. Широчина на косъма: От 1.6 до 2.0 сантиметра. За лицеви маски, маски за изглаждане или рехидратиране маски.
4,00лв.
Четка за маска за лице 4 лева
Четка за маска за лице. Обща дължина: 14.5 сантиметра. Дължина на косъма: 2.2 сантиметра. Широчина на косъма: От 1.6 до 2.4 сантиметра. За лицеви маски, маски за изглаждане или рехидратиране маски. За персонална и професионална употреба. Цена за: 1 брой.
4,00лв.
Еко четка за маска
Четка за нанасяне на маска за лице. Удобна дървена дръжка и хипоалергични косъмчета в оранжево. Дължина на четката 16,5 см, ширина - 2 см
5,00лв.
Маски за лице
Обла силиконова четка за козметични маски (np)
Четка за козметични процедури. За равномерно нанасяне на лицеви, изглаждащи, и рехидратиращи маски. Материал на дръжката: пластмаса с полимерни кристали. Цвят: розов. Материал на работещата повърхност: силикон. Измивайте с мек почистващ препарат. Тегло: 28 грама. Цена за: 1 брой.
5,00лв.
Дъговидна четка за козметични маски от силикон (np)
Професионална четка за козметични процедури. За равномерно нанасяне на лицеви, изглаждащи, и рехидратиращи маски. Материал на дръжката: пластмаса с полимерни кристали. Цвят: лилав. Материал на работещата повърхност: силикон. Измивайте с мек почистващ препарат. Тегло: 28 грама. Цена за: 1 брой.
5,00лв.
Четки за лице
Силиконови четки за маски за лице
Четка за маска за лице. Цвят: розов и син. Цена за: 1 брой.
5,00лв.
Четки за маски за лице
Професионална шпакла за нанасяне маски на лице
Мека четка за козметични процедури. Материал на дръжката: дърво. Цвят: черен + бял. Материал на работещата повърхност: силикон Цена за: 1 брой.
6,00лв.
Ъглова шпакла за козметични маски (np)
Мека четка за козметични процедури. Нанасяне на лицеви, изглаждащи, и рехидратиращи маски. Материал на дръжката: пластмаса. Обща дължина: 10.2 сантиметра. Размер на силиконовата глава: 2.8 - 3 сантиметра. Цвят: лилав. Материал на работещата повърхност: силикон. Цена за: 1 брой.
5,00лв.
Четки за маски за лице
Ъглова шпакла за маска на лице (np)
Мека четка за козметични процедури. Нанасяне на лицеви, изглаждащи, и рехидратиращи маски. Материал на дръжката: пластмаса. Обща дължина: 10.2 сантиметра. Размер на силиконовата глава: 2.8 - 3 сантиметра. Цвят: черен + бял. Материал на работещата повърхност: силикон. Цена за: 1 брой.
5,00лв.
Четки за лице от силикон
Комплект козметични четки за лице от силикон (np)
Пълен комплект професионални четки за козметични процедури. За равномерно нанасяне на лицеви, изглаждащи, и рехидратиращи маски. Цвят: черен + бял. Материал на работещата повърхност: силикон. Измивайте с мек почистващ препарат. За многократна употреба. Материал: силикон + алуминий + полимер. Дължина: 12.5 - 15.5 сантиметра. Тегло: 59 грама. Цена за: 6 броя.
18,00лв.
Комплект за маска за лице от 3 части
Козметичен комплект от 3 части. Козметичната купа е направена от висококачествена винил пластмаса Изсипете прахообразната маска за лице вътре и да се подгответе за нанасянето и. Ръчно изработената, пластмасова четка за нанасяне на маска е мека и подвижна, нежна в областите около очите и по цялото лице. В зависимост от Вашата преценка може да стриете сухата маска още по – финно, използвайки широкия стик. С този комплект маската Ви ще бъде по – прецизна и по – ефективна. Характеристики: Дължина на четка: 143 милиметра. Дължина на стика: 153 милиметра. Размер на купата: 82 милиметра - 56 милиметра. Комплектът съдържа: 1 брой купа. 1 брой четка. 1 брой стик. За многократна употреба.
5,00лв.
Комплект за маска за лице от 6 части
КОМПЛЕКТ ЗА МАСКА ЗА ЛИЦЕ ОТ 6 ЧАСТИ Козметичната купа е направена от висококачествена винил пластмаса, може да изсипете прахообразната маска за лице вътре и да се подготвите за нанасянето и. В комплекта има 3, свързани с верижка, мерителни лъжички ( 2.5, 5, 15 ). Ръчно изработената, пластмасова четка за нанасяне на маска е мека и подвижна за по - добро нанасяне на продукта, като е нежна в областите около очите и по цялото лице. В зависимост от Вашата преценка може да стриете сухата маска още по – финно, използвайки широкия стик. С този комплект маската Ви ще бъде по – прецизна и по – ефективна. Характеристики: - Дължина на четка – 143 милиметра. - Дължина на стика – 153 милиметра. - Размер на купата: 82 милиметра - 56 милиметра. - Размери на лъжичките: дръжки – 35 милиметра, 40 милиметра, 44 милиметра, диаметър – 36 милиметра, 26 милиметра, 20 милиметра. Комплектът съдържа: 1 брой Купа . 1 брой Четка. 1 брой Стик. 3 броя Лъжички.
7,00лв.
Хидратираща маска за устни
Хидратираща колагенова маска за устни. Анти - бръчки, анти - стареене, хидратиране на кожата. Размер: 12 - 9 сантиметра. Цена за: 1 брой.
1,50лв.
Кристална колагенова маска за очи черна
Черна колагенова маска за очи. Основни съставки: дълбоки морски минерални, дълбока черна кал, колаген. Увеличава еластичността на кожата и блясъка, свива порите. След употреба не се изисква изплакване на лицето. Технология по абсорбиране. Разтваря се при съприкосновение с топлина + еднопосочно абсорбиране. Маската за лице постепенно ще се разтвори под въздействието на телесната температура и ще се абсорбира бързо от кожата, като ще я снабди с нужните нутриенти и ще я овлажни. Като резултат дълбочината на бръчките ще се намали с 1 милиметър. Прагът на абсорбиране на този продукт е по-висок от 98%. Цена за: 1 брой. Съхранение -хладилник.
1,50лв.
Колагенова маска за очи
Кристална колагенова маска за очи със златна пудра. Против бръчки, овлажняваща. Ефективна при намаляване тъмните кръгове, ефективна при отсраняване на торбички под очите. Защитава+забавя процесите на стареене. Каква е разликата между Кристалната маска за очи и стандартната хартиена маска за очи? 1.Абсорбиране: Нашата маска е направена от растението колаген, под въздействието на телесната температура тя постепенно ще се разтвори и ще попие в кожата. От друга страна съставките на стандартната маска обикновено се попиват от използваната памучна хартия. 2.Ефикасност. Използваните съставки са взети от природата, чийто състав от своя страна е много близък до този на човешката кожа. Благодарение на растението колаген, отличаващо се с висока плътност и технологията на прозрачна освобождаваща маска съставките биват бързо абсорбирани от кожата. Eдинствена по рода си освобождаваща технология. Пречистена вода + колаген. Листообразната прозрачна маска се състои от съставки включващи натурални екстракти, пречистена вода и колаген. Голяма част от ароматите ще се запази, тъй като не се използва хартиена маска, позволявайки по този начин да се осъществи истинско и директно абсорбиране от листа. След употреба не се изисква изплакване на лицето. 10X Технология по абсорбиране. Разтваря се при съприкосновение с топлина+еднопосочно абсорбиране. Маската за лице постепенно ще се разтвори под въздействието на телесната температура и ще се абсорбира бързо от кожата, като ще я снабди с нужните нутриенти и ще я овлажни. Като резултат дълбочината на бръчките ще се намали с 1 милиметър. Прагът на абсорбиране на този продукт е по-висок от 98%. Цена за 1 брой - 2 лева. Цена за 5 броя - 7 лева. Може да се използва няколко пъти. Съхранение - хладилник.
2,00лв.
Кристална колагенова маска за очи
Основни съставки: златно фолио, колаген, морски водорасли, прозрачна киселина.Благодарение на растението колаген, отличаващо се с висока плътност и технологията на прозрачна освобождаваща маска съставките биват бързо абсорбирани от кожата. Eдинствена по рода си освобождаваща технология Пречистена вода + колаген. Листообразната прозрачна маска се състои от съставки включващи натурални екстракти, пречистена вода и колаген. Голяма част от ароматите ще се запази, тъй като не се използва хартиена маска, позволявайки по този начин да се осъществи истинско и директно абсорбиране от листа. След употреба не се изисква изплакване на лицето. Технология по абсорбиране Разтваря се при съприкосновение с топлина + еднопосочно абсорбиране. Маската за лице постепенно ще се разтвори под въздействието на телесната температура и ще се абсорбира бързо от кожата, като ще я снабди с нужните нутриенти и ще я овлажни. Като резултат дълбочината на бръчките ще се намали с 1 милиметър. Прагът на абсорбиране на този продукт е по-висок от 98%. Цена за: 1 брой. Съхранение -хладилник.
2,00лв.
Бяла колагенова маска за устни
Кристална перлено-бяла колагенова маска за устни. Описание: • Отстранява мъртвите клетки по устните, възстановява и омекотява устните. • Ефикасно хидратира устните. • Колагенът запълва финните линии около устата. • Ефикасна срещу UV лъчи, поддържа устните меки и намалява фините линии около устата. • Натурални съставки, подходящи за всеки тип кожа. • Хидратира и стяга кожата. • Подмладява кожата около устата и отстранява слънчевите петна. • Перфектна за спа процедури и лицеви масажи. • Стяга устните. Инструкции: 1. Измийте лицето си и зоната около устата. 2. Отворете пакета, извадете маската и я поставете в зоната под устните Ви. 3. Нежно притиснете маската и я оставете за около 15 – 20 минути. 4. Отстранете маската и изплакнете зоната около устата си с вода. Състав: вода, масло от гроздово семе, витамин А, Витамин В, алое вера, екстракт от зелен чай и дуги. Изследователски анализ: „Еднопосочното ниво на абсорбция на този продукт е по-високо от 98%, което означава, че количеството хранителни веществаща и хидратиране, които той предлага е 10 пъти по-високо от това на обикновената маска за устни. Само 10 – 20 мин. съставките в тази кристална маска постепенно ще се разтопят под влиянието на телесната температура и ще бъдат абсорбирани от кожата, снабдявайки я с подхранващи елементи като колаген. Допълнителна информация за продукта: Веднага прави кожата мека, хидратирана и еластична. Може да подобри и белезите от сериозни слънчеви изгаряния, причинени от излагане на слънце или терапия с лазер. Цялостна и интензивна грижа за устните в една маска! Цена за 1 брой.
2,00лв.
Kолагенова маска за устни
Колагенова маска за устни. Описание: Смес от полезните съставки на млякото и меда, която освежава кожата. Натуралните съставки и колагена способстват за плътността на кожата. За подхранването и изглаждането на кожата способстват алое, витамини Е и С и розово масло. Подходяща за всички типове кожа. • Препоръчва се при хиперпигментация • Дехидратирана и стресирана кожа • Намалява бръчките и премахва слънчевите петна • Перфектна за спа процедури и лицеви масажи • Формула: чисти био-компоненти и активни елементи • Ефективно успокояване на хронична умора • Стяга устните Инструкции: 1. Измийте лицето си и зоната около устата 2. Отворете пакета, извадете маската и я поставете в зоната под устните Ви. 3. Нежно притиснете маската и я оставете за около 15 – 20 минути. 4. Отстранете маската и изплакнете зоната около устата си с вода Състав: вода, масло от гроздово семе, витамин А, Витамин В, алое вера, екстракт от зелен чай и други. Изследователски анализ: „Еднопосочното ниво на абсорбция на този продукт е по-високо от 98%, което означава, че количеството хранителни вещества и хидратиране, които той предлага е 10 пъти по-високо от това на обикновената маска за устни. Само 10 – 20 мин. съставките в тази кристална маска постепенно ще се разтопят под влиянието на телесната температура и ще бъдат абсорбирани от кожата, снабдявайки я с подхранващи елементи като колаген. Допълнителна информация за продукта: Веднага прави кожата мека, и еластична. Може да подобри и белезите от сериозни слънчеви изгаряния, причинени от излагане на слънце или терапия с лазер. Цялостна и интензивна грижа за устните в една маска! Цена за 1 брой - 1.50 лева. Цена за 5 броя - 5 лева. Може да се използва няколко пъти. Съхранение - хладилник.
1,50лв.
Колагенова маска златен околоочен кръг
Висококачествена колагенова маска "Златен околоочен кръг" Тази околоочна колагенова маска е сходна с други околоочни маски. И все пак това е маска цял кръг, покриващ цялото място около окото и има предимства пред другите маски за очи. Защо да използваме колагенова маска за очи? Колагенът е перфектното и натурално решение за по-здрава и млада кожа. Тя се използва от много холивудски знаменитости както и от луксозни спа центрове (на много високи цени). Спестете пари сега след като можете сами да си я доставите! Свойства на маската: 1. Намалява тъмните кръгове. 2. Спомага за намаляване на торбичките под очите. 3. Обогатява кожата с натурален хидратант. 4. Подмладява кожата, забавя процесите на стареене. 5. Изглажда фините бръчки около очите. Предимства: Все повече жени се обръщат към колагеновите маски за разкриване на естествената си красота, като в същото време поддържат кожата си стегната и с младежки вид. Специално за този вид маска се казва, че има ефекта на лифтинг на лицето, естествено без нужда да се посещава хирург. Сам по себе си този факт е причина тази маска да бъде използвана от толкова много знаменитости. Съгласно изследванията колагеновите маски ефективно изглаждат бръчките и повишават нивото на естествения колаген в кожата. Предупреждения: Съхранявайте далеч от достъп на деца. Свръххидратирането в редки случаи може да предизвика малки акне-подобни пъпки, които съдържат вода и в случай на подобна реакция веднага преустановете употребата на маската и се свържете с Вашия педиатър. В подобен случай ексфлолиране на кожата би отпушило порите. Инструкции за употреба: Потупайте 2 - 3 пъти пакета преди да го отворите. 1. Измийте и подсушете лицето си. 2. Отворете пакета и поставете маската около очите си. 3. Дръжте маската на лицето си около 15 - 20 минути. 4. Отстранете маската внимателно. Не я използвайте повторно. Използвайте маската изстудена или затоплена както я предпочитате. За да я изстудите, я охладете до желаната температура. За да я затоплите – поставете пакета в гореща вода (50°С) за приблизително 2 – 3 минути. Цена за 1 брой. Тегло: 7 грама.
3,50лв.
Златна маска за шия с колаген
Златна ревитилизираща колагенова маска за шия, със съдържание на Q-10 Маската за шия е специално разработена да омекоти и подобри текстурата на кожата, намалявайки фините линии и бръчките. Обогатена с колаген и Q10 тази бързо абсорбираща се от кожата маска интензивно хидратира, подхранва и възстановява обичайните за кожата еластичност. Хипо-алергенен продукт. Дерматологично тестван. Може да се използва няколко пъти. Съхранение - хладилник . Цена за 1 брой.
6,00лв.
Колагенова маска за шия
Ревитилизираща колагенова със съдържание на Q-10 маска за шия е специално разработена да омекоти и подобри текстурата на кожата, намалявайки фините линии и бръчките. Обогатена с колаген и Q10 тази бързо абсорбираща се от кожата маска интензивно хидратира, подхранва и възстановява обичайните за кожата еластичност. Хипо-алергенен продукт. Дерматологично тестван. Може да се използва няколко пъти. Съхранение - хладилник . Цена за 1 брой.
8,00лв.
Колаген маска с хиалуронова киселина за гърди
Колагенена маска с Хиалуронова киселина. 2 броя в пакет. Състав: колаген, протеин, хиалуронова киселина, екстракт от роза етерични масла, витамин Е, глицерин. Начин на употреба: 1. Почистете и подсушете кожата. 2. Поставете запечатаната маска в топла вода за 3 - 4 минути. 3. Нанесете маската равномерно по гърдите. 4. Дръжте маската на място в продължение на 10 - 20 минути. Маската ще промени размера от 2 милиметра до 1 милиметър. 5. Отлепете бавно от ръбовете. Не е необходимо измиване след употреба. Цена за 1 брой.
8,00лв.
Кристална маска с хиалуронова киселина за гърди (np)
Кристална колагенена маска с хиалуронова киселина с лено абсорбиране и проникване в кожата в дълбочина. 2 броя в пакет. Състав: колаген, протеин, хиалуронова киселина, екстракт от роза етерични масла, витамин Е, глицерин. Начин на употреба: 1. Почистете и подсушете кожата. 2. Поставете запечатаната маска в топла вода за 3 - 4 минути. 3. Нанесете маската равномерно по гърдите. 4. Дръжте маската на място в продължение на 10 - 20 минути. Маската ще промени размера от 2 милиметра до 1 милиметър. 5. Отлепете бавно от ръбовете. Не е необходимо измиване след употреба. Подобрява хидратацията, предпазва кожата от преждевременно стареене. Намалява повърхностните петна и балансира цвета на кожата. Цена за: 1 брой. Нето тегло: 55 грама. Цвят: бял.
8,00лв.
Колагенова маска за ръце
Колагенова маска за ръце. Съдържа естествен овлажняващ фактор протеин, колаген и други хранителни вещества , които директно се абсорбират от кожата. Това е най-подходящият начин за добавяне на влага и хранителни вещества за кожата. За ефективно подобряване на суха и напукана кожа бръчки и други. След почистване на ръцете, маската за ръце се поставя за около 30 минути. Състав: алое , водорасли, колаген, протеини. Цена за 1 брой - 12 лева. Цена за 2 броя - 20 лева. Може да се използва няколко пъти. Съхранение - хладилник.
12,00лв.
Маска за лице целулозни влакна
Материал: Естествени целулозни влакна. Размер развита: 20 сантиметра - 24 сантиметра. Размер: 2 сантиметра - 0.6 сантиметра. Цена за 10 броя - 6 лева. Цена за 20 броя - 10 лева. Цена за 50 броя - 20 лева.
6,00лв.
Маски за лице естествен памук
Еднократни стерилни маски за лице антиалергични. Материал: висококачествен памук. Цена за пакет от: 100 броя.
20,00лв.
На страница      Покажи от 1 до 29 от 29 (1 Страници)
  • 1