Общи Правила и Условия

Уважаеми потребители, Моля да се запознаете внимателно с описаните условия за ползване на настоящия електронен магазин.
Ако не сте съгласни с описаното, НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ сайта.

Ако решите да пазарувате от нашия сайт, се счита, че сте съгласни с долуописаните условия и правила.

I.Общи условия за ползване на Силвия Козметик

1.С настоящите Общи условия се урежда реда за ползване на магазина, предлаганите от него услуги от клиенти, условията, реда и начина на извършване на покупко – продажба. Правата и задълженията на Янко 11 ЕООД, собственик на електронния магазин, и потребителите, включително срокове на доставка, цени на доставка, начин на получаване и плащане, както и уреждане на рекламации.

2. Стоките и услугите, обявени в електронния магазин, са обект на продажба и цените са в български лева.

3. Посочените цени не подлежат на коментар, отстъпки за количество, а промоционални цени са отбелязани в текстовете към продуктите.

4. Цените по горе посочените точки НЕ ВКЛЮЧВАТ транспортните разходи.

5. Създадената и потвърдена поръчка от клиента в електронния магазин е електронно заявление за сключване на договор за покупко – продажба на стоки и услуги.

Клиентът получава потвърждение за поръчката си на следващия работен ден след 12 часа, а при направена поръчка в петък – след 16,00, събота и неделя, потвърждението се получава в понеделник.


II.Права и задължения на електронен магазин Силвия Козметик

1. Силвия Козметик се задължава да: - Предостави поръчаната стока на клиента до адреса или куриерския офис, който е посочил при потвърждение на поръчката. - Да достави стоката в срок, освен при независещи от електронния магазин обстоятелства. - Да уведоми клиента, ако има изчерпана стока в поръчката.

2. Права на електронен магазин Силвия Козметик - Да променя едностранно и без предизвестие тук изложените Общи условия. - Променя цени, обявява промоци и томболни игри. - Да премахне информация за определени стоки, ако са изчерпани или спрени от производство.



III. Права и задължения на потребителите

1. Клиентът се задължава да:
- Да посочи пълни, точни и верни данни.
- Да заплати, поръчаната стока.
- Да заплати разходите по доставка.

2. Потребителят има право да:
- Избере начина за доставка.
- Избере дали да посети офиса на магазина, за да вземе стоката и да заплати на място, или с наложен платеж на куриерската фирма.


IV.Закон за защита на потребителите (ЗЗП) 1.Ян 2012 ЕООД, гр.София, бул.Княгиня Мария Луиза 55 и адрес на склада: София, бул.Княгиня Мария Луиза 55 2.
Характеристиките на стоките са описани към снимката на всеки продукт, както и цените за брой.

1.Стойността на транспортните разходи се начислява отделно, според тарифния план на куриерските фирми. V. Доставки и рекламации 1. Доставките се извършват от фирма Рапидо и Еконт експрес.
Срокът на доставка, след получено потвърждение по телефона, е според графика за посещение на населени места на двете фирми:

http://dn-cargo.com/

http://www.econt.com/

2.Цената на поръчката не включва транспорт. Безплатна доставка се извършва на поръчки над 300 лв.

3. Рекламации: - при получаване на поръчката, потребителят проверява за несъответствия съгласно чл.22 от ЗЗП.
При наличието на такива, следва да се направи рекламация в писмен вид или по телефона. - при поява на скрити, фабрични дефекти и липси, се прави рекламация, като срокът за решаване на проблема е 5 дни.
В случай че не може да бъде отстранен, клиентът може да получи заплатената от него сума или замяна на продукта. - при констатирани нарушения във външния вид, в следствие от транспорта, трябва да се обърнете към превозвача.14 дневен срок от закупуването, в случай че не е ползвана, не е нарушена цялостта на стоката, във вида в който е получена и по чл.55 от ЗЗП.

При упражняване на правото си по чл.55 от ЗЗП, клиентът връща стоката до офис на Еконт – гр.София, Еконт – офис Лъвов мост - с наложен платеж. Ян 2012 ЕООД се задължава в срок от 15 дни от датата на връщане на стоката за възстанови стойността на продуктите на потребителя. Транспортните разходи в този случай са за сметка на клиента.

Формуляр за отказ може да изтеглите от тук.

За повече информация, моля посетете сайта на Комисия за Защита на Потребителите - https://www.kzp.bg/

Можете да се обърнете и към алтернативено решаване на спорове: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=BG





VI. Ограничение на отговорността

1. Електронен магазин Силвия Козметик не носи отговорност за щети или пропуснати ползи в следствие на употребата, невъзможноста за употреба или резултати от употребата на сайта.

2. Различните настройки на мониторите променят цветовете и може да има разлика от действителните такива.


VII.Поверителност на данните Електронен магазин Силвия Козметик се задължава да да съхранява данните на портебителите, да не ги предоставя на трети лица и да не злоупотребява с тях. За допълнителни въпроси може да се свържете с нас чрез посочения телефон или електронна поща. Приятно пазаруване!

Продължете