Домашни любимци, кучета, зайци, котки

Играчки и аксесоари, дрехи и обувки за кучета и котки.
Сортиране по:  
Каишки против кърлежи за кучета (np)
Бяла каишка с халка за повод, за предпазване на кучета и котки от бълхи и кърлежи. Мека, красива и лесна за поставяне и сваляне. Безвредна за хора и животни. Каишката не се маха при къпане. Не е подходяща за животни под 1 година, за бременни и болни животни. След отваряне на опаковката, трайността на каишката е 3 месеца, след това ефикасността започва да намалява. Поставете каишката 30 минути след изваждане от опаковката и. При закопчаване оставете 1-2 сантиметра свободни между каишката и врата на животното, за да може то да се чувства комфортно. В първите 1-2 дена, от отварянето, каишката ще излъчва миризма, след което тя ще изчезне. Дължина на каишката: 50 сантиметра. Цвят: бял. Тегло: 30 грама.
6,00лв.
Каишки против кърлежи за котки и кучета (np)
Бяла каишка с халка за повод, за предпазване на кучета и котки от бълхи и кърлежи. Мека, красива и лесна за поставяне и сваляне. Безвредна за хора и животни. Каишката не се маха при къпане. Не е подходяща за животни под 1 година, за бременни и болни животни. След отваряне на опаковката, трайността на каишката е 3 месеца, след това ефикасността започва да намалява. Поставете каишката 30 минути след изваждане от опаковката и. При закопчаване оставете 1-2 сантиметра свободни между каишката и врата на животното, за да може то да се чувства комфортно. В първите 1-2 дена, от отварянето, каишката ще излъчва миризма, след което тя ще изчезне. Дължина на каишката: 39 сантиметра. Цвят: бял. Тегло: 20 грама.
6,00лв.
Мини щипка панделка за куче (np)
Ефектна, лесна за поставяне и сваляне с щипка с цветна панделка. Безвредна за хора и животни, предпазваща отскубването на косми. Модерен аксесоар за кучета, зайци, котки. Аксесоар за красива прическа на кучета принцеси. Размер: 3.3 - 1.5 сантиметра. Материал: твърда пластмаса. Налични цветове: червен, светло и тъмно розов, оранжев, жълт, лилав, зелен и син. Моля в допълнение към поръчката, уточнете цвета на аксесоара. Цена за: 1 брой.
0,40лв.
Панделка с ластик за куче (np)
Ефектна, лесна за поставяне и сваляне с ластик с цветна панделка. Безвредна за хора и животни, предпазваща отскубването на косми. Модерен, мек и красив аксесоар за кучета, зайци, котки. Аксесоар за красива прическа на кучета принцеси. Материал: изкуствена материя. Размер: 2.5 - 3.5 сантиметра. Цвят: червен, кафяв, бял. Моля като допълнение към поръчката, уточнете цвета на панделката. Цена за: 1 брой.
1,00лв.
Панделка с щипка за куче (np)
Ефектна, лесна за поставяне и сваляне с щипка тип алигатор. Безвредна за хора и животни, предпазваща отскубването на косми. Модерен, мек и красив аксесоар за кучета, зайци, котки. Материал: Изкуствена материя + метал. Размер: 2.1 - 4.1 сантиметра. Цвят: розов, лилав, горещо лилаво червено, светло син, червен с бели точки. Моля в допълнение към поръчката, уточнете цвета на панделката. Цена за: 1 брой.
1,00лв.
Папионки за кучета, котки, зайци (np)
Малки папионки за кучета котки и зайци с пластмасова закопчалка. Безвредни за хора и животни, предпазващи отскубването на косми. Материал: изкуствена материя + пластмаса. Връзка с катарама за регулиране на дължината. Налични цветове: син, жълт, оранжев, розов, кафяв, бял, зелен, лилав, червен, черен. Моля, като допълнение към поръчката уточнете цвета на папионката. Размери: 7 - 11 сантиметра. Цена: за 1 брой.
1,00лв.
Вратовръзка за куче в червено и бяло (np)
Малки вратовръзки за кучета котки и зайци с пластмасова закопчалка. Безвредни за хора и животни, предпазващи отскубването на косми. Материал: изкуствена материя + пластмаса. Връзка с катарама за регулиране на дължината. Мека, красива и лесна за поставяне на бели точки. Перяща се, бързо съхнеща, материя. Моден аксесоар за зайци, кучета и котки. Възможност за разширяване и скъсяване на нашийника. Дължина на каишката: 27 - 34 сантиметра. Размери на вратовръзката: дължина - 7.5 сантиметра, ширина - 4.5 сантиметра. Цвят: червен + бял.
3,00лв.
Вратовръзка за куче черно каре (np)
Малки вратовръзки за кучета котки и зайци с пластмасова закопчалка. Безвредни за хора и животни, предпазващи отскубването на косми. Материал: изкуствена материя + пластмаса. Връзка с катарама за регулиране на дължината. Мека, красива и лесна за поставяне в кариран десен. Перяща се, бързо съхнеща, материя. Моден аксесоар за зайци, кучета и котки. Възможност за разширяване и скъсяване на нашийника. Дължина на каишката: 27 - 34 сантиметра. Размери на вратовръзката: дължина - 7.5 сантиметра, ширина - 4.5 сантиметра. Цвят: син + черен.
3,00лв.
Вратовръзка за влюбено куче (np)
Малки вратовръзки за кучета котки и зайци с пластмасова закопчалка. Безвредни за хора и животни, предпазващи отскубването на косми. Материал: изкуствена материя + пластмаса. Връзка с катарама за регулиране на дължината. Мека, красива и лесна за поставяне с розови сърца. Перяща се, бързо съхнеща, материя. Моден аксесоар за зайци, кучета и котки. Възможност за разширяване и скъсяване на нашийника. Дължина на каишката: 27 - 34 сантиметра. Размери на вратовръзката: дължина - 7.5 сантиметра, ширина - 4.5 сантиметра. Цвят: розов.
3,00лв.
Сватбена вратовръзка за куче (np)
Малки вратовръзки за кучета котки и зайци с пластмасова закопчалка. Безвредни за хора и животни, предпазващи отскубването на косми. Материал: изкуствена материя + пластмаса. Връзка с катарама за регулиране на дължината. Мека, красива и лесна за поставяне с цвят на петна. Перяща се, бързо съхнеща, материя. Моден аксесоар за зайци, кучета и котки. Възможност за разширяване и скъсяване на нашийника. Дължина на каишката: 27 - 34 сантиметра. Размери на вратовръзката: дължина - 7.5 сантиметра, ширина - 4.5 сантиметра. Цвят: бял + черен + лилав.
3,00лв.
Колосана вратовръзка за сватба на куче (np)
Малки вратовръзки за кучета котки и зайци с пластмасова закопчалка. Безвредни за хора и животни, предпазващи отскубването на косми. Материал: изкуствена материя + пластмаса. Връзка с катарама за регулиране на дължината. Мека, красива и лесна за поставяне с цвят зебра. Перяща се, бързо съхнеща, материя. Моден аксесоар за зайци, кучета и котки. Възможност за разширяване и скъсяване на нашийника. Дължина на каишката: 27 - 34 сантиметра. Размери на вратовръзката: дължина - 7.5 сантиметра, ширина - 4.5 сантиметра. Цвят: бял + черен.
3,00лв.
Колосана вратовръзка за куче (np)
Малки вратовръзки за кучета котки и зайци с пластмасова закопчалка. Безвредни за хора и животни, предпазващи отскубването на косми. Материал: изкуствена материя + пластмаса. Връзка с катарама за регулиране на дължината. Мека, красива и лесна за поставяне с картинки на усмихнати човечета. Перяща се, бързо съхнеща, материя. Моден аксесоар за зайци, кучета и котки. Възможност за разширяване и скъсяване на нашийника. Дължина на каишката: 27 - 34 сантиметра. Размери на вратовръзката: дължина - 7.5 сантиметра, ширина - 4.5 сантиметра. Цвят: тъмно сив + червен + жълт.
3,00лв.
Вратовръзки за кучета и зайци
Вратовръзка за малко куче (np)
Малки вратовръзки за кучета котки и зайци с пластмасова закопчалка. Безвредни за хора и животни, предпазващи отскубването на косми. Материал: изкуствена материя + пластмаса. Връзка с катарама за регулиране на дължината. Мека, красива и лесна за поставяне и сваляне в тъмно синьо и червено. Перяща се, бързо съхнеща, материя. Моден аксесоар за зайци, кучета и котки. Възможност за разширяване и скъсяване на нашийника. Дължина на каишката: 27 - 34 сантиметра. Размери на вратовръзката: дължина - 7.5 сантиметра, ширина - 4.5 сантиметра. Цвят: тъмно син + винено червен.
3,00лв.
Вратовръзка за куче (np)
Малки вратовръзки за кучета котки и зайци с пластмасова закопчалка. Безвредни за хора и животни, предпазващи отскубването на косми. Материал: изкуствена материя + пластмаса. Връзка с катарама за регулиране на дължината. Мека, красива и лесна за поставяне и сваляне с музикални ноти. Перяща се, бързо съхнеща, материя. Моден аксесоар за зайци, кучета и котки. Възможност за разширяване и скъсяване на нашийника. Дължина на каишката: 27 - 34 сантиметра. Размери на вратовръзката: дължина - 7.5 сантиметра, ширина - 4.5 сантиметра. Цвят: черен + бял.
3,00лв.
Различни цветове кърпи за кучета с кожени каишки (np)
Кърпа за куче с кожена каишка с флорални мотиви. Безвредна за хора и животни, предпазваща отскубването на косми. Материал: изкуствена материя + пластмаса + метал. Връзка с катарама за регулиране на дължината. При поставяне отпуснете 1-2 сантиметра свободни между каишката и врата на животното. Кожена каишка с имитиращ шал елемент. Перяща се, бързо съхнеща материя. 5 дупки за регулиране на размера. Дължина: 20 сантиметра. Ширина: 1 сантиметър. Цветове: розов, зелен, лилав, син, черен. Моля, като допълнение към поръчката уточнете цвета на кърпата.
4,00лв.
Чорапи за задържане на превръзки на кучета (np)
Памучни, универсални чорапи за чисти лапи на малки породи кучета. Функционални, в традиционни цветове с малка усмихната жаба. Предпазване от измръзване и изцапване при разходка. Осигуряване на повече топлина, предпазване на рани и задържане на превръзка върху лапата. Гумена долна част, във форма на лапа, предпазваща от пързаляне. Избягване на надраскване на дървени и лакирани подове. Ширина: 3 сантиметра. Дължина: 6 сантиметра. Материал: памук. Цвят: жълт и зелен с три кафяви ленти. Количество: 4 броя.
7,00лв.
Чорапи за куче аеробика (np)
Плетени, универсални калцуни за чисти лапи на малки породи кучета. Функционални, в традиционни цветове за предпазване от измръзване и изцапване при разходка. Дължина: 9.5 сантиметра. Ширина: 3.4 сантиметра (моля, проверете предварително, дали размерите са подходящи за вашия домашен любимец). Материал: 80% памук. Цвят: червено и бяло. Цена за: 4 броя.
11,00лв.
Калцуни за спортно куче (np)
Плетени, универсални калцуни за чисти лапи на малки породи кучета. Функционални за предпазване от измръзване и изцапване при разходка. Дължина: 9.5 сантиметра. Ширина: 3.4 сантиметра. Моля, проверете предварително, дали размерите са подходящи за вашия домашен любимец. Материал: 80% памук. Цвят: тъмно лилав на розови и светло лилави точки. Цена за: 4 броя.
11,00лв.
Високи кучешки обувки (np)
Универсални обувки за чисти лапи на малки породи кучета. Високи боти предпазващи лапите на кучето по време на разходка в дъжд и кал. Не пропускаща вода гумирана повърхност с ластик за пристягане. Размер: S (червени). Височина: 6.5 сантиметра. Стъпало: 3.5 - 4.5 сантиметра. Размер М (жълти). Височина: 7 сантиметра. Стъпало: 4 - 5 сантиметра. Моля в допълнение към поръчката уточнете цвета и размера на артикула.
7,00лв.
Кучешки ботуши (np)
Обувки за чисти лапи на малки породи кучета. Аксесоари от мека и издръжлива гума. Лепенка за прикрепване към лапите. Дължина на стъпалото: 4.2 сантиметра. Ширина на стъпалото: 3.3 сантиметра. Височина на обувката: 5 сантиметра. Налични цветове: черен, розов, оранжев, жълто - зелен електрик. Моля, в допълнение към поръчката уточнете цвета на ботушите. За многократна употреба.
9,00лв.
Гащи за куче с дупка за опашка (np)
Ефектни, универсални гащи с апликация на жълто пате за породи малки кучета. Предотвратява замърсяване на корема на кучето. Кройка в светло жълто за кучета принцеси. Траен цвят за пролетно, есенен сезон. При поръчка на дреха, предвидете избора на размер да е с 1 - 2 сантиметра по-широк от реалния размер на животното. Материал: памук. Чистота и санитарна хигиена. Универсални за всеки сезон. Санитарни гащи за многократна употреба. Практична дупка за провиране на опашката с пристягаща връв. Размер М. Обиколка на талията: 20 - 30 сантиметра. Обиколка на бедрото: 12 сантиметра. Цвят: патешко жълт.
9,00лв.
Гащи за кучета малки породи (np)
Ефектни, универсални гащи с апликация на жълто пате за породи малки кучета. Предотвратява замърсяване на корема на кучето. Кройка в светло жълто за кучета принцеси. Траен цвят за пролетно, есенен сезон. При поръчка на дреха, предвидете избора на размер да е с 1 - 2 сантиметра по-широк от реалния размер на животното. Материал: памук. Чистота и санитарна хигиена. Универсални за всеки сезон. Санитарни гащи за многократна употреба. Практична дупка за провиране на опашката с пристягаща връв. Размер М. Обиколка на талията: 30 - 40 сантиметра. Обиколка на бедрото: 14 сантиметра. Цвят: жълт.
10,00лв.
Бельо за куче (np)
Ефектни, универсални гащи с апликация на червена ягода за породи дребни кучета. Предотвратява замърсяване на корема на кучето. Кройка в розово и червено за кучета принцеси. Траен цвят за пролетно, есенен сезон. При поръчка на дреха, предвидете избора на размер да е с 1 - 2 сантиметра по-широк от реалния размер на животното. Материал: памук. Чистота и санитарна хигиена. Универсални за всеки сезон. Санитарни гащи за многократна употреба. Практична дупка за провиране на опашката с пристягаща връв. Р Размер М. Обиколка на талията: 20 - 30 сантиметра. Обиколка на бедрото: 14 сантиметра. Цвят: розов + червен.
9,00лв.
Гащи за кучета (np)
Ефектни, универсални гащи с апликация на жълто пате за породи малки кучета. Предотвратява замърсяване на корема на кучето. Кройка в светло синьо за кучета принцеси. Траен цвят за пролетно, есенен сезон. При поръчка на дреха, предвидете избора на размер да е с 1 - 2 сантиметра по-широк от реалния размер на животното. Материал: памук. Чистота и санитарна хигиена. Универсални за всеки сезон. Санитарни гащи за многократна употреба. Практична дупка за провиране на опашката с пристягаща връв. Размер S. Обиколка на талията: 20 - 30 сантиметра. Обиколка на бедрото: 12 сантиметра. Цвят: светло син + патешко жълто.
9,00лв.
Гащи за женски кучета (np)
Универсални гащи с апликация на жълто пате за породи малки кучета. Предотвратява замърсяване на корема на кучето. Кройка в светло синьо за кучета принцеси. Траен цвят за пролетно, есенен сезон. При поръчка на дреха, предвидете избора на размер да е с 1 - 2 сантиметра по-широк от реалния размер на животното. Материал: памук. Чистота и санитарна хигиена. Универсални за всеки сезон. Санитарни гащи за многократна употреба. Практична дупка за провиране на опашката с пристягаща връв. Размер М. Обиколка на талията: 30 - 40 сантиметра. Обиколка на бедрото: 14 сантиметра. Цвят: светло син + патешко жълто.
10,00лв.
Гащи за женско куче (np)
Универсални гащи с апликация на жълто пате за породи малки кучета. Предотвратява замърсяване на корема на кучето. Кройка в светло синьо за кучета принцеси. Траен цвят за пролетно, есенен сезон. При поръчка на дреха, предвидете избора на размер да е с 1 - 2 сантиметра по-широк от реалния размер на животното. Материал: памук. Чистота и санитарна хигиена. Универсални за всеки сезон. Санитарни гащи за многократна употреба. Практична дупка за провиране на опашката с пристягаща връв. Размер L. Обиколка на талията: 40 - 50 сантиметра. Обиколка на бедрото: 16 сантиметра. Цвят: светло син + жълт.
10,00лв.
Гащи за малки кучета в розово (np)
Ефектни гащи с червени малини за породи малки кучета. Предпазващ от студ, кал и дъжд. Предотвратява замърсяване на корема на кучето. Кройка в розово за кучета принцеси. Траен цвят за пролетно, есенен сезон. При поръчка на дреха, предвидете избора на размер да е с 1 - 2 сантиметра по-широк от реалния размер на животното. Материал: памук - бързо съхнеща материя. Чистота и санитарна хигиена. Универсални за всеки сезон. Санитарни гащи за многократна употреба. Практична дупка за провиране на опашката с пристягаща връв. Размер М. Обиколка на талията: 30 - 40 сантиметра. Обиколка на бедрото: 14 сантиметра. Цвят: розов със сиви точки и тъмни кантове.
10,00лв.
Гащи за малко куче в 3 размера (np)
Гащи с черешки за породи малки кучета. Предпазващ от студ, кал и дъжд. Предотвратява замърсяване на корема на кучето. Кройка в розово за кучета принцеси. Траен цвят за пролетно, есенен сезон. При поръчка на дреха, предвидете избора на размер да е с 1 - 2 сантиметра по-широк от реалния размер на животното. Материал: памук - бързо съхнеща материя. Чистота и санитарна хигиена. Универсални за всеки сезон. Санитарни гащи за многократна употреба. Практична дупка за провиране на опашката с пристягаща връв. Размер S. Обиколка на талията: 20 - 30 сантиметра. Обиколка на бедрото: 12 сантиметра. Размер М. Обиколка на талията: 30 - 40 сантиметра. Обиколка на бедрото: 14 сантиметра. Размер L. Обиколка на талията: 40 - 50 сантиметра. Обиколка на бедрото: 16 сантиметра. Цвят: черно със сиви точки и светло розови кантове. Моля като допълнение към поръчката, уточнете размера на гащите.
10,00лв.
Потник за мини куче в 3 размера (np)
Разтягащ се, универсален потник за породи малки кучета. Предпазващ от студ, кал и дъжд. Предотвратява замърсяване на корема на кучето. Кройка в розово за кучета принцеси. Траен цвят за пролетно, есенен сезон. При поръчка на дреха, предвидете избора на размер да е с 1 - 2 сантиметра по-широк от реалния размер на животното. Материал: памук - бързо съхнеща материя. Размер S. Дължина на гърба: 22 сантиметра. Обиколка на кръста: 33 сантиметра. Размер M. Дължина: 26 сантиметра Обиколка: 38 сантиметра. Размер L. Дължина: 32 сантиметра. Обиколка: 43 сантиметра. Като допълнение към поръчката уточнете размера на потника.
7,00лв.
Потник за мини куче полицай (np)
Разтягащ се, универсален потник за породи малки кучета. Предпазващ от студ, кал и дъжд. Предотвратява замърсяване на корема на кучето. Кройка с полицейска щампа. Траен черен цвят за пролетно, есенен сезон. При поръчка на дреха, предвидете избора на размер да е с 1 - 2 сантиметра по-широк от реалния размер на животното. Материал: памук - бързо съхнеща материя. Дължина: 28 сантиметра. Обиколка на кръста: 40 сантиметра. Обиколка на врата: 29 сантиметра. Цвят: черен + бял + жълт.
7,00лв.
Потник за куче убиец размер S (np)
Разтягащ се, универсален потник за породи малки кучета. Предпазващ от студ, кал и дъжд. Предотвратява замърсяване на корема на кучето. Кройка с весела бяла щампа на смъртта. Траен черен цвят за пролетно, есенен сезон. При поръчка на дреха, предвидете избора на размер да е с 1 - 2 сантиметра по-широк от реалния размер на животното. Материал: памук - бързо съхнеща материя. Дължина: 23 сантиметра. Обиколка на кръста: 34 сантиметра. Обиколка на врата: 28 сантиметра. Размер: S. Цвят: черен + бял.
6,00лв.
Потник за куче убиец размер М (np)
Разтягащ се, универсален потник за породи малки кучета. Предпазващ от студ, кал и дъжд. Предотвратява замърсяване на корема на кучето. Кройка с бяла щампа на смъртта. Траен черен цвят за пролетно, есенен сезон. При поръчка на дреха, предвидете избора на размер да е с 1 - 2 сантиметра по-широк от реалния размер на животното. Материал: памук - бързо съхнеща материя. Дължина: 29 сантиметра. Обиколка на кръста: 40 сантиметра. Обиколка на врата: 32 сантиметра. Размер: М. Цвят: черен + бял.
7,00лв.
Потници за кучета
Потник за куче предпазване на корема от замърсяване (np)
Разтягащ се, универсален потник за мини кучета. Предпазващ от студ, кал, замърсяване на корема на кучето. Картинка на пират със саби за породи дребни кучета. При поръчка на дреха, избора на размер, трябва да е с 1 - 2 сантиметра по-широка от реалните размери на животното. Материал: памук - бързо съхнеща материя. Дължина: 24 сантиметра. Обиколка на кръста: 32 сантиметра. Обиколка на врата: 24 сантиметра. Размер: S.
6,00лв.
(копие на) Дрехи за мини кученца (np)
Разтягащ се, универсален потник за мини кучета. Предпазващ от студ, кал, замърсяване на корема на кучето. Картинка на пират със саби за породи дребни кучета. При поръчка на дреха, избора на размер, трябва да е с 1 - 2 сантиметра по-широка от реалните размери на животното. Материал: памук - бързо съхнеща материя. Дължина: 31 сантиметра. Обиколка на кръста: 40 сантиметра. Обиколка на врата: 28 сантиметра. Размер: М.
7,00лв.
Дрехи за мини кученца (np)
Универсална блуза с къси ръкави в трайни цветове. Предпазваща от студ, кал, замърсяване на корема на кучето. Кройка с череп с кости за породи дребни кучета. Светло синя с черен кант за пролетно, есенен сезон. При поръчка на дреха, избора на размер, трябва да е с 1 - 2 сантиметра по-широка от реалните размери на животното. Материал: памук. Дължина: 23 сантиметра. Обиколка на кръста: 34 сантиметра. Обиколка на врата: 28 сантиметра. Размер: S.
6,00лв.
Пиратски дрехи за кучета малки породи (np)
Универсална блуза с къси ръкави в трайни цветове. Предпазваща от студ, кал, замърсяване на корема на кучето. Кройка с череп с кости за породи дребни кучета. Светло синя с черен кант за пролетно, есенен сезон. При поръчка на дреха, избора на размер, трябва да е с 1 - 2 сантиметра по-широка от реалните размери на животното. Материал: памук. Дължина: 29 сантиметра. Обиколка на кръста: 40 сантиметра. Обиколка на врата: 32 сантиметра. Размер: М.
7,00лв.
Мода за кучета малки породи (np)
Кучешка блуза с къси ръкави в трайни цветове. Пиратска кройка с череп с кости за породи дребни кучета. Удобна в светло син цвят с черен кант. Универсална за пролетно, есенен сезон. При поръчка на дреха, изберете размер с 1 - 2 сантиметра по-широк от реалните размери на животното. Материал: памук. Дължина: 33 сантиметра. Обиколка на кръста: 45 сантиметра. Обиколка на врата: 35 сантиметра. Размер: L.
8,00лв.
Мода за куче (np)
Кучешка блуза с къси ръкави в трайни цветове. Принт с вратовръзка за породи дребни кучета през пролетта и есента. При поръчка на дреха, избора на размер, трябва да е с 1 - 2 сантиметра по-широка от реалните размери на животното. Размери: 29 сантиметра, обиколка на врата: 26 сантиметра, обиколка на талията: 38 сантиметра. Размер М.
7,00лв.
Дрехи за модерно куче (np)
Ефектна, кучешка блуза с къси ръкави в трайни цветове. Кройка с принт на вратовръзка за породи дребни кучета през пролетта и есента. Материал: памук. Дължина: 40 сантиметра. Обиколка на талията: 44 сантиметра. Обиколка на врата: 32 сантиметра. При поръчка на дреха, избора на размер, трябва да е с 1 - 2 сантиметра по-широка от реалните размери на животното. Размер L.
8,00лв.
Блуза с яка за малко куче (np)
Малък размер блуза с къси ръкави в трайни зелени цветове с лапа на яката. Лека, удобна кройка за породи дребни кучета през пролетта и есента. Материал: памук. На светли и тъмни зелени райета с бяла якичка. Материал: памук. Дължина: 31 сантиметра. Обиколка на талията: 42 сантиметра. Обиколка на врата: 30 сантиметра. При избор на размер, трябва да се има предвид дрехата да е 1 - 2 сантиметра по-широка от реалните размери на животното.
7,00лв.
Блузка за малко куче (np)
Кучешка блуза с къси ръкави, трайни цветове в зелено. Кройка за породи дребни кучета през пролетта и есента. Материал: памук. Мека и удобна на светли и тъмни зелени райета с бяла якичка. Материал: памук. Дължина: 36 сантиметра. Обиколка на талията: 46 сантиметра. Обиколка на врата: 35 сантиметра.
8,00лв.
Блузи и дрехи за малки кучета (np)
Кучешка блуза без ръкави в трайни цветове с везан надпис. Кройка за породи дребни кучета за пролетно есенен сезон. Материал: памук. 2 размера в наличност. Размер S, дължина на гърба: 16 сантиметра. Обиколка на талията: 24 сантиметра. Обиколка на врата: 15 сантиметра. Размер M, дължина: 20 сантиметра. Талия: 30 сантиметра. Врат: 17 сантиметра.
7,00лв.
Кучешка дреха с магаренце (np)
Приятна на допир блуза без ръкави с анимационно магаренце. Кройка за породи дребни кучета през пролетта и есента. Материал: памук. Размери: дължина - 17 сантиметра, врат - 12 сантиметра, торс - 24 сантиметра. Трайни цветове в зелено и жълто.
7,00лв.
Кучешки дрехи без ръкави с картинки (np)
Блуза без ръкави с анимационна картинка. Модерна кройка за породи дребни кучета през пролетта и есента. Материал: памук. Дължина на блузата: 20 сантиметра. Обиколка на талията: 30 сантиметра. Обиколка на врата: 15 сантиметра. Трайни цветове в бяло със синьо райе.
6,00лв.
Кучешки дрехи без ръкави (np)
Блуза без ръкави в трайни цветове с картинка на детски елен на райе. Кройка за породи дребни кучета през пролетта и есента. Материал: памук. Размер XXS: Дължина на гърба: 16 сантиметра. Обиколка на кръста : 24 сантиметра. Размер XS: Дължина: 19 сантиметра: Обиколка: 26 сантиметра.
6,00лв.
Кучешки и котешки дрехи (np)
Подплатена блуза с къси ръкави в трайни цветове с картинка на озъбен булдог. Кройка за породи дребни кучета през пролетта и есента. Материал: памук. Цвят: бяло и синьо. Предлага се в 2 размера. Размер: S. Дължина: 17 сантиметра. Обиколка на врата: 12 сантиметра. Обиколка на талията: 24 сантиметра. Размер М: Дължина: 20 сантиметра, Врат: 15 сантиметра. Талия: 30 сантиметра.
6,00лв.
Карирана риза за куче (np)
Елегантна кучешка риза с къси ръкави в трайни цветове с тик-так копчета. Кройка за породи дребни кучета през пролетта и есента. Карирана риза ежедневни и за официални случаи - сватби и партита. Материал: памук. Дължина: 35 сантиметра. Обиколка на врата: 30 сантиметра. Обиколка на гръдния кош: 35 сантиметра. Цвят: червено, бяло и черно. В наличност: Да
14,00лв.
Ризи за кучета (np)
Елегантна кучешка риза с къси ръкави в трайни цветове с тик-так копчета. Кройка за породи дребни кучета през пролетта и есента. За ежедневни и за официални случаи - сватби и уникални поводи. Материал: памук. Дължина: 35 сантиметра. Обиколка на врата: 30 сантиметра. Обиколка на гръдния кош: 35 сантиметра. Цвят: черно, бяло и тъмно синьо.
14,00лв.
Пуловери за кучета и котки (np)
Дебел еластичен пуловер с къси ръкави в трайни цветове. За породи дребни кучета и голи котки. Материал: акрил, перяща се бързо съхнеща материя. Удобен и топъл със стилен десен. Материал: акрил. Размер: М - дължина на гърба 23 -30 сантиметра, обиколка на талия 32 - 34 сантиметра, обиколка на врата 22 - 24 сантиметра. Цвят: тъмно синьо каре.
16,00лв.
Пуловери за голи котки (np)
Дебел еластичен пуловер с къси ръкави в трайни цветове. За породи дребни кучета и голи котки. Материал: акрил, перяща се бързо съхнеща материя. Удобен и топъл със стилен десен. Материал: акрил. Размер: L - дължина на гърба 28 -35 сантиметра, обиколка на талия 34 - 36 сантиметра, обиколка на врата 24 - 26 сантиметра. Цвят: тъмно синьо каре.
18,00лв.
Пуловер за гола котка (np)
Дебел еластичен пуловер с къси ръкави в трайни цветове. За породи дребни кучета, голи котки. Материал: перяща се бързо съхнеща материя. Удобен и топъл със стилен десен. Материал: 100 % изкуствена материя. Размери: XL. Дължина на гърба: 33 - 34 сантиметра. Обиколка на талията: 40 - 42 сантиметра. Обиколка на врата: 26 -28 сантиметра. Цвят: тъмно син.
20,00лв.
Розови дрехи за кучета (np)
Плюшен костюм на заек със закачлива странична опашка. Дреха за куче с къси ръкави. Перяща се, бързо съхнеща материя. Червено с бели тик-так копчета - за порода малко куче. Размер. Дължина на гърба: 24 сантиметра. Гръдна обиколка: 32 сантиметра. Цвят: бяло и нежно розово. Материал: плюш.
10,00лв.
Заешка дреха за куче и заек (np)
Плюшен костюм на заек със закачлива странична опашка. Дреха за куче с къси ръкави. Перяща се, бързо съхнеща материя. Червено с бели тик-так копчета - за порода малко куче. Размер. Дължина на гърба: 24 сантиметра. Гръдна обиколка: 32 сантиметра. Цвят: бяло и коледно червено. Материал: плюш.
10,00лв.
Фланела за куче (np)
Луксозен дебел еластичен пуловер с къси ръкави в трайни цветове. За породи дребни кучета. Материал: акрил, перяща се бързо съхнеща материя. Размери. Дължина на блузата: 34 сантиметра. Обиколка на торса: 34 сантиметра. Обиколка на врата: 21 сантиметра. Цвят: жълто-оранжево с зелени и кафяви шарки.
12,00лв.
Кучешко яке (np)
Красиво плътно яке без ръкави за студено време с велкро закопчаване. Перяща се, бързо съхнеща материя. Със зашита сива свело отразяваща лапичка на гърба. Размери: дължина на гърба - 30 сантиметра, обиколка на торса - 50 сантиметра, обиколка на врата - 32 сантиметра. Материал: полиестер. Цвят: бял. За многократна употреба.
16,00лв.
Дъждобран за кучета (np)
Дъждобран за малко куче. Устойчива на вода дреха с качулка и ластик на ръкавите. Ефективна защита от дъжд, киша, кал. Материал: изкуствена материя. Цвят: розов. Размери на дъждобрана. Дължина на гърба: 27 - 29 сантиметра, гръдна обиколка: 35 - 37 сантиметра, обиколка на врата: 25 - 27 сантиметра. За куче от 2.5 до 4 килограма. Перяща се, бързо съхнеща материя.
14,00лв.
Дъждобран за куче с отразителни ленти (np)
Шушлеков дъждобран за малко куче в сигнален цвят. Устойчива на вода дреха с качулка и ластик на ръкавите. Ефективна защита от дъжд, киша, кал. Материал: изкуствена материя. По ръкавите и кръста има светло отразяващи ленти за забелязване в тъмното на вашия домашен любимец. На кръста и качулката има ластици за пристягане за повече комфорт на животното. Материал: изкуствена материя. Цвят: жълт. Размери на дъждобрана. Дължина на гърба: 25 сантиметра. Обиколка на торса: 33 сантиметра. Обиколка на врата: 23 сантиметра.
15,00лв.
Дрехи за малки кучета (np)
Къса блуза без ръкави в трайни цветове с анимационна картинка. Кройка за породи дребни кучета през пролетта и есента. Материал: памук. Дължина: 20 сантиметра. Ширина на врата: 15 сантиметра. Ширина на торса: 30 сантиметра.
6,00лв.
Дреха за куче с уши (np)
Луксозна, мека подплатена плътна дреха за куче със стърчащи уши. Аксесоар с качулка и къси 3/4 ръкави. Лесно закопчаване с тик-так копчета. Размери. Дължина: 28 сантиметра. Обиколка на кръста: 40 сантиметра. Материал: памук.
18,00лв.
Светеща каишка за куче (np)
Устойчива на вода и лоши атмосферни условия, светеща лента с моделиране на различни форми. За откриване на домашни любимци в тъмнината. Осигурява максимална защита и настроение при разходки през нощта. Материал: пластмаса. Три режима на на работа: постоянна светлина, бавно премигване и бързо премигване. Сменяема батерия: включена към комплекта. Дължина: 80 сантиметра. Налични цветове: розов, зелен, син, жълт. Цена за: един брой.
5,00лв.
На страница      Покажи от 1 до 60 от 154 (3 Страници)