Инструменти за Рiercing - клампи за обици

Сортиране по:  
Маска за професионални процедури (np)
Двупластова памучна маска с вътрешен сменяващ се филтър. Размер: 13 - 17 - 25 сантиметра. Допълнителна част с тик так копчета за закопчаване на предпазна част за очите. Материал: памук. Цвят: тъмно син.
10,00лв.
Игла за поставяне на обици 20G за нос
Стерилни игли малък размер за поставяне на обици по цялото тяло. Поставяне на обица на нос. Размер: 20G. Материал: 316L медицинска неръждаема стомана. Дължина: 48 милиметра. Цена за: 1 брой.
1,00лв.
Игла за поставяне на обеци 18G за вежда или устна
Стерилни игли малък размер за поставяне на обици по цялото тяло. Поставяне на обица за вежда, устна, нос. Размер: 18G. Материал: 316L медицинска неръждаема стомана. Дължина: 48 милиметра. Цена за: 1 брой.
1,00лв.
Игла за поставяне на обеци 16G за пъп или език
Стерилни игли среден размер за поставяне на обици по цялото тяло. Поставяне на обица за пъп, език. Размер: 16G. Материал: 316L медицинска неръждаема стомана. Дължина: 48 милиметра. Цена за: 1 брой.
1,00лв.
Игла за поставяне на обеци 14G
Стерилни игли голям размер за поставяне на обици по цялото тяло. Размер: 14G. Материал: 316L медицинска неръждаема стомана. Дължина: 48 милиметра. Цена за: 1 брой.
1,00лв.
Игла за поставяне на обици 12G
Стерилни игли голям размер за поставяне на обици по цялото тяло. Пробиване на дупки за дебели обици или флешове. Размер: 12G. Материал: 316L медицинска неръждаема стомана. Дължина: 48 милиметра. Цена за: 1 брой.
1,00лв.
Малка щипка за поставяне на обици (np)
Малък размер клампа в стерилна опаковка за поставяне на обици по тялото. Материал: медицинска пластмаса + медицинска стомана. Цвят: син. Размери: 1.9 - 2.1 - 6.8 сантиметра. Подлежи на топлинна обработка до 160 градуса. За многократна употреба. Цена за 1 брой.
6,00лв.
Клампа за поставяне на обици
Професионална клампа в стерилна опаковка за поставяне на обици по тялото. Материал: Пластмаса. За еднократна употреба. Цена за 1 брой.
6,00лв.
Щипка за топчета и за обици (np)
Универсален, прав пинцет с контра за захващане и защипване на обици. Език, нос, вежда, устна, зърно, интимен пиърсинг и други при поставяне и завиване на топчетата. Материал: медицинска стомана. Цвят: бял. Прецизен инструмент за многократна употреба в салони за татуировки и поставяне на обици. Дължина: 12.5 сантиметра.
8,00лв.
Пробиване на обици консумативи за пиърсинг (np)
Универсален, заоблен пинцет с контра за захващане и защипване на обици. Ефикасен за език, нос, вежда, устна, зърно, интимен пиърсинг и други при поставяне и завиване на топчетата. Материал: медицинска стомана. Цвят: бял. Прецизен инструмент за многократна употреба в салони за татуировки и поставяне на обици. Дължина: 12.5 сантиметра.
10,00лв.
Клампа с прорез за поставяне на обици на нос език устна (np)
Професионален инструмент за поставяне на обици на вежда , устна ,нос , език , зърно. Клампа с професионален прорез. Материал: Неръждаема стомана. За многократна употреба
22,00лв.
Разширяване на обици
Клещи за разширяване на обици
Инструмент за разширяване на обици. Халки, подкови, спирали. Материал: пластмаса. Размери: 6.5 - 13.5 сантиметра. Професионален уред за многократна употреба.
6,00лв.
Инструменти за поставяне на обици
Професионален комплект от медицинска стомана за поставяне на обици. Съдържание: Малка клампа срязана за поставяне на обици на носа. Голяма клампа срязана за поставяне обици на език. Малка клампа за поставяне обици на устна. Клампа за захващане на обици. Голяма клеща за разтваряне на обици. Малка клеща за разтваряне на обици. Клеща за стягане и оформяне на стоманени халки. Пинсета с форми за захващане на топчета. Кожен несесер с цип.
130,00лв.
Комплект за поставяне на обици
Комплект за поставяне на обици
Комплект за поставяне на обици с пистолет за обици. Съдържание: Плоска срязана клампа. Кръгла срязана клампа. клещи за разтваряне на обици. Клещи с улей за стягане и оформяне на халки. 10 броя стерилни игли. 5 обици медицинска стомана 316L. Пистолет за поставяне на обици. Алуминиев куфар.
150,00лв.
Инструменти за поставяне на обици
Комплект за пиърсинг куфар със статив за обици
Комплект за поставяне на обици с пистолет за обици. Съдържание: Статив за поставяне на обици. Плоска срязана клампа. Кръгла срязана клампа. клещи за разтваряне на обици. Клещи с улей за стягане и оформяне на халки. 10 броя стерилни игли. 10 броя обици медицинска стомана 316L. Алуминиев куфар.
140,00лв.
На страница      Покажи от 1 до 15 от 15 (1 Страници)
  • 1