тату сувенири

Сортиране по:  
Декоративна машинка за татуиране ключодържател (np)
Стилизирана мини машинка за татуировки. Машинка сувенир. Размерна машината: 6 сантиметра. Цвят: бял. Материал: метал.
8,00лв.
Декоративна машинка за татуиране бяла
Стилизирана мини машинка за татуировки. Машинка сувенир. Размери: 2.5 - 5 сантиметра. Цвят: бял. Материал: метал.
14,00лв.
Декоративна машинка за татуиране жълта
Стилизирана мини машинка за татуировки. Машинка сувенир. Размери: 2.5 - 5 сантиметра. Цвят: жълт. Материал: метал.
14,00лв.
Мини машина за татуировки за носене на врата или ключа
Декоративна машина за татуировки с въже от изкуствен материал за носене на врата. Универсална за носене на връзка с ключове, висулка за кола. Материал: цинк. Цвят: златен. Диаметър на бобините: 3.2 сантиметра. Машината работи включена в мрежата но е с малко намотки и е несъвместима с ръкохватките и накрайниците за татуировки. Размер: 3.5 - 7.5 сантиметра.
24,00лв.
Мини машинка сувенир за татуировки
Декоративна машина за татуировки с въже от изкуствен материал за поставяне на врата. Универсална за носене на връзка с ключове, висулка за кола. Материал: цинк. Цвят: сребърен. Диаметър на бобините: 3.2 сантиметра. Машината работи включена в мрежата но е с малко намотки и е несъвместима с ръкохватките и накрайниците за татуировки. Размер: 3.5 - 7.5 сантиметра.
24,00лв.
Мини машина за татуировки
Мини таттоо машина. Машината работи включена в мрежата но е с малко намотки и е несъвместима с ръкохватките и накрайниците за татуировки. Размер: 7.5 сантиметра 3.8 сантиметра.
25,00лв.
Мини тату машина сувенир с верижка
Мини таттоо машина. Машинката може да бъде включена в електрическата мрежа - но за кратко. Декоративна машина за татуировки с въже от изкуствен материал за носене на врата. Универсална за носене на връзка с ключове, висулка за кола. Материал: цинк. Цвят: златен. Диаметър на бобините: 3.2 сантиметра. Машината работи включена в мрежата но е с малко намотки и е несъвместима с ръкохватките и накрайниците за татуировки. Размер: 3.5 - 7.5 сантиметра.
25,00лв.
Декоративна машина за татуиране
Таттоо машина сувенир. Машината работи включена в мрежата но е с малко намотки и е несъвместима с иглите и ръкохватките поради малкия си размер. Размер: 7.5 сантиметра 3.8 сантиметра. Мини таттоо машина. Машинката може да бъде включена в електрическата мрежа - но за кратко. Декоративна машина за татуировки с халка. Универсална за връзка с ключове, висулка за кола. Материал: цинк. Цвят: златен. Диаметър на бобините: 3.2 сантиметра. Машината работи включена в мрежата но е с малко намотки и е несъвместима с ръкохватките и накрайниците за татуировки. Размер: 3.5 - 7.5 сантиметра.
25,00лв.
Машинка за татуиране сувенир
Таттоо машина сувенир. Машината работи включена в мрежата но е с малко намотки и е несъвместима с иглите и ръкохватките поради малкия си размер. Размер: 7.5 сантиметра 3.8 сантиметра. Мини таттоо машина. Машинката може да бъде включена в електрическата мрежа - но за кратко. Декоративна машина за татуировки с халка. Универсална за връзка с ключове, висулка за кола. Материал: цинк. Цвят: черен. Диаметър на бобините: 3.2 сантиметра. Машината работи включена в мрежата но е с малко намотки и е несъвместима с ръкохватките и накрайниците за татуировки. Размер: 3.5 - 7.5 сантиметра.
25,00лв.
Tатуировки сувенири
Мини таттоо машина. Машината работи включена в електрическото захранване, но не може да се сложи игла поради размера и. Размер: 7.5 сантиметра 3.8 сантиметра.
25,00лв.
Мини машина за татуиране
Мини таттоо машина. Машината работи на ток, но е малка и не стават ръкохватките и накрайниците. Друг е въпроса, че и намотките са малко. Размер: 7.5 сантиметра 3.8 сантиметра.
25,00лв.
Таттоо машина мини машинка
Сувенир мини таттоо машина. Машината работи включена на ток, но е несъвместима с иглите и накрайниците. Размер: 7.5 сантиметра 3.8 сантиметра.
25,00лв.
Мини машинка за татуировки
Мини таттоо машина. Машината работи включена на ток, но е с малко намотки и несъвместима с иглите заради размера си. Размер: 7.5 сантиметра 3.8 сантиметра.
30,00лв.
мини таттоо машина
Мини таттоо машина.машината работи Размер: 7.5 сантиметра 3.8 сантиметра
30,00лв.
tattoo кибрит с бензин
Ключодържател Размер: 5.4 см - 2,3 см - 1,2 см
5,00лв.
На страница      Покажи от 1 до 15 от 15 (1 Страници)
  • 1